nlc.hu
Európa-bajnokság
Íme az öt legdögösebb fotó Szoboszlai Dominik új barátnőjéről

Íme az öt legdögösebb fotó Szoboszlai Dominik új barátnőjéről

Összeszedtünk néhány igencsak kivételes fotót a Liverpool sztárjának barátnőjéről, a székesfehérvári Buzsik Borkáról. Neked melyik a kedvenced?
Szoboszlai Dominik

A Liverpool sztárfocistájának a szíve ismét foglalt, választottja pedig egy székesfehérvári lány, Buzsik Borka. A fiatal lány állítólag már többször is feltűnt a Liverpool pályáján, hogy a helyszínen szurkoljon a magyar szupersztárnak, aki a jelek szerint igencsak jó ízléssel választott magának párt.

Borka ugyanis nem csak okos – jelenleg ugyanis marketing- és PR-szakértőként dolgozik a Toman Dietnél, az egykori modell, Tomán Szabina vállalkozásánál -, hanem elképesztően gyönyörű is. A fiatal lány alakjára sem lehet semmi kifogás, ami nem is csoda, hiszen gyerekként szinkronúszó volt, így biztosan fontos részét képezi az életének a sport. 

Úgy tűnik Borka az utazás szerelmese is, Instagram-oldalán ugyanis számos csodás fotót találhatunk a világ minden tájáról. A kiruccanásai alkalmával pedig előszeretettel szeret posztolni lengébb öltözetben is. Nem kérdés: sokan ott napoznának a lány mellett ezen a mesés tengerparton!

Nem csak a sportot és az utazást, de a művészeteket is minden bizonnyal szereti a fiatal lány, aki közösségi oldalának tanúsága szerint az opera nagy kedvelője. Bejegyzésében is úgy fogalmazott, hogy tökéletes születésnapi hétvége befejezése volt az, hogy megnézhetett ott egy előadást.

Borka nem csak akkor elképesztően csinos, amikor valamerre jár, fantasztikusan fest akkor is, amikor otthon van! Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az alábbi, négy fal között készült fotó, ami feltehetőleg a csinos lány otthonában készült. Hosszú szőke haja és magabiztos tekintete biztosan sokakat levesz a lábáról, éppúgy, mint Szoboszlai Dominikot. 

Aki az állatokat szereti, rossz ember nem lehet – tartja a mondás. Úgy tűnik a fiatal lánynak nem csak rengeteg barátja van, de imádja a kisállatokat is! 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top