Ezo

Az év legszerelmesebb napja

Az év randija következik ma be az égen. Amit pedig ettől várhatunk, az szerelem, szex és gyermekáldás. Jobb, ha mindenki felkészül a Vénusz és a Mars találkozására.
Az év legszerelmesebb napja
Mit tegyél a nyáron? Segít a számmisztika

2011. május 23-án délelőtt a Bika jelében találkozik Vénusz és Mars. Ez azért fontos együttállás, mert Vénusz nemcsak a szerelem, hanem a nőiség szimbóluma is. Mars pedig nemcsak a harc istene, hanem a férfias erő szimbóluma is egyben. Kettejük találkozása elkerülhetetlen találkozásokat fog indukálni. Akár teszünk érte, akár nem, szembejön velünk az, akivel dolgunk van. Most ellentétes nemű ember lesz ránk nagy hatással. Ebből pedig szerelem is lehet.

A bolygók az égen nem okoznak semmit, csak megmutatják, hogy mi zajlik bennünk, illetve közöttünk. Az asztrológia szimbólumként használja Naprendszerünk bolygóit. És általuk „röntgen”-képet készít rólunk. Ennek fényében a Vénusz és a Mars randija más-más életterületen mást és mást jelent.

Az év legszerelmesebb napjaÉnünk: Van bennünk egy női és egy férfi minőség. Ezek most összefognak, egyesülnek. Ennek hatására megértőbbek leszünk a másik nemmel. Ugyanakkor teljességet és tökéletes belső harmóniát élhetünk meg. Így energiaszintünk optimális, hangulatunk pozitív lesz. Ez egy remek állapot.

Egészségünk: Általános fizikai állapotunk hibátlan lesz. Minden betegség és a fáradság eltűnik. Ráadásul sokkal vidámabban és optimistábban látjuk a jelent és a jövőt. Elsősorban a vérnyomással, a fogakkal, a hasnyálmiriggyel, a vesékkel, a bőrrel, a gégével, a petefészekkel, illetve herékkel kapcsolatos korábbi tünetek javulnak, sőt teljesen meggyógyulhatnak.

Alkotóerőnk: Bármilyen művészeti területen a Vénusz és Mars együttállása inspirálóan hat. Teret kell engedni a kreativitásnak. És számítanunk kell rá, hogy bármihez van tehetségünk, az most végre felszínre kerül. Alkotóképességünk szárnyalni fog, különösen nem szellemi síkon.

Kapcsolataink: Az égi randevú nemcsak szerelmet hozhat, hanem olyan „megtermékenyítő” embereket, akik múzsaként hatnak ránk. Elénk sodorhat az élet egy emberpárt vagy egy ellentétes nemű embert, aki, illetve akik ösztönzőleg hatnak életünkre. Belőlük jó barátok, munkatársak vagy partnerek lesznek.

Szerelem: Ez az együttállás senkire sem lesz hatástalan. Biztos, hogy felébred bennünk a szerelem.

Szexuális vágyunk intenzív lesz. Sőt szexuális életünk is intenzívebbé válik. Elkerülhetetlen új szerelmek és azonnali beteljesülés is lehetséges. Az ilyen kapcsolat tartóssága viszont kérdéses. Emiatt az elköteleződést és a gyermekvállalást nem érdemes elsietni.

Termékenység: Mivel Vénusz nemcsak a nőt, hanem a petesejtet, és Mars nemcsak a férfi személyét, hanem a spermiumot is szimbolizálja, sok utód foganhat meg a mai napon. Akiknél aktuális a gyermekvállalás, azok dobják be magukat! De akiknél ez most elkerülendő, azok védekezzenek!

Akikre a legpozitívabban hat ez az együttállás:

Bika, Skorpió

Az év legszerelmesebb napja
Az év legszerelmesebb napja

Akikre kedvezően hat:
Rák, Szűz, Bak, Halak

Az év legszerelmesebb napja
Az év legszerelmesebb napja
Az év legszerelmesebb napja
Az év legszerelmesebb napja


Akik kimaradhatnak a „jóból”:

Kos, Ikrek, Oroszlán, Mérleg, Nyilas, Vízöntő

Az év legszerelmesebb napja
Az év legszerelmesebb napja
Az év legszerelmesebb napja
Az év legszerelmesebb napja
Az év legszerelmesebb napja
Az év legszerelmesebb napja

VÉNUSZ: Keringési ideje a Nap körül 225 nap.
A Vénusz az emóciók és az érzelmek szimbóluma.
Jellemzői: jin, –, női elv, levegő elem.
Általános analógia: szépség, harmónia, szerelem, béke, női szexualitás, erotika, simulékony báj, az örök Nő.
Jelöli: szenvedélyek, vágyak, odaadó szeretet, szerelem, csábítás, szépség megteremtése, illetve élvezete.
Erősségei: harmonikus kapcsolatok kiépítése, megbékélés, kényeztetés, kultúra.
Problematikája: túl hangsúlyos külsőségek, hiúság, felületesség, ösztönlény, aki gátlástalan, erkölcstelen, buja, bűnös szenvedélyeknek hódol.

MARS: Keringési ideje a Nap körül 687 nap.
A Mars a bennünk élő akarat szimbóluma.
Jellemzői: jang, +, férfielv, tűz elem.
Általános analógia: háború, harc, küzdelem, rombolás, szenvedély, vágy, nyers férfiösztön, fallosz.
Jelöli: agresszivitás, önuralom, aktív szexualitás, kezdeményezés, behatolás, hódítás, dinamizmus, izomerő, akarat, heroizmus, „az a hős, aki önmagát győzi le” elv.
Erősségei: célirányos energia bevetése, nagy lendület, átgondolt kockázatvállalás, sportszerűség.
Problematikája: erőszakosság, türelmetlenség, hevesség, pusztító-önpusztító agresszió.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top