Ezo

Balta a fejbe vagy inkább kalózkéz? Minek öltözz halloweenkor?

Mindenszentek előestéje, halloween az angolszász kultúrában a jelmezbe öltözés ideje. Ilyenkor illik minél ijesztőbb mimikrit ölteni, mert ezzel el lehet rettenteni a gonosz szellemeket. De minek öltözzünk? Ebben segít játékos horoszkópunk.

KOS
A Kos minden halloweeni buliban szeretné a lehető legrémisztőbb jelmezt magára ölteni. Az idén nagy sikert arathat, ha a kalózkapitány szellemének öltözik, vagy egyszerűen csak portyázó zombinak…

BIKA
A Bika nehezen választ magának jelmezt, és igyekszik az utolsó pillanatra hagyni a döntést. A múmia jelmeze az utolsó utáni pillanatban is előállítható, ha van otthon elég papírtekercsed.

IKREK
Az Ikrek kísértetnek, lidércnek és egyéb elvont szellemlénynek szeret öltözni halloweenkor. Ráadásul nem szereted a bonyolult jelmezeket, ezekhez meg egy nagyméretű lepedő és két jól elhelyezett lyuk kell.

RÁK

A Rákok szeretik előre megtervezni a jelmezüket, és minden évben meg vannak győződve róla, hogy a tavalyi jobb volt. Az idén öltözz boszorkánynak/varázslónak a Harry Potterből!

OROSZLÁN

Az Oroszlánnak muszáj a legjobb, legfeltűnőbb, legfélelmetesebb jelmezt felvennie. Öltözz vérfarkasnak vagy vámpírnak, ezek most nagyon divatosak az Alkonyat és a True Blood miatt.

Balta a fejbe vagy inkább kalózkéz? Minek öltözz halloweenkor?

SZŰZ
A Szűz hajlamos lemondani a jelmezbált, ha úgy érzi, nem megfelelő az outfitje. Épp ezért most megmondjuk, hogy tökéletes választás lenne neked egy feketemacska-jelmez (a kis feketéd két füllel kiegészítve).

MÉRLEG
A rémségek teljes skáláját szívesen személyesíti meg a Mérleg, akinek szinte mindegy, minek öltözik, a lényeg, hogy játszhasson. Mit szólnál, ha idén az Addams Familyből öltöznél valakinek?

SKORPIÓ

A Skorpió öltözhetne skorpiónak, de ez nagyon egyszerű megoldás lenne, inkább a szexdémon vagy a csábító vámpírasszony (srácoknak: vámpírherceg) jelmezét érzed magadhoz közel az idén.

NYILAS

A Nyilasok a vicces, poénos jelmezeket részesítik előnyben, ezért lehetnél repülőgépkatasztrófa-túlélő vagy éhes zombi. A lényeg, hogy sok művért locsolj magadra, és egy fejre applikálható balta is jól jöhet.

BAK

A Bak néha nehezen éli bele magát a jelmezes játékokba, ezért neki azt javasoljuk, hogy barátokkal közösen legyen jelmezes csoport. Lehetnétek például portyázó szellemek vagy vérfarkascsorda, esetleg boszorkányok bálja…

VÍZÖNTŐ
A Vízöntő a jelmezbálon is ki akar tűnni, ezért kifejezetten extrém ötleteket keres. Az idén a bukott fekete angyal, a víziszörny vagy az őrült mészáros (nagyon sok művérrel) lehet nyerő jelmez neked.

HALAK

A Halak a jelmezeit is szereti spirituálisra hangolni. A sötétség azon lényeit személyesíti meg szívesen halloweenkor, akiknek van egy kis extra hatalmuk is, így most vámpír vagy gonosz varázsló is lehetsz…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top