nlc.hu
Életmód

Megható képek egy szivárványbaba születéséről

Fájdalmasan gyönyörű fotók egy szivárványbaba születéséről

Egy szívbemarkoló fotósorozat bizonyítja, mekkora ereje van, mikor egy tragédia után mégis megkapja az ember a legnagyobb boldogságot.

Szivárványbabának azokat a kicsiket nevezzük, akik egy magzat vagy egy kisbaba elvesztése után nem sokkal érkeznek a családba. Az ő születésüknek szimbolikus jelentősége van: bebizonyítják, hogy még egy elviselhetetlennek tűnő tragédia után is van esély a legnagyobb boldogságra.

Erikah és Luke például alig 18 hónappal azután üdvözölhették Liam névre keresztelt kisbabájukat, hogy életük legkegyetlenebb pillanatait kellett megélniük. Liam születése előtt Erikah egy kislánnyal volt terhes, aki azonban 33 órányi vajúdás után halva született meg. Számukra Liam megfoganása azt jelentette, hogy „van élet a veszteség után is”. A szülés pillanatáról szerencsére egy megrázó szépségű fotósorozat is született, amelyen elemi erővel sugárzik át a szülők mérhetetlen boldogsága.

Fájdalmasan gyönyörű fotók egy szivárványbaba születésérőlFájdalmasan gyönyörű fotók egy szivárványbaba születésérőlFájdalmasan gyönyörű fotók egy szivárványbaba születésérőlFájdalmasan gyönyörű fotók egy szivárványbaba születésérőlFájdalmasan gyönyörű fotók egy szivárványbaba születésérőlFájdalmasan gyönyörű fotók egy szivárványbaba születésérőlFájdalmasan gyönyörű fotók egy szivárványbaba születésérőlFájdalmasan gyönyörű fotók egy szivárványbaba születésérőlFájdalmasan gyönyörű fotók egy szivárványbaba születéséről

Fájdalmasan gyönyörű fotók egy szivárványbaba születésérőlFájdalmasan gyönyörű fotók egy szivárványbaba születéséről

Még több babás fotósorozat az NLCafén:

 

Popsugar

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top