Ezo

Így előzd meg a biciklilopást!

Mindennap kerékpárral jársz a városban? Legalább háromféle lakatot kipróbáltál már, mégsem érzed biztonságban a bringád? Ellopták az előzőt, és félted a mostanit? Az U lakat mindenhatósága mellett Ezotéria rovatunk a misztikus lopásvédelemre esküszik!

Először is tisztázzuk: tudjuk, hogy amelyik kerékpár nincs lelakatolva, az előbb-utóbb tolvajok martalékává válik. Ezért azt javasoljuk, mindig használj erős, megbízható biciklilakatot. Másrészt rásegíthetsz egy kis ezoterikus módszerrel a biciklid védelmére. Kezdjük rögtön a működési elvvel – hátha egy-két hitetlenkedő olvasónkat is meggyőzzük! A módszer lényege, hogy olyan „mentális energiamintát” helyezünk a bicikli köré, amelyet a tolvaj tudatalattija észlel, ezért önkéntelenül egy másik kerékpárt választ majd.

Így előzd meg a bicikli lopást!
 

Mit tegyünk?
Miután feltettük a hagyományos lakatot – vagy akár már közben is –, csukjuk be a szemünket néhány pillanatra, vegyünk lassan pár mély levegőt, majd képzeljük el, ahogy egy mindenki számára áthatolhatatlan aranyszínű energiagömb veszi körbe a járgányt. Ez az energia csak bennünket enged közel a kerékpárhoz, a tolvajokat viszont elriasztja. Egy próbát megér, nem?

 

A Nők Lapja Cafe tippje:
„Az én bringámon évek óta egy zöld selyemszalag ügyel arra, hogy senki ne lopja el. Meggyőződésem, hogy a vékony szalagból kötött, vázra erősített masni a bringám igazi őrangyala” (Daniella, szerkesztő).

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top