nlc.hu
Életmód
Luxusruhában fogták el a csecsen elnök katonáját

Méregdrága kapucnis pulcsiban adta meg magát a csecsen elnök egyik katonája

Nem adta alább Stefano Riccinél.

Egy 2300 dolláros (átszámítva mintegy 800 ezer forintos) hoodie-ban, azaz kapucnis pulcsiban adta meg magát a harcban Ramzan Kadirov egyik katonája – derült ki az elfogásról készült videóban, amit az X platformon tettek közzé. Mint kiderült, egy Stefano Ricci márkájú felsőt viselt az Ahmat nevű katonai egység – amit valójában a csecsen „hadúr” magánhadseregének tartanak – elfogott tagja.

Mint ismert, ez egy firenzei luxusmárka, a divatházat “a felső 0,001 százalék öltöztetőjének tartanak”, 1972-ben alapította a névadó divattervező-üzletember a feleségével.

Amúgy a csecsen vezető – aki sok millió dolláros vagyon birtokosa – sem veti meg a fényűzést. Annak ellenére, hogy nagy ellenségének tartja a Nyugatot, Kadirov szívesen elhalmozza magát az onnan származó luxustermékekkel. Volt, hogy egy 550 ezer forintos Prada bakancsban intézett beszédet az ukrán elnökhöz, Zelenszkijhez, pózolt már Louis Vuitton ingben taktikai kabát helyett, de van neki Louis Vuitton bokszkesztyűkészlete is táskával és állvánnyal, melynek az ára összesen 75 millió forintra rúg.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top