Ezo

A lehetőségek két napja – fogyó Hold a Skorpióban

Ez a két nap segít kibontani az összekuszált szálakat, és akkor is szerencséd lehet, ha állásinterjúra mész. Kattints, hogy megtudd, milyen két nap vár rád.
A lehetőségek két napja – fogyó Hold a Skorpióban
 Februári holdnaptár

A múlt hét pénteki telihold felkavarta az állóvizet, a felfokozott hangulat után pedig mindenkire ráfér néhány nyugisabb nap. Az elkövetkező két nap alkalmas lesz arra, hogy higgadtan átgondold, hogy mit szeretnél elérni az elkövetkező egy-két hónapban. Ugyanis a fogyó Hold a Skorpióban segít feldolgozni az elfojtott indulatokat és könnyebben tudsz szembenézni a félelmeiddel is. Most jobban érvelsz, mint máskor, és valahogy magad is racionálisabban, tisztábban látod az eddig túlságosan összekuszált dolgokat. Ez a pár nap alkalmas lesz arra, hogy állások után keresgélj, esetleg be is add a jelentkezésedet. Sőt az is szerencsés, aki az elkövetkező két napban állásinterjúra megy.

A szervezeted azonban nem biztos, hogy a legjobban reagál a fogyó Holdra a Skorpióban, ezért ilyenkor fokozottan figyelj a nemi szervekre, a has alsó részére és a felfázás ellen is védekezz. Vegyél megelőző ülőfürdőt cickafarkból, de jó lehet a palástfű vagy a csalántea is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top