nlc.hu
Életmód
Alain Delon megható búcsúja a közönségtől

Így búcsúzott a filmezéstől és közönségétől Alain Delon

A 2019-es videófelvételen a színész elismerte soha nem sírt még ennyit és ennyi ember előtt.

Ahogy arról korábban itt írtunk, életének 88. évében, hosszú betegség után meghalt Alain Delon. A francia filmsztár halálhírét három gyermeke, Alain Fabien, Anouchka és Anthony valamint kutyája, Loubu jelentette be. Mint írták, a színész békében, szerettei körében távozott a Douchy birtokán.

Alain Delon egészségi állapot 2019-es agyvérzése óta romlott meg jelentősen: 2024. januárjában a bíróság emiatt gyámság alá is helyezte. A romló egészségi állapota miatt a nyilvánosságtól teljesen visszavonultan élt; utolsó nyilvános szereplése 2019-ben volt, mikor Cannes-ban tiszteletbeli Arany Pálma-díjat vehetett át – írja a Blikk.

A lap azt írja, ezen a díjátadón Delon egy tőle meglehetősen szokatlan és érzelmes köszönőbeszédet adott elő, melyből következtetni lehetett arra, hogy most tulajdonképpen a szakmától, a filmezéstől és a közönségtől is búcsúzik egyben. A díjat lánya, Anouchka társaságában átvevő Delon a beszédben elmondta: „Olyan ez, mint egy posztumusz tisztelgés, csak még életemben” – mondta, majd hozzátette: „El fogok menni, de nem mehetek el köszönet nélkül.”   

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top