Ezo

Hétvégi horoszkóp (2011. január 7–9.)

A Bikának búcsút kell vennie valakitől, a Nyilasok pedig igazi sikerszériára számíthatnak. Nézd meg, rád mi vár a téli zimankóban.

Hétvégi horoszkóp (2011. január 7-9.)KOS: Nem kell a szomszédba menned egy kis kalandért, mert ezen a hétvégén házhoz jön. Az a szerencséd, hogy te alapállásból nyitott vagy mindenre, ami kihívásról, versenyről, aktivitásról szól. Többen meg fognak találni, és meghívnak különböző rendezvényekre, utazásokra. Ez utóbbi egészen különlegesnek ígérkezik. Lehet, hogy még csak a tervezgetés stádiumában van az ügy. Csatlakozz, és mindenképpen menj! A sok rohangálás mellett erősen fogsz vágyni egy kis nyugira is. Szakíts időt arra, hogy magadban lehess! Ne kelljen folyton kiszolgálnod másokat, illetve alkalmazkodnod másokhoz. Amint ez összejön, kikapcsolhatsz, és annyira feltöltődhetsz, hogy jöhet bármi, nem fog izgatni.

Hétvégi horoszkóp (2011. január 7-9.)BIKA: Olyan valaki indul útra most, akit még marasztalnál. Ez a hétvége tökéletes arra, hogy elengedd. Hidd el, nem kell örökre búcsút venned tőle! Emellett másról is le kell mondanod. Például olyan költséges vágyadról, ami túlságosan megterhelné a pénztárcádat. Okosabban teszed, ha nem adsz ki pénzt felesleges dolgokra. Ez az egész hétvége, de főleg a hét utolsó napja kellemes meglepetést tartogat a számodra. Egy barátod vagy egy ismerősöd olyasmit tesz vagy mond, ami szokatlan és megható. Tekintsd elismerésnek a dolgot! Mindezeken túl még a párod vagy egy jelentkező is magára akarja vonni a figyelmedet. Jó hatással lesz rád az ő stílusa. Még akkor is, ha kissé szentimentálisnak tartod.

Hétvégi horoszkóp (2011. január 7-9.)IKREK: Nem fogsz hinni a szemednek. Olyan „szépséggel” fogsz találkozni, ami lenyűgöz, megbabonáz és elvarázsol. Vigyázz, hogy rajongásoddal ne tegyél senkit féltékennyé! Akkor könnyebb a helyzeted, ha még szabad vagy. De ha van párod, akkor legyél óvatos! Az újonnan belépő ember igencsak felkavarhatja az „állóvizet”. Persze ez arra jó, hogy ne kényelmesedjetek el a párkapcsolatban. Mivel a Hold a Halak jelében fog járni, nemcsak az érzelmek terén úszhatsz el, hanem ténylegesen kívánni fogod az úszást.
 
Hétvégi horoszkóp (2011. január 7-9.)RÁK: A mostani egy olyan hétvége lesz, amilyenre mindig is vágytál. Minden békés és nyugodt lesz. Hihetetlen, hogy a gyerekek, illetve azok az emberek sem fognak piszkálni, akik erre „specializálódtak”. Végre megértik, hogy mit kérsz, és meg is teszik. Emellett egy külföldi utazás, munka vagy tanulás gondolata kezd motoszkálni a fejedben. Ne legyints! Járj utána! Gyűjts adatokat! Minél tájékozottabb leszel, annál inkább tudsz majd hinni abban, hogy összejöhet. Arra számítanod kell, hogy a legnagyobb lelkesedésed ellenére lesz valaki, aki kétkedésével a kedvedet akarja majd szegni. Nem biztos, hogy rosszindulatú. Egyszerűen nem látja azt, amit te. Vagy félt, nehogy csalódás, kudarc érjen.

Hétvégi horoszkóp (2011. január 7-9.)OROSZLÁN: Szerelmes hangulatban leszel egész hétvégén. Ne lepődj meg, hogy ez akkor is így lesz, ha nincs konkrét személy, akit rajongásoddal körbevehetsz. Érdekes módon az érzéshez be fogsz vonzani olyat, aki megérdemli. Ha van már párod, akkor veled a főnyereményt fogja megütni. Egyébként se, de most aztán pláne nem lehet veled bírni. Örömödben ugrálni fogsz, mint egy musztángcsikó. Akik ezt élvezni fogják még, a gyerekek. Benned most partnerre lelnek. Ki is fogják használni. Nem hagynak békén, amíg nem mész velük játszani. Bízd rájuk, hogy mit játsszatok! De ha nincs ötletük, akkor megmutathatod, hogy te gyerekkorodban mivel szórakoztattad magadat.

Hétvégi horoszkóp (2011. január 7-9.)SZŰZ: Irigylésre méltó leszel ezen a hétvégén. A családodban végre helyre áll a rend. Ezt egy rokon látogatása vagy költözése fogja felerősíteni. Miatta össze kell fognotok. Meglátod, mindenkinek jót fog tenni a közös ügy. Ezenkívül valami szépet fogsz kapni vagy venni, ami nemcsak a szemnek lesz kellemes, hanem a léleknek is. vannak olyan színek, illatok, formák, amik teljesen feldobják a környezetet. Lehet ez egy szobanövény vagy egy lámpa, vagy egy festmény. Ha van kedved, elmehetsz egy lakberendezési áruházba, és gyűjthetsz ötleteket. Ha van párod, vidd magaddal! Nagyon várja, hogy legyen rá is időd. Ki van éhezve a figyelmedre, a törődésedre, a gyengédségedre.

Hétvégi horoszkóp (2011. január 7-9.)MÉRLEG: Nem baj, ha kicsit leeresztesz a hétvégén. Érthető, hiszen nehéz hét áll mögötted. Az új évben vissza kell venni a ritmust, vissza kell rázódni a hétköznapokba, ezért lehetett fárasztó az eltelt hét. Használd ki a hétvégét, és lógasd a lábad! Akár családban élsz, akár egyedül, szükséged van pár órára, amit olyasmivel töltesz, amiben kedved telik. Most a fantázia és az érzelmek fognak dominálni, mert a Hold a Halak jelében fog járni. Ezzel nincs probléma addig, amíg nem úszol el, nem folysz szét. Add át magad, és élvezd, majd térj vissza a valóságba! A gyakorlottak hasonlóképpen meditálnak. Ha te még nem tudsz, akkor itt a remek alkalom, hogy elkezd.

Hétvégi horoszkóp (2011. január 7-9.)SKORPIÓ: Itt van, amire vágytál. Ez lesz az a hétvége, ami rímmel arra, amit kértél. Most a szeretet és az összhang fog dominálni. Főleg a szerelemben és a gyerekekkel kapcsolatosan. Ha vannak már gyermekeid, akkor velük idilli lesz az egész hétvégéd. Különösen akkor, ha szánsz elég időt rájuk. Engedd magad bevonni a játékba! Guggolj le hozzájuk, és legyél újból gyerek! Nagyon fogod élvezni. Amennyiben nincs még gyermeked, és vágysz rá, akkor most mindent bele, mert összejöhet! Olyan tiszta és szeretetteljes leszel, ami a legszebb dolgokat vonzza be. Az életkedved, és a kreativitásod is topon lesz. Ami kipattan a fejedből, azt azonnal írd le, mert később hasznos lesz!

Hétvégi horoszkóp (2011. január 7-9.)NYILAS: Pénteken a Vénusz belép a Nyilas jelébe, és itt fog tartózkodni február 3-ig. Ez neked nagyon jót jelent, mivel a Vénusz nemcsak a szépség és a harmónia, hanem a kis szerencse bolygója is. Szóval mostantól szerencsés szériába kerülsz. Ha hiszel benne, lottózhatsz. De a szerencse tágabb értelemben fog működni. Például abban fog megnyilvánulni, hogy egyre népszerűbb leszel. Több bókot kapsz, és többen akarnak veled találkozni, mint korábban. Ezzel párhuzamosan a szerelem is rád fog találni. Ha van már párod, akkor vele fellángolhat a szenvedély. Újból úgy fogtok egymásra nézni, egymáshoz érni, mint a kezdet kezdetén. Amennyiben még várod, most rád fog találni a nagybetűs szerelem.

Hétvégi horoszkóp (2011. január 7-9.)BAK: Ez a hétvége sok mindenre, de talán utazásra a legalkalmasabb. Ha teheted, fogd magad, és menj! Nem kell túl sokat szervezkedned. Mehetsz vidéki rokonokhoz, barátokhoz vagy egy szomszédos országba. De az is jó ötlet, ha leugrasz a Balatonhoz vagy felmész a hegyekbe. Ilyenkor télen minden gyönyörű. A születésnapodat egy ilyen kirándulással is megünnepelheted. Ne lepődj meg, ha ez az ötlet egy barátod fejéből pattan ki! Meglátod, nagy buli lesz forralt bort inni termoszból, vagy egy kisvendéglőben gulyást enni. Az élmények azok, amik képesek kiszakítani a hétköznapok mókuskerekéből. És a hétvégének pontosan ez a „funkciója”. Használd ki, és élvezd ki minden percét, óráját!

Hétvégi horoszkóp (2011. január 7-9.)VÍZÖNTŐ: Az év elég mozgalmasan indult a számodra, emiatt is lehetsz kissé bágyadt most. Teljesen normális, ha hétvégén leeresztesz. Megteheted. Tied ez a pár nap. Készülj fel rá, hogy a gyerekek vagy gyerekes barátok nyaggatni fognak, hogy menj velük! Mielőtt nemet mondanál, gondold át, hogy jót tenne-e egy kis kikapcsolódás! Nem baj, ha nem alvással töltöd az egész hétvégét. Télen sok sport van, amire csak most van lehetőség. Válogass ezekből kedved szerint! De az se baj, ha a többiek adnak tippeket. A lényeg, hogy nevess minél többet. A nevetés olyan feszültségeket fog kisöpörni belőled, amik eddig „fogva tartottak”. Utána felszabadultabb és optimistább leszel mindennel kapcsolatosan.

Hétvégi horoszkóp (2011. január 7-9.)HALAK: Szó szerint most hétvégén élsz majd, mint hal a vízben. A Hold, ami a pillanatnyi hangulatodat jelzi, a Halak jelében fog járni. Számodra ez kellemes érzeteket eredményez. Igaz, hogy érzékenyebb leszel gesztusokra, mimikákra stb. Nem baj, ha ráérzel, hogy mi van a háttérben, de ne értékeld túl! Most neked az a legjobb, ha önmagaddal foglalkozol. Mert ha te rendben vagy, akkor a környezetedben lévők is. Ezt nevezik egészséges önzésnek. Mindezen kívül ne lepődj meg, ha valaki elkezd hevesen udvarolni! Nem számít, hogy hány éves, mekkora a vagyona. Csak az számít, hogy mindketten függetlenek vagytok-e, mivel tudod jól, hogy nem neked való a bujkálás, az illegalitás. Igaz?

Hétvégi horoszkóp (2011. január 7-9.)
Hétvégi horoszkóp (2011. január 7-9.)
Hétvégi horoszkóp (2011. január 7-9.)
Mi vár ránk 2011-ben? Karrierhoroszkóp 2011 Szerelmi horoszkóp 2011

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top