nlc.hu
Ezo
Hogy ne fogjon a rontás!

Hogy ne fogjon a rontás!

A szavaknak, a mágiának teremtõ ereje van. Ha valaki rosszat kíván nekünk, lehet, hogy elõbb-utóbb valóra válik. De honnan tudhatjuk meg, hogy rontás van-e rajtunk?

A rontást, az átkot dédanyáink is használták, hogy megbosszulják az őket ért sérelmeket, de átkot szórni már az ősi időkben „megtanult” az emberiség. A rosszindulatú boszorkányok válogatott módszerekkel és eszközökkel küldtek rontást ellenségeikre, amelynek olykor halál volt az eredménye!


A szó hatalma

De mi a különbség a rontás és az átok között?

„Az eredmény mindkét esetben negatív, ám míg a rontás esetében valamilyen cselekedetre van szükség (szúrunk, vágunk, vudubabát készítünk), az átok a szóval, a kinyilatkoztatással hat – mondja Melitta lélekgyógyász. – Óva intek mindenkit attól, hogy valakire rontást küldjön, vagy mással küldessen, illetve átkozódjon, mert ez minden esetben visszahat a ’küldemény’ feladójára.”
A legijesztőbb az, hogy az átokra és a rontásra mindenkinek megvan a lehetősége. Gondoljunk csak bele, hányszor kívánunk magunkban rosszat az ellenőrnek, a flegma bolti eladónak, a zöldségesnek, aki becsapott minket a visszajáróval…

Ha pedig kellő indulat munkál bennünk, és még valamilyen köteléktárgyunk is van az illetőtől (például haj, fénykép vagy valamilyen ruhadarab), veszélyessé válhatunk. A szónak, gondolatnak hatalmas ereje van. Éppen ezért jobb, ha nem gyűjtünk ellenségeket, mert a rosszindulatuk bizony rontást hozhat a fejünkre.


Van-e rajtad rontás?

Ha szeretnénk megtudni, hogy van-e rajtunk rontás, érdemes elvégezni Melitta rontástesztjét.

Nincs hozzá másra szükségünk, mint egy egész alakos képre saját magunkról és négy darab fehér gyertyára.

1. Rakjuk középre a fényképet az ábra szerint és a négy sarkába helyezzünk egy-egy fehér gyertyát. Fontos, hogy a próbát zárt szobában végezzük el, mert a gyertya lángja lesz a mi iránytűnk!

2. Gyújtsuk meg a gyertyákat, és figyeljük a lángot. Ha egyenletesen ég valamennyi, akkor megnyugodhatunk: nincs rontás rajtunk. Azonban ha valamelyik gyertya lángja „kalimpál”, azt vegyük kézbe, hogy megtudjuk, életünk mely területére küldtek rontást.

3. Helyezzük a gyertyát minden egyes testrészre a fotón, és ahol a láng ismét táncol, ott van a probléma. Ha a fejnél, akkor a gondolatainkba, ha a szívnél, akkor a szerelmi életünkbe akarnak belekontárkodni.

4. Ha a kézre helyezve mozog erősen a láng, akkor valaki azt kívánta, hogy romoljon el minden, amihez nyúlunk, ha viszont a lábunknál, akkor a rontás szerint bárhová megyünk, nem járunk sikerrel.

5. Abban az esetben, ha tesztünk „pozitív” eredménnyel zárul, keressünk fel egy megbízható jóst, látót vagy lélekgyógyászt, hogy levegye rólunk a rontást.



A rontás biztos jelei

Előfordul, hogy nem sikerülnek a dolgaink, de nem kell azonnal a legrosszabbra gondolni. Ám felsoroljuk a biztos jeleket, amelyek arra utalnak, hogy rontás van rajtunk.

1. Minden hajnalban három órakor felébredünk.
2. Bármibe belekezdünk, rosszul végződik. Még a legbiztosabbnak látszó vállalkozásaink, ötleteink is balul sülnek el.
3. Nincs erőnk, úgy érezzük, betegség emészt, de az orvosok nem találnak semmilyen erre utaló jelet. Halálfélelmünk van, állandó nyomás nehezedik a mellkasunkra.
4. Minden reális ok nélkül hirtelen veszítünk a súlyunkból. Fogyunk, akár a gyertya.
5. A szeretett emberek, sőt, szinte mindenki eltávolodik tőlünk.
6. Ha a rontás gyermeken van, folyamatosan sír, úgy tűnhet, minden valódi ok nélkül.
7. Ólomnehezek a lábaink, nincs semmihez erőnk.
8. Bármilyen ügyet indulunk elintézni, nem sikerül odaérni, bezár a hivatal, mindig történik valami, ami hátráltat a megoldásban.
9. Diákként hiába tanulunk sokat, megbuktatnak a vizsgán.
10. Magányosak vagyunk. Nincs kivel megosztani a gondjainkat, befelé fordulunk.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top