Ezo

Ezoterikus “házipatika”

Minden hobbinak megvannak a kötelező kellékei. Aki konyhatündérként valósítja meg önmagát, az rengeteg fűszert, alapanyagot és edényt gyűjt össze. A kézimunkához fonalak, tűk, textilek kellenek. De mire van szükséged, ha téged az ezotéria érdekel?

Teamécsesek
Az ezoterikus házipatika alapja a teamécses. Ebből soha sem elég, hiszen felhasználhatósága végtelen: meditációhoz, hangulatteremtéshez, illóolaj-párologtatáshoz, angyalmécsesbe, varázslatokhoz és jósláshoz egyaránt szükséges.

Nők Lapja Cafe tipp: Tarthatsz otthon színes, illatosított változatot is, de a legtöbb ezoterikus tevékenységhez a fehér, illatmentes ajánlott!

Fehér gyertya
Sok szakértő véli úgy, hogy a teamécsesek hasznosak, de bizonyos esetekben nem pótolják a gyertyákat, ezért fontos, hogy hagyományos gyertyánk is legyen otthon. Ha gyakran van szükséged színes gyertyára, beszerezhetsz egy bizonyos színből nagyobb készletet, de ebből is legyen legalább egy csomag fehér a spájzban!

Füstölő és füstölőtartó
A jól megválasztott füstölő vagy illóolaj segíti az ellazulást, a meditációt, az éjszakai alvást, a reggeli jókedvet… Érdemes egy a szoba berendezéséhez illő füstölőtartót beszerezni, füstölőkből pedig két-három nekünk kellemes illatkeveréket otthon tartani alapkészletként, és ezt bővítgetni az éppen szükséges illatokkal.

Nők Lapja Cafe tipp: Az ezoterikus boltokban a meditációt segítő, a nőiséget kibontakoztató és a tértisztító füstölőket keressük – ha ezeket a szavakat látjuk a termékleírásban, olyan füstölőt találtunk, amely emeli a rezgésszintet és sokféleképp használható.

Ezoterikus „házipatika”

Egy pakli kártya
Tarot, cigánykártya, Lenormand, angyalkártya, tündérkártya… Mindegy, melyiket választod, a lényeg, hogy legyen otthon egy neked szimpatikus csomag. Ez akkor is segíthet, ha általában nem a jövő kifürkészése a célod, hiszen egy pakli jóskártyával mást is tehetsz: a képeket felhasználhatod meditációkhoz, reggel megerősítést kaphatsz a kihúzott lapból, de akár egy beszélgetés vezérfonalát is megadhatják a lapok. Ide kattintva kiválaszthatod a neked való paklit!

Ezoterikus fiók vagy polc

Mindenképp szükséges a lakásban egy hely, ahol az ezoterikus eszközeinket tarthatjuk, hiszen ezek általában olyanok, amelyeket nem szívesen teszünk közszemlére. Ezért fontos, hogy az eszközöket egy helyen gyűjtsük!

Nők Lapja Cafe tipp:
Ha boszorkányládikát használsz, béleld ki lila selyemmel, ez emeli az eszközeid rezgésszintjét is!

Isten, mester vagy angyalszobor

Bár az ezotéria nem bálványimádás, jó, ha legalább egy olyan szobrunk van, amelybe az univerzum jótékony energiáit képesek vagyunk belelátni. Az európai kultúrkörben az angyalábrázolások, a Szűz Mária-szobrok a legalkalmasabbak ere, de választhatsz Buddhát vagy Krisnát is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top