nlc.hu
Európa-bajnokság
EB-győzelem esélye péniszméret alapján

Péniszméret alapján minimum elődöntőbe várják a magyar válogatottat

Férfiasság, azaz péniszméret alapján rangsorolták a foci válogatottakat.

Különleges szempont adhat segítséget a 2024-es Európa-bajnokság kimenetelének megjóslására. Egy, a Blikk által kiszúrt tanulmány szerint az átlagosnál nagyobb férfiasság erősebb önbizalommal és dominanciával is járhat, jobb sportteljesítményt generálva. A Jes-Extender összehasonlította a 2024-es Eb-n részt vevő

országok férfijainak átlagos péniszméretét,

eszerint Portugália kerülhet ki győztesen a küzdelmekből. Átlagosan 15,14 cm-es eredménnyel megelőzve Franciaországot, amelynek átlaga 15,12 cm. Más, favoritnak tartott csapatok gyengébben teljesíthetnek: Anglia, amelynek átlaga 13,7 cm, ilyen szempont alapján már a csoportkörből is kieshet, Olaszország (13,92 cm) és Németország (14,5 cm) pedig a kieséses szakaszban hervad el.

Az átlagosan 14,83 cm-rel büszkélkedő magyar férfiak

Péniszméret alapján minimum elődöntőbe várják a magyar válogatottat

méretét tekintve viszont a válogatott az elődöntőig menetelhet.

„A péniszméret hosszú ideje kulturális viták tárgya, gyakran a férfiasság és a termékenység jelképeként emlegetik. Ezek a tulajdonságok átalakíthatók önbizalommá és dominanciává a futballpályán. A férfiassághoz társított önbizalom befolyásolhatja a játékos pszichológiai állapotát és potenciálisan javíthatja teljesítményét” 

– kommentálta a jelentést Jes Bech Müller, a Jes-Extender alapítója.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top