nlc.hu
Európa-bajnokság
Szoboszlai Dominik közös fotót posztolt szerelmével

Először tett közzé közös fotót Szoboszlai Dominik és szerelme – láthatóan boldogabbak, mint valaha

Szoboszlai Dominik igyekszik óvni magánéletét a nyilvánosság elől, így ez az első alkalom, hogy közös képet tett közzé szerelmével, Buzsik Borkával. Nyaralásuk legszebb pillanatairól osztottak meg egy fotósorozatot.

Ahogyan arról már korábban beszámoltunk, az elmúlt hetek nehézségei után Szoboszlai Dominik úgy döntött, hogy szerelmével, Buzsik Borkával egy kicsit elvonul a világ elől és a csodás Amalfi-parton töltik szabadidejüket. 

Dominik és Borka az elmúlt napokban néhány Instagram-sztorit is közzétett a meghitt, romantikus nyaralásukról. A képek alapján nagyon jól érzik magukat a mesés Olaszországban, luxusnyaralásukon pedig a közzétett “beszámolók” alapján jókat esznek és rengeteget pihennek. 

Szoboszlai Dominik

Először tett közzé közös fotót Szoboszlai Dominik és barátnője (Fotó: Getty Images)

A magyar válogatott csapatkapitánya igyekszik óvni magánéletét a nyilvánosság elől, éppen ezért a külvilág szinte alig tudott bármit is újdonsült szerelméről. Dominik még áprilisban adott hírt arról, hogy ismét boldog párkapcsolatban él, azonban a párosról eddig csak elvétve láthattunk fotókat. 

Szoboszlai Dominik és Buzsik Borka most megtörte a csendet és egy friss fotósorozattal erősítették meg kapcsolatukat. Dominik a gyönyörű olasz naplementében tett közzé egy közös képet, és nem is kérdés, hogy a fiatalok között csak úgy dúl a szerelem. 

Az együtt töltött napok legszebb pillanatairól Borka is megosztott egy galériát, amelyeken jól látszik, hogy a páros boldogabb, mint valaha.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top