nlc.hu
Életmód
Eltűnt Bódog Dániel

Rosszullét miatt előbb leszállt a buszról, napok óta nem találják a 29 éves Danit

Kétségbeesve keresi a családja.
eltűnt,

Rejtélyes körülmények között tűnt el a 29 éves Bódog Dániel, aki a rosszulléte miatt előbb szállt le a buszról Kalocsa és Dusnok környékén szeptember 6-án. A szülei autóval indultak érte, de Dusnoknál megszakadt vele a telefonos kapcsolat, azóta pedig semmit nem tudni a fiatalember hollétéről – írja a Blikk

A rendőrség, a polgárőrség, a Szekszárdi Kutató-Mentőszolgálat egyaránt keresi Danit, ám egyelőre sikertelenül. 

A kétségbeesett család a közösségi médiában is segítséget kért, bármilyen információ életmentő lehet. “Nagyon várjuk haza és bármilyen segítség jól jöhet!” – olvasható az édesanya posztjában.

A 197 cm magas Dániel az eltűnésekor fekete pólót, fehér sportcipőt és világos rövidnadrágot viselt. Sem táska, sem iratok, sem pénz nincs nála. Alkarján egy iránytű tetoválás, a felkarja belső részén pedig egy ginkó-fa levél tetkó van.

Sajnos hazánkban is rengeteg embernek veszik nyoma évente. Sokan a keresésnek vagy csak a szerencsének köszönhetően előkerülnek, ám több olyan személy van, akiknek holléte már hosszú ideje ismeretlen. A rendőrség hivatalos honlapján található egy lista azokról, akiket a mai napig várnak haza a hozzátartozóik, a police.hu oldalán vagy a 107 vagy 112 központi telefonszámok valamelyikét tárcsázva jelezhetjük, ha egy eltűnt személlyel kapcsolatban vannak információink. Ha egy szerettünknek, barátunknak veszett nyoma, azonnal telefonáljunk a rendőrségnek a 112-es segélyhívón, és osszuk meg velük az eltűnés minden fontos részletét. Ne várjunk 72 órát, azonnal jelentsük a hatóságoknak a történéseket! 

Kiemelt fotó: illusztráció, iStock

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top