nlc.hu
Életmód
Tönkretette Ágnes életét egy kontár fogorvos

„Pokol lett az életem!” – 16 milliós kárt okozott Ágnes fogazatában egy kontár fogorvos

Folyamatos fájdalom gyötri a nőt, mióta beült a fogászati székbe

Egy leesett koronát akart pótoltatni Ágnes egy székesfehérvári rendelőben, de egy kontár fogorvos kezei közé került.  Az illető úgy elrontotta az asszony fogsorát, hogy 16 millió forintba kerülne helyrehozni – írja a Blikk. Mindemellett Ágnest egy éve folyamatos fájdalom gyötri, mivel az orvos az összes alsó fogát kihúzta, majd 4 implantátumot épített az állkapcsába, azonban hibásan.

“Azóta be van gyulladva az egész állkapcsom, zsibbad az arcom, fáj a fülem, enni alig tudok, pokol lett az életem” – panaszolta a lapnak a szerencsétlenül járt nő, akinek más fogorvosok is megerősítették, hogy rosszul vannak betéve az implantátumok, ám ők nem vállalták, hogy megcsinálják a fogait.

Ágnes már 2,5 millió forintot fizetett az eddigi kezelésért és félmilliót a szakértői véleményért. Közben az is kiderült, hogy immár 16 millió forintba kerülne rendbe tenni a fogazatát, mert el kell távolítani a rosszul beültetett implantátumokat, ehhez viszont szét kell fúrni az asszony állkapcsát, valamint csontpótlásra is szükség lesz.

Ügyvédet fogadott, aki felszólító levelet küldött a doktornak, hogy fizesse vissza a kezelés árát, illetve térítse meg a további költségeket, ám érdemi választ egyelőre nem kaptak Ágnesék a kontár fogorvostól.

Kiemelt fotó: illusztráció, iStock

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top