Ezo

Karmahoroszkóp (2010. december 11–18.)

Kissé feszült lesz a hét, idegesebbek vagyunk az átlagosnál, ezért jól meg kell gondolnunk, hogy kinek mit mondunk, mert a Merkúr, a kommunikáció bolygója kényes helyzetbe hozhat bennünket; ha megbántunk valakit, nagyon nehezen tudjuk rendbe hozni.

Kos:
Karmahoroszkóp (2010. december 11–18.)Karmikus kötelességed: Hajlamos lehetsz sürgetni a dolgokat, de az sem neked, sem másnak nem tesz jót. Most időre van szükséged, hogy rendet tegyél a fejedben és a lelkedben. Ez a hét nem alkalmas erre, várj még egy kicsit, légy nagyobb türelemmel.
Karmikus kapcsolatod: A pasiddal lesz, akinek bocsáss meg, mert nagy valószínűséggel egyes dolgokban más véleményen lesz, mint te, de ha kell, kiáll melletted és biztosít a hűségéről, és ez a legfontosabb.
Karmikus feladatod: Lehet, hogy titkolóznod kell olyan emberek előtt, akik közel állnak hozzád. Még ha nehezedre is esik, tedd meg, mert olyan csalódástól és fájdalomtól kímélheted meg őket, amelyért később hálásak lesznek neked.
 
Bika:
Karmahoroszkóp (2010. december 11–18.)Karmikus kötelességed: Összeütközésbe keveredhetsz a főnököddel, de ennek éppen itt az ideje. Nem nyelheted le a békát a végtelenségig. Kreatív és lendületes személyiség vagy, akit érdemes megbecsülni, de ha ezt nem érzed, továbbállsz.
Karmikus kapcsolatod: A pasiddal lesz, aki elé tarts tükröt, mert mostanában többet képzel magáról, mint ami. Idővel hálás lesz érte, mert megóvhatod néhány csalódástól, arról nem is beszélve, hogy kedvedre formázhatod.
Karmikus feladatod: A spóroláson töröd a fejedet, de egyszerűen képtelen vagy rá. A karácsonyi vásárlási láz teljesen a markában tart, és csak úgy két kézzel szórod a pénzt, sokszor értelmetlen dolgokra. Készíts listát, és légy tudatos vásárló.

Ikrek:
Karmahoroszkóp (2010. december 11–18.)Karmikus kötelességed: Energikus és fáradhatatlan leszel, mindennel végzel, amit elterveztél. Sőt, talán még olyan feladatot is sikerül megoldanod, amelyen egész évben hiába fáradoztál. Barátnőd nehéz helyzetbe kerül, segíts neki, még ha úgy is érzed, hogy semmi közöd hozzá.
Karmikus kapcsolatod: Egy pasival lesz, akivel egy kihagyhatatlan kalandba bonyolódhatsz. Talán a karma az, amely ellenállhatatlanná teszi őt, de egy kellemes éjszakánál nincs többre szükséged.
Karmikus feladatod: A kötöttségeket most aztán igazán nem bírod, azt pedig végképp, hogy beleszóljanak az életedbe. Szabad és független akarsz lenni, a nézeteiden nem fogsz és nem is tudsz változtatni. Ezért aztán nem is egy vitába keveredhetsz a héten.

Rák:
Karmahoroszkóp (2010. december 11–18.)Karmikus kötelességed: Büntetésre számíthatsz. Hivatalos ügyekben figyelj oda, mert a tudatlanság nem mentesít, a határidőket be kell tartanod. Ha bizonytalan vagy, kérj segítséget olyan barátodtól, aki jártas az ilyen dolgokban.
Karmikus kapcsolatod: Egy barátnőddel lesz, akiről hirtelen olyan dolgok derülnek ki, amelyek villámcsapásként érnek, és amely miatt meg fogsz szakítani vele minden kapcsolatot.
Karmikus feladatod: Pihenj sokat, mert az elmúlt időszak teljesen leszívott. Utazz el a hegyekbe egy meseszerű hétvégére, és hagyd itthon a problémákat, megvárnak. Tisza fejjel gondold át napjaid, és akár alkalmas lehet az idő egy pozitív váltásra mind a szerelem, mind a munka területén.

Oroszlán:
Karmahoroszkóp (2010. december 11–18.)Karmikus kötelességed: Mindennel időben vagy. Jól tervezel, és ennek köszönhetően nem kell idegeskedned az ünnepek miatt. Szeretsz túlzásokba esni, de idén ez nem fog előfordulni, mert nagyon találékony leszel, és pontosan tudod, hogy kit milyen ajándékkal lepjél meg.
Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz, aki sokkal több jó ötlettel áll elő a főnöködnél, mint te. Ez nem jelent semmit, mert a kedvenc te leszel még jó sokáig, és ennek előnyeit élvezheted.
Karmikus feladatod: Remek kapcsolatokat építhetsz ki, és ezek a segítségedre vannak, hogy a munkában sikeres, elismert legyél, és ez a bankszámládon is jelentkezzen. Végre nem kell gondolkoznod azon, hogy megvehesd magadnak, amire vágyakozol.

Szűz:
Karmahoroszkóp (2010. december 11–18.)Karmikus kötelességed: Felbolydult lelkiállapotban vagy, amelynek elsődleges oka a családod, vagy egy ismerősöd, aki olyan dolgokat kér tőled, amelyet nem tudsz vagy nem akarsz teljesíteni.
Karmikus kapcsolatod: Egy olyan sráccal találkozhatsz, aki azonnal levesz a lábadról, és engedsz érzelmeidnek. Megszínesíti mindennapjaidat, és erogén zónáidat felturbózza az év hátralévő részében.
Karmikus feladatod: A párkapcsolatodban feszültség alakulhat ki, csalódottnak érzed magad, mert ő mégsem olyan, mint amilyennek te gondoltad, vagy amilyennek mutatta magát. De ez nem okoz olyan nagy problémát, mert nagyon szereted, és úgy érzed, van remény a dolgok rendeződésére.

Mérleg:
Karmahoroszkóp (2010. december 11–18.)Karmikus kötelességed: Kedveseddel nem vagytok közös nevezőn, és ez a hét közepén vitában csúcsosodhat ki. Legyél vele türelmes, mert nincs szükség arra, hogy az ünnepek előtti készülődés feszültségben teljen el.  
Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz, aki egy kiváló lehetőséget ajánl neked, de te addig hezitálsz, míg lecsúszol róla. Késő bánat, az biztos, hogy sokat tanulsz ebből az esetből.
Karmikus feladatod: A munkában szerencsés változásokra van kilátás, olyan feladattal bízhatnak meg, amelyet öröm lesz elvégezni, és amely igazi kihívást jelent majd a számodra. Viszont ez a feladat az ellenségeidnek a számát is növelni fogja, ezért készülj fel támadásokra és irigykedésre.

Skorpió:

Karmahoroszkóp (2010. december 11–18.)Karmikus kötelességed: Csúcsformában leszel, talán még azt a pasit is meg tudod hódítani, aki eddig ellenállt. Most végre beadja a derekát, és te lubickolhatsz a szerelemben, és a győzelmi mámor talán még az eszedet is elveszi, és számodra fontos dolgokat kockáztathatsz miatta.
Karmikus kapcsolatod: Egy rokonoddal lesz, aki anyagiasabb az átlagosnál, ezért nem nézi jó szemmel a költekezésedet, még akkor sem, ha az év legszebb ünnepére készülsz. Ezt szóvá is teszi.
Karmikus feladatod: Nosztalgiázol és olyan dolgokra emlékezel, amelyek lázba hoznak. Minden porcikád egy belevaló buli után vágyakozik. Hiába csábítanak a barátaid, kénytelen leszel nemet mondani egy bulimeghívásra, mert gyengélkedhetsz.

Nyilas:
Karmahoroszkóp (2010. december 11–18.)Karmikus kötelességed: Minden forintért meg kell küzdened, mert nem jön egykönnyen a pénz. De nyugodtan kezd el tervezgetni a síelést, mert a héten olyan pluszmunkákat kell elvégezned, amiért jól fizetnek.
Karmikus kapcsolatod: Szerelmeddel lesz, akivel a szakítás szélén álltok, de a régi szép emlékek még mindig hozzákötnek, és különben is az ünnepek miatt nehezen szánod rá magadat, hogy döntésre juss. Érdemes várnod, mert sok minden megváltozik benned ezen a héten.
Karmikus feladatod: Kezdesz időhiányban szenvedni. Még az is előfordulhat, hogy semmilyen ajándékot nem vettél meg. Csinálj egy bevásárlólistát, és a héten intézd el, mert később még kevesebb időd lesz rá.

Bak:
Karmahoroszkóp (2010. december 11–18.)Karmikus kötelességed: Ezen a héten még véletlenül se állj rá a mérlegre, mert sokkal többet fog mutatni, mint amennyit szeretnél látni. Az ünnepek előtti utolsó időszak, hogy visszafogd a kajálást és mértékletes maradj.
Karmikus kapcsolatod: Egy új pasival lesz, aki azon mesterkedik, hogy elcsavarja a fejedet. Te kicsit merev lehetsz, aminek semmi értelme, hagyd, hogy történjenek a dolgok, és sodorjanak az érzelmek, mert nem fogod megbánni.
Karmikus feladatod: Az eddigi nyugis időszakot mozgalmas és változatos hét váltja fel. Ahol azt se tudod, hogy hol áll a fejed, és teljesen új kihívások elé állít a sors. De ne feledkezz meg azokról az emberekről, akik mindig melletted állnak.

Vízöntő:
Karmahoroszkóp (2010. december 11–18.)Karmikus kötelességed: A héten igazán szerencsés leszel, mert sikert sikerre halmozol, és kitartásod végre meghozza a gyümölcsét. Anyagilag egy jó időszak várható, mert több helyről folyik be a bevételed, így nem kell izgulnod, hogy miből fogod befizetni a számláidat, sőt most olyan dolgokat is megengedhetsz magadnak, melyekre már rég nem volt példa.
Karmikus kapcsolatod: A pasiddal lesz. Ez a hét alkalmas arra, hogy lehengereld őt, és ha még nem szerelmes beléd, akkor most igazán az lesz. Lehet, hogy egy váratlan utazás pár napra eltávolít titeket egymástól, de ettől csak még jobban fog izzani körülöttetek a levegő.
Karmikus feladatod: Spontán módon kezeled az ügyeidet, ettől aztán minden megy, mint a karikacsapás, és még ki sem fáradsz. Mindenre lesz energiád bőven. Még arra is, hogy olyan dolgokat vigyél véghez, amelyekkel kivívod családod elismerését.

Halak:
Karmahoroszkóp (2010. december 11–18.)Karmikus kötelességed: Ne bonyolítsd túl a dolgokat. Hajlamos vagy most is a tökéletesre törekedni, ezért aztán agyonhajszolod magadat, és mire feleszmélsz teljesen, kimerülsz fizikailag és szellemileg is egyaránt.
Karmikus kapcsolatod: A pasiddal lesz, aki most boldogan teljesíti minden óhajodat. Neked ez kicsit kellemetlen, mert nem szoktad meg, hogy ennyire körbeugráljanak, de használd ki, mert rengeteg terhet vehet le a hátadról.
Karmikus feladatod: Nincs mit tenni, ha munka van, dolgozni kell. El vagy havazva a munkáddal, és még az is lehet, hogy az ünnepek alatt is dolgoznod kell. Ez teljesen elkeserít, és emiatt kissé szomorkás a hangulatod. De ha jól osztod be az idődet, meglátod mindenre jut, és szeretetteljes karácsonyban lesz részed.

Milyen jövő vár a 2011-ben születő gyerekekre?
Milyen jövő vár a 2011-ben születő gyerekekre?
Milyen jövő vár a 2011-ben születő gyerekekre?
Mi vár ránk 2011-ben?  Szerelmi horoszkóp 2011-re Milyen lesz a karriered 2011-ben?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top