Ezo

Mit tegyél nyáron? – Segít a számmisztika

Az idén négy "csupa 1-es" dátum szerepel a naptárban: 11.1.1., 11.1.11., 11.11.1., 11.11.11. Ez a sok 1 és 11 számmisztikai szempontból csupa érdekességet tartogat nekünk.
Mit tegyél nyáron? – Segít a számmisztika
Szerelmi horoszkóp 2011 nyarára

Számmisztikai szempontból az 1 a kezdet, az egység, a nyitottság a teremtő erő és a győzelemre törekvés száma. A 11-es mesterszámról megoszlik a számmisztikával foglalkozó véleménye. Abban azonban egyetértenek, hogy a 11 jóval több kihívást és küzdelmet jelez, mint az 1-es. De ha a megfelelő kompromisszumkészséggel, kreativitással és lendülettel állunk hozzá a kihívásokhoz, akkor sokkal több eredményt is hozhat a 11, mint az 1.

2011 nyarának feladatai

Lássuk, az idén nyáron melyik hónapban milyen kihívásnak kell megfelelnünk, és mikor mit érdemes elkezdenünk az 1-es és a 11-es jegyében!

Mit tegyél nyáron? – Segít a számmisztikaMájus
Az 5-ös hónap a kreativitásunkat és az anyagi helyzetünket teheti próbára. Ebben a hónapban az jár szerencsével, aki mer kockázatot vállalni, és mások javára is le mer mondani a bevételeiről.

Június
A 6-os hónap a béke, a nyugalom és a művészi hajlamok ideje. Ahhoz, hogy megtaláld a belső békédet, olyasmibe kell belevágnod, amit már régóta halogatsz. Ez az időszak az új és kreatív hobbiké!

Mit tegyél nyáron? – Segít a számmisztikaJúlius
Misztika, spiritualitás, és persze utazás szerepel a 7-es hónap palettáján. Ebben a hónapban olyan helyre menj nyaralni, ahol még sohasem jártál, és itt az ideje annak is, hogy közelebb kerülj a spiritualitáshoz: kezdj el jógázni vagy meditálni!

Augusztus
A 8-as hónap a pontosságunkat, a precizitásunkat és a kiszámíthatóságunkat teszi próbára. Érdemes lesz még a szétszórtaknak is új életet kezdeniük. A nyár vége remek alkalmakat kínál minden régi, felesleges kapcsolat és viszony lezárásához és az újak elkezdéséhez!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top