nlc.hu
Európa-bajnokság
Kylian Mbappé az Európa-bajnokságról

Kylian Mbappé: „Az Európa-bajnokságom kudarc volt”

Kedden az Európa-bajnokság elődöntőjében a spanyol és a francia válogatott csapott össze. A találkozó után az esélyesnek tartott franciák búcsúztak a kontinenstornától. A mérkőzés után a csapatkapitány, Kylian Mbappé összegezte az elmúlt heteket.

Kedden az Európa-bajnokság elődöntőjében a spanyol, illetve a francia válogatott küzdött meg a továbbjutásért. Ugyan a mérkőzés 9. percében Randal Kolo Muaninak, a francia válogatott támadójának sikerült gólt szerezni, azonban nem sokkal később a 16 éves Lamine Yamal és Dani Olmo gólja kiejtette a franciákat.

A kiesést követően a francia csapatkapitány, Kylian Mbappé határozott véleményt fogalmazott meg. Úgy nyilatkozott, hogy egy kudarc volt számára a szereplésük. 

A labdarúgásban jó vagy vagy nem vagy jó. Én nem voltam jó. Az Európa-bajnokságom kudarc volt. Európa-bajnok akartam lenni. Most mehetek nyaralni, kipihenem magam és sok jó dolgot csinálok, aztán készülök egy új élet elkezdésére, szóval sok a tennivalóm

– idézi a Nemzeti Sport a játékost, majd hozzátette, hogy messze nem tudta a legjobb formáját nyújtani Németországban. 

Kylian Mbappé

Kylian Mbappé (Fotó: Getty Images)

Tény, hogy Mbappé-nak nem volt zökkenőmentes az Európa-bajnokság, ugyanis már az első meccsen orrtörést szenvedett. A sérülést követően pedig kérdőjeles volt, hogy tovább folytathatja-e a kontinenstornát. A csapatkapitány kizárólag maszkban léphetett pályára, amiről úgy nyilatkozott, hogy ki nem állhatja. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top