nlc.hu
Életmód
Kamionos szakszerű helyszín biztosítása autóbaleset után

Öt embert mentett meg egy kamionos Budapest mellett

Az M0-ás körgyűrűn lett rosszul egy unokáit szállító nagymama, egy kamionos akadályozta meg a még nagyobb bajt.

A Magyar Közút közösségi oldalán mutatott egy videót arról, amint az M0 autóút egyik sávjában egy autós elveszti uralmát kocsija felett, majd a belső szalagkorlátnak való ütközését követően a külső sávban áll meg.

Az, hogy az autót vezető

nagymama és négy unokája közül senki nem sérült

meg, leginkább annak a mögöttük érkezve profi módon reagáló kamionos érdeme, aki a legjobb helyen állva meg a járműszerelvénnyel. Ezután szakszerűen „kikúpozva” azaz a nála lévő terelő bójával megjelölve a balesetet, megvédte a mozgásképtelen autóban ülőket.

Nemrégiben egy másik kamionos is komoly balesetet akadályozott meg, amikor az M5-ös autópálya Budapestről kivezető szakaszán, öt elszabadult ló a sztrádára tévedt. Az állatok először átszaladtak egy parkolón, majd az autópálya felé vették az irányt.

Amikor már csak pár méterre voltak attól,

Öt embert mentett meg egy kamionos Budapest mellett

hogy felvágtassanak az autópályára, egy kamionos hihetetlen helyzetfelismeréssel lehúzódott a sztrádáról, és eltorlaszolta a járművével az állatok útját. Végül a lovak kikerülték a kamiont, és kijutottak az autópályára, de addigra odaértek a rendőrök, az egyik sávot lezárták, és leterelték a lovakat.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top