nlc.hu
Ezo
Már az első éjszaka is árulkodik arról, összeilletek-e?

Már az első éjszaka is árulkodik arról, összeilletek-e?

Az ágyban szinte összeolvadnak az auráitok, keverednek az energiáitok, így egy együtt töltött éjszaka után könnyen következtethetsz arra reggel, hogy mennyire illetek össze a pároddal.

Figyeld meg, hogyan ébredsz az együtt töltött éjszaka után!

– Ha teljesen kipihent vagy, és felébredsz a szokott időben, de legalábbis az óracsörgésre, az azt jelzi, hogy energetikailag nagyon közel álltok egymáshoz.

– Ha gyorsan elaludtál, és reggel azt érzed, hogy nem tudsz kimászni az ágyból, mert az egész napot alvással szeretnéd tölteni, az azt jelezheti, hogy a párod rezgésszintje alacsonyabb a tiédnél. Ha ő mindeközben boldogan kipattan az ágyból, láthatod, hogy „feltöltötted” az éjszaka. Ha azonban ő is fáradt veled együtt (pedig eleget aludtatok), az azt jelzi, hogy az energiáitok „kioltják egymást”.

Már az első éjszaka is árulkodik arról, összeilletek-e?

– Ha reggelre energiagombóccá alszod magad, és a párod fáradt, akkor te vagy az, aki elcsente az életerejét.

– Ha mindketten energikusabbak vagytok a szokásosnál, az a legjobb és legkellemesebb helyzetre utal: kettőtök energiarendszere stimulálja egymást, úgy töltődtök fel egymás jelenlétében, hogy senki sem veszít az energiáiból.

S hogy kivel illesz össze? Igazából bárkivel járhatsz, legalábbis semmilyen ezoterikus tiltásról nem tudunk ez ügyben, de hosszú távú kapcsolatba az első és az utolsó esetben érdemes belevágnod!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top