nlc.hu
Európa-bajnokság
Széttört spagettivel hergelték az albánok az olasz szurkolókat

Széttört spagettivel hergelték az olasz szurkolókat az albánok

Jól tudjuk, hogy ez mekkora bűn az olaszok szemében, még szerencse, hogy ketchup nem került a pizzára.
Széttört spagettivel hergelték az albánok az olasz szurkolókat

Tele van a net az olyan videókkal, amikor valaki gyanútlanul összetöri a spagettit, és úgy teszi a lobogó vízbe főni a tésztát, majd ezt észreveszi egy olasz, és magából kikelve háborog, mert ez felér egy szentségtöréssel.

Ezt kihasználva hangolódtak az albán szurkolók a szombat esti Olaszország elleni mérkőzésre a labdarúgó Európa-bajnokságon. Nem túl sportszerű módon a drukkerek azzal hergelték az olaszokat, hogy egy zacskó spagettit törtek össze az orruk előtt.

A hvg.hu által észrevett videón az látszik, hogy az egyik szurkoló teátrálisan arra készül, hogy kettétöri a tésztát, mire az utca túloldalán egy olasz mezt viselő férfi letérdelve könyörög, hogy ne tegye:

A nem túl kedves gesztust egyébként humorral fogadták az olasz szurkolók, legalábbis a felvétel szerint jót nevettek a szokatlan akción, a könyörgés inkább a színjáték részének tűnik. A meccset egyébként az olaszok nyerték 2-1-re. 

Ha már foci-Eb, van magyar vonatkozású érdekesség is: Ádám Martinról posztolt az egyik legnagyobb futballmémes oldal, szerintük ő minden idők legkevésbé focista kinézetű labdarúgója.

(Kiemelt kép: Instagram/growingupitalian)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top