nlc.hu
Európa-bajnokság
Foci-Eb: Ádám Martin viccesen reagált arra, hogy kikezdte a kinézetét a nemzetközi sajtó

Foci-Eb: Ádám Martin viccesen reagált arra, hogy kikezdte a kinézetét a nemzetközi sajtó

Kiderült, mit szól a focista a róla készült mémekhez.

Mint arról beszámoltunk, a magyar labdarúgó-válogatott csatáráról, Ádám Martinról posztolt az egyik legnagyobb futballmémes oldal. Meglepődtek a 191 centis, szakállas magyar focista kinézetén, miután szombaton pályára lépett Svájc ellen az Európa-bajnokságon. Azt írták róla, hogy „minden idők legkevésbé focista kinézetű labdarúgója”.

Ádám Martin, a magyar labdarúgó-válogatott 29 éves csatára - Fotó: MTI/Illyés Tibor

Ádám Martin, a magyar labdarúgó-válogatott 29 éves csatára – Fotó: MTI/Illyés Tibor

Ádám Martin nem sértődött meg azon, hogy kikezdték. Viccesen reagált arra, hogy a nemzetközi sajtó az alkatával, a megjelenésével foglalkozik a szombati mérkőzés után. “Visszajut hozzám egy-két engem ábrázoló mém, de jókat röhögök rajta. Ilyen testalkatom van, ilyennek születtem, persze akkor még kisebb voltam. Van egy genetikám, ez van. Ha Németországnak győztes gólt rúgok, akkor nem azért lesz, mert a mémeket nézegettem és ez felhúzott volna” – nyilatkozta az MTI-nek.

A svájciaktól szombaton elszenvedett 3-1-es vereséget követően a magyarok szerdán a házigazda németekkel csapnak össze Stuttgartban. Ami az esélylatolgatást illeti, Ádám Martin arra hívta fel a figyelmet, hogy a magyar válogatott 2021-ben, az előző Eb-n megmutatta, hogy a legjobbakkal, így a németekkel is pariban tud lenni. Igaz akkor még nem volt tagja a csapatnak, viszont 2022-ben már igen, amikor a Nemzetek Ligájában ismét sikerült ugyanezt bebizonyítani, többek között újfent a németekkel szemben is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top