Ezo

Nagy nyaralási horoszkóp

Felejthetetlen esték, izgalmas kalandok, boldog, gondtalan napok. Nagy nyári utazási horoszkópunkból megtudhatod, hogy a legmelegebb évszakban hol érezheted jól magad, és teheted sokáig emlékezetessé az idei nyarat.

Kos (03. 21. – 04. 20.)
A szigetek szerelmese, akinek a legfontosabb a nyaralás során is a változatosság és a kaland. Pompásan érezné magát egy szigeten, ahol kitombolhatná magát, és bizonyíthatná, hogy az állatövben nincs nála bátrabb, vakmerőbb. A Kos jegyének szülöttei a tipikus túravezetők, akik pontosan tudják, hogy mit akarnak, így aztán gyorsan a csoport élére állnak és átveszik az irányítást. Szívesen kipróbál olyan sportokat, amelyekben a vagányságát bizonyíthatja, például a hőlégballonozás, ejtőernyőzés, wakeboard.
Az idei nyáron ajánlott vidékek: Olaszország, Marokkó, Florida, horvát tengerpart, Görög szigetek.

Bika (04. 21. – 05. 20.)
A természetet és kényelmet kedvelő Bikát biztos, hogy nem találjuk meg a zsúfolt Cote D’Azuron. A szemlélődő, nyugalmas nyaralásokat kedveli, és ha még nem járta be hazája minden táját és városát, akkor nem szívesen utazik külföldre. Hiszen a mottója szerint minek tennék meg több ezer kilométert, ha a jó dolgok a közelünkben vannak. Kedveli a barátságos, családias kis hoteleket, panziókat, szeret visszamenni oda, ahol már korábban jól érezte magát. Fontos, hogy a hely, ahol nyaral, komfortos legyen, és ha izgalmas kirándulóhely is van a környéken, akkor nincs semmi, ami a kedvét szegné.
Az idei nyáron ajánlott vidékek: Magyarország, Írország, Törökország, Málta, Kanada, Mallorca.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)
Az Ikrek jegyének szülöttei kevésbé bonyolult, könnyen elvarázsolható lelkek, akik a világban szinte mindenhol jól érzik magukat. De fontos számukra, hogy történjen valami, hiszen legnagyobb ellenségük az unalom. Például biciklivel Dél-Franciaországban, vagy hajókázás az olasz csizma sarka körül, amelynek emlékéből lelkük, szellemük sokáig táplálkozik. A legtöbb Ikrek jegyűt találjuk a háromhetes nyaralásokon is. Azért kedvelik a hosszabb nyaralást, mert bejárhatják a vidéket, és úgy térhetnek haza a pihenésből, hogy akár a hely szakértői is lehetnek. Az úti beszámolóból szinte sohasem fogynak ki.
Az idei nyáron ajánlott vidékek: Tunézia, Gran Canaria, Franciaország, Finnország, Szicília.

Rák (06. 22. – 07. 22.)
Szinte valamennyi Rák álma, hogy úton legyen, de legyen nála a háza. Szeret visszavonulni vidéki nyaralójába és ott múlatni az időt, vagy lakókocsit bérelni, és ezzel róni hazája vagy a környező országok útjait. A statisztika szerint a saját lakókocsival vagy lakóbusszal rendelkezők közül a legtöbb a Rák jegyének szülötte. Ezért hasonlítják őket sokan a remeterákokhoz, akik mindig magukkal hordják a házukat, mint a jólét és a biztonság tartozékait. A Rákok szívesen töltik el az estét romantikus kempingben egy tó partján. Imádnak vitorlázni, csónakázni. És a külföldi bazárokban, bolhapiacokon biztos kézzel választják ki az antik tárgyat, amit tévedésből vagy figyelmetlenségből fillérekért árulnak.
Az idei nyáron ajánlott vidékek: Egyiptom, Marokkó, India, Csehország, Peru, Bolívia.

Oroszlán (07. 23. – 08. 23.)
Rio vagy Monaco? Az a fontos, hogy nagy legyen a nyüzsgés a nyaralás alatt is. Az Oroszlánok szívesen keresnek fel csodálatos és gazdag tájakat. A Monte Carlo-i kaszinó kipróbálását pedig kötelezőnek tartják magukra nézve. Nappal a homokos tengeri strandon élvezik az életet, míg este a legdivatosabb lokálban lehet megcsodálni barnára sült testüket. Jelszavuk: látni és látszani – ez jelenti számukra a tökéletes nyaralást. Az Oroszlán nőket csábítják a drága butitok, míg a hímek szívesen ruccannak ki a jachtkikötőkbe. Vagyis némi luxus elengedhetetlenül szükséges ahhoz, hogy kipihenhessék magukat, és örömmel emlékezzenek majd vissza a nyaralás perceire.
Az idei nyáron ajánlott vidékeke: Franciaország, Kalifornia, Seychelle-szigetek, Törökország.

Szűz (08. 24. – 09. 23.)
A Szüzek igazi világjárók, tudásra éhesek, kíváncsiak arra, hogyan élnek, dolgoznak az emberek más kultúrákban. A nyaralásnak kapcsolódnia kell a tudás megszerzéséhez az országról és az emberekről, ahol éppen jár, mert szeretne magával vinni valamit, amiről otthon mesélhet. A Szüzek különböznek az átlagos turistáktól, mert vándorlásuk közben megismerik nyaralásuk helyét, történelmét. Olyan vendégházakban bukkanhatnak fel, ahová többnyire csak a helyiek járnak. Rendszerint barátságot kötnek az ottani családokkal, és annál nagyobb élvezetet nem jelenthet semmi, mint hogy átélhetik a helyi szokásokat.
Az idei nyáron ajánlott vidékek: Skócia, Ausztria, Lengyelország, Svájc, Brazília.

Mérleg (09. 24. – 10. 23.)
A Mérleg jelmondata: nyaralás alatt is élvezzük a szépséget. Hasonlóan a Szüzekhez, akik különböző információkat gyűjtenek be országokról, emberekről, a Mérlegek is ugyanezt teszik, csak a művészetekkel. Ha elutaznak, olyan helyen érzik jól magukat vagy kapcsolódnak ki, ahol művészeti értékek is vannak. Firenzében megcsodálhatják Michelangelo műveit. Milánóban operát hallgathatnak. Párizsban a Louvre értékeit fedezhetik fel, majd Versailles kertjében sétálgatva elmerülhetnek a természet, és az ember alkotta szépségekben. Akkor mondhatják pompásnak a nyaralást, ha a szépség és az esztétikum megérinti a lelküket, élvezhetik a művészeteket, a zenét.
Az idei nyáron ajánlott vidékek: Írország, Kína, Líbia, Argentina, Egyiptom.

Skorpió (10. 24. – 11. 22.)
A Skorpió jegyének szülöttei szívesen kelnek egyedül útra, nem állnak távol tőlük az extrém kihívások sem. Fiatal korukban nem okoz gondot nekik, hogy felkapják a hátizsákjukat, és kiálljanak az út szélére stoppolni. Később aztán fel akarják fedezni, mire is képesek. Kétheti luxusnyaralásnál többet jelent számukra, ha Kanada erdeiben részt vehetnek egy túlélő túrán, ahol a bőrükön tapasztalhatják a természetet. Szükségük van kihívásokra, meg akarják tudni, hol a határ, és ezt rendre le is tesztelik. Vasakaratukkal mindent leküzdenek, és az eredménnyel elégedettek, hiszen ez 100 százalékos pihenést és feltöltődést jelent a számukra.
Az idei nyáron ajánlott vidékek: Marokkó, Algéria, Tibet, Bajorország, Norvégia, Skandináv körút, Bulgária.

Nyilas (11. 23. – 12. 22.)
Egy Nyilassal nyaralni mindig rendkívüli izgalmakat rejt magában. Ugyanis felerősödik az a benyomás, hogy a világ minden csücskét ismeri, mindenhol vannak barátai, ismerősei. Nem csoda, hiszen a Nyilas jegyének szülöttei világpolgárok, globálisan gondolkodnak, és ennek megfelelően gyakran utaznak. A legnagyobb élvezetet számukra sportolás jelenti: egy golffal egybekötött nyaralás Hawaiin, síelés Davosban, bungee jumping Amerikában, nyári maraton Roth-ban. Igazi különlegességet jelentenek a számukra a szokatlan sport kipróbálása, a golfozás vagy egy régi, híres teniszezőtől vett kurzus biztosan felejthetetlen nyarat jelentene.
Az idei nyáron ajánlott vidékek: Ausztrália, Spanyolország, Szlovénia, Oroszország.

Bak (12. 23. – 01. 20.)
A Bak jegyűek ellenállhatatlan vonzást éreznek a magas tájak iránt. Leginkább a hegyekbe vágynak, itt érzik jól magukat. Felszerelve térképekkel, elemózsia a hátizsákban, vészhelyzet esetére ott a mobiltelefon, iránytű és kötszer. De nem csak a túrázás, a síelés is kedvelt tevékenységei közé tartozik. Halált megvető bátorsággal siklanak le a pályán, majd beülnek egy italra a hegyi melegedőbe. Egyvalami mindennél fontosabb a Bakok számára: a veszélyes helyzeteket a megfelelő eleganciával oldják meg. A Bakok a városlátogatások hívei is, a múzeumok, a várak kielégítik a múlttal kapcsolatos kíváncsiságukat.
Az idei nyáron ajánlott vidékek: Észtország, Svédország, Skócia, Albánia, Szerbia, Mexikó, Spanyolország.

Vízöntő (01. 21. – 02. 19.)
A Vízöntőnek nyaraláskor is szabadságra van szüksége. Nem tervez túl hosszasan, hanem rögtön útra kel, és a szép dolgoknak szenteli idejét. Az ismeretlen mágikus erővel csalogatja, a világ legeldugottabb pontjain indul felfedezőútra. Néha autót bérel, néha drótszamárra pattan, vagy csak veszi a hátizsákját, és úgy barangol. Mottója: mindent ki kell próbálni, hiszen az ember soha nem tudhatja, miben leli meg igazi örömét. Egy azonban bizonyos: ugyanarra a helyre kétszer nem tér vissza. Ha mégis, csak hosszú évek múltán. Ha vízparton tölti a nyarat, akkor sokat vízisíel, a hegyekben nagyokat túrázik, a havason síel.
Az idei nyáron ajánlott vidékek: Finnország, Oroszország, Luxemburg, Dalmácia, Bajorország.

Halak (02. 20. – 03. 20.)
A jegy szülöttei örökké keresnek valamit. Ugyanolyan jól érzik magukat egy hegyi kunyhóban, mint egy elhagyatott halászházban a tengerparton. Mottójuk: nem számít, hogy luxushotelben vagy szalmakazalban vagyok, ha jól érzem magam. Szívük mélyén kis igényű utazók, de egy dolog nagyon fontos számukra, a romantika. Mindegy, hogy egy kis tó partján verik fel a sátrukat, vagy egy lakatlan szigeten játszanak Robinsont, elvarázsolja őket a csodálatos környezet. Mivel a lelkük sóvárog a természet után, az eldugottabb helyeket kedvelik, ahol tökéletes a nyugalom. A Halak jegyében születettek imádnak sétálni a tengerparti homokban.
Az idei nyáron ajánlott vidékek: Normandia, Portugália, Málta, Ceylon, Erdély.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top