Életmód

2 liter zsírral töltötte fel fenekét, hogy Kim Kardashianre hasonlíthasson

Jennifer Pamplona annyira szeretett volna hasonlítani Kim Kardashianre, hogy küröülbelül két liternyi zsírral töltette fel a fenekét.

Kim Kardashian méretes hátsója mára ikonikussá vált. Sokan próbálják utánozni, de tény, hogy néhány guggolás még édeskevés hozzá, hogy elérjük azt a tekintetes méretet.

2 liter zsírral töltötte fel fenekét, hogy Kim Kardashianre hasonlíthasson

Jennifer Pamplona nem bízta a véletlenre – ő két liter zsírral töltette fel fenekét, és büszkén állítja, hogy most már nagyobb is hátsója, mint Kimnek. A korábban modellként dolgozó Pamplonáról sokat elmond a hatalmas fenekek iránti embertelen elköteleződése: “Az orvosok kérdezték, nem félek-e, hogy a műtétek az életembe kerülnek, de szerintem ha így lesz is, legalább gyönyörűen halok meg” – magyarázza.

2 liter zsírral töltötte fel fenekét, hogy Kim Kardashianre hasonlíthasson

Mindenesetre a feneke tényleg nagy lett, és Pamplona azt mondja, egyszer még Kimnél is híresebb lehet vele. Jennifer egyébként már egy kisebb vagyont költött teste átalakítására: volt két mellműtétje, orrműtétje és ajakfeltöltése is, plusz négy bordáját is kivetette.

A lány azt mondja, korábban nem volt elégedett a testével, de most nagyon boldog, ráadásul bízik benne, hogy ez a test fogja majd világhírűvé tenni őt.

Metro

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top