nlc.hu
Európa-bajnokság
Ezt üzente Jude Bellingham a gólörömével

„Sokan folyamatosan szapulnak” – gólörömével próbált visszavágni Jude Bellingham az utálkozóknak

Az elmúlt időszakban a szurkolók, illetve a nemzetközi lapok sem kímélték az angol válogatottat, azonban a 21 éves Jude Bellingham bravúrja hozzásegítette őket a győzelemhez. A játékos gólöröme egy szúrós üzenetet is hordozott.

Hatalmas bravúrnak lehettünk szemtanúi, amikor az Európa-bajnokság vasárnapi nyolcaddöntője alatt. Az angol labdarúgó-válogatott már-már a kiesés felé tartott a Szlovákia elleni mérkőzés során, amikor Jude Bellingham góljának köszönhetően egyenlített az angol válogatott, majd a hosszabbításban 2-1-re verte Szlovákiát. Ugyan Szlovákia elvesztette a mérkőzést, nem kérdés, hogy a szlovák csoda ezúttal is folytatódott, hiszen – hasonlóan a csoportkörben nyújtott teljesítményéhez – már az első félidőben átvette a vezetést. 

Mi tagadás, a szurkolók, illetve a nemzetközi lapok sem kímélték az angol válogatottat azért, amiért minden várakozást alulmúltak. A The Sun például így fogalmazott: „Kilencvenöt perc kínzó szerencsétlenség után Anglia szégyenszemre majdnem hazaindult az Eb-ről.” 

Többen is úgy emlékeztek vissza a mérkőzésre, miszerint valójában a 21 éves válogatott labdarúgó, Jude Bellingham mentette meg a nemzetet.

A sportoló sokat emlegetett bravúrját hatalmas gólöröm kísérte, ami nem pusztán az örömöt, hanem egy üzenetet is hordozott magában. 

„Óriási dolog Angliáért játszani, ugyanakkor a nyomás is nagy. Sokan folyamatosan szapulnak, és jó érzés, amikor vissza tudsz vágni nekik. A sajtótájékoztatók és interjúk során nehéz nyíltan beszélni, mert folyton bírálnak minket. A játékommal, a góljaimmal, a gólörömömmel tudom kifejezni magamat, üzenni néhány embernek” – idézte a Nemzeti Sport a játékost. 

Jude Bellingham

Jude Bellingham üzent a szurkolóknak (Fotó: Getty Images)

Bellingham arról is beszámolt, hogy milyen érzés kerítette hatalmába az egyenlítés után. 

„Harminc másodpercre vagy a kieséstől, úgy érzed, hogy cserbenhagytad a hazádat, majd egyetlen rúgás a labdába, és hirtelen minden nagyszerű lesz” – mesélte a középpályás, majd hozzátette: 

Lehettünk volna precízebbek, de fő, hogy megmutattuk, mekkora szívünk van

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top