Ezo

Heti horoszkóp május 30-tól

Újhold lesz a héten, amit a Szaturnusz támogat, és ez arra utal, hogy régen elkezdett dolgokban most jutsz eredményre.
Heti horoszkóp május 30-tól
A napi horoszkópodat olvastad már? Ha nem, kattints!

Kos:
Csak semmi izgalom a héten, nagyon jól fogsz kommunikálni, és nem kell attól tartanod, hogy felsülsz, főként ha olyan emberekkel találkozol, akiket csodálsz, vagy esetleg akiktől a munkád függ, netán a jövődet befolyásolhatja az, hogyan szerepelsz most velük szemben. Remekül, nyugodj meg. Viszont anyagilag bitangul állsz, és ha párkapcsolatban élsz, akkor sajnos megint az anyagiak lesznek azok, amin alaposan össze tudtok veszni. Ráadásul valamilyen titokra is fény derül, így aztán sok mindenből eleged lesz.

Bika:
Heti horoszkóp május 30-tól Csoda történik a héten! Még az is lehet, hogy olyan munkát találsz, amit jól megfizetnek. Vagy ha a munkahelyeddel eddig elégedetlen voltál, és bizonytalannak érezted a saját helyzetedet, akkor most megnyugodhatsz, mert olyan változások történnek, amelyek a te malmodra hajtják a vizet. Viszont a szerelem terén ne számíts nagy sikerekre, mert akivel most jössz össze, ő az év legnagyobb vakítója, olyan dolgokat mond magáról, amelyekből semmi sem igaz. Ha benne vagy egy kapcsolatban, jobb, ha nem kerül szó a pénzről a héten, így talán nem kell csalódást elszenvedned.

Ikrek:
Heti horoszkóp május 30-tól Neked aztán ígérhet bárki bármit, nem fogod bevenni. Annyi mindenen vagy már túl, olyan sok őrültséget kellett végighallgatnod, végigcsinálnod, és amit veled is műveltek emberek, az átlép azon a bizonyos határon. Ezen a héten ki fogod nyitni a szád, és elmondod, hogy te Ikrek vagy, nem pedig palimadár, akit be lehet csapni. A szerelemben viszont szerencséd lesz, egy régi kapcsolat új kerékvágásban folytatódhat, ha te is úgy akarod. Egy barát érzékenysége meglep, nem olyannak ismerted őt, aki az őszinte és jóindulatú kritikán megsértődik. Most mégis ez történik.

Rák:
Heti horoszkóp május 30-tól Vannak emberek, akiknek meg kell mutatnod a héten, hogy nem vagy sem megvehető, sem átverhető. Mert nincs olyan szépen hangzó ígéret, amelyet te bevennél, és ezért még a bankkártyád után is nyúlnál. A baráti kapcsolataidban kisebbfajta cirkusz várható, különösen akkor, ha valaki éppen most szakít a kedvesével, mert meg tud őrjíteni téged is és az egész csapatot. Egyébként egy régi dolog most teljesül, és ez arra ösztönöz, hogy igenis ki kell tartanod valami mellett, amit szeretnél, és türelmesnek lenni, mert a sors megajándékoz vele.

Oroszlán:
Heti horoszkóp május 30-tól Valami egészen új dologgal kell előrukkolnod, mert ez hozhat számodra sikert. Persze teljesen tisztában vagy azzal, hogy vannak olyan emberek, akik ki nem állhatnak, és akik mindent megtennének azért, hogy ne sikerüljenek a terveid. De ez most nem fog menni, mert jó formában vagy, és olyan embereket mondhatsz a szövetségeseidnek, akik nem akárkik. Talán a héten picit idegesebb vagy egy külföldi vagy régen látott személlyel való találkozás miatt, mert tudod, ha valami nem úgy jön össze, ahogy kell, annak következményei lehetnek. De ne izgulj, mert éppen te leszel az, akinek most minden bejön.

Szűz:
Heti horoszkóp május 30-tól Még az is lehet, hogy a héten glória fog a fejed fölött ragyogni. Egy korábban elkezdett, aztán félbemaradt dolog most megvalósulni látszik. Anyagilag is szerencsésebb időszak következik, mert ha nem volt állásod, most találhatsz. Vagy ha van, akkor olyan változások történnek, amelyek neked, pontosabban a bankszámládnak nagyobb lendületet adnak. Ráadásul a felettesed nem áll a helyzet magaslatán valamiben, és te leszel az, aki a segítségére siet, amiért ő eszeveszetten hálás lesz neked. Valaki vizsgáztatni próbál a héten, ha éppen a kedvesed, akkor sajnos ezt nem fogod jó néven venni, és előfordulhatnak féltékenységi jelenetek.

Mérleg:
Heti horoszkóp május 30-tól Ha utazol, ha vizsgázol, ha valami nagyobb dologba kívánod a fejszédet belevágni, akkor ezt a lehető legjobbkor teszed. Semmi és senki nem ingathat meg abban, hogy amit elképzeltél, az jó. Ennek megfelelően nem is fogsz változtatni azon, amit kitaláltál. Pénzügyek vagy egy korábban elkövetett dolog miatt most kellemetlen helyzetbe kerülhetsz, és nagyon össze kell szedned magad, talán segítséget is kell kérned olyan baráttól, akinek befolyásos ismerősei vannak, hogy ezt a bizarrnak is nevezhető ügyet megúszd. Apropó, úszás, jót tenne neked ezen a héten, ha kicsit többet mozognál, különösen az úszás vagy bármilyen vízi sport az, mely bejön.

Skorpió:
Heti horoszkóp május 30-tól Még az is megtörténhet, hogy betegen kell végig csinálnod a hetet. Valamilyen vírus ágynak döntene, de neked olyan kötelezettségeid vannak ezen a héten, hogy bármilyen gyengének érzed is magad, muszáj lesz dolgoznod, vagy vizsgáznod, vagy éppen utaznod. Mert ezen a héten történő dolgokból sem a munkahelyeden, sem a suliban nem maradhatsz ki, ugyanis kis túlzással élve, a jövőd múlhat az e heti eseményeken. A szerelemben a héten rád nézve igaz a mondás: aki keres, az talál. Ami azt jelenti, hogy vedd már végre észre azt a személyt, aki szeretne elvarázsolni, és ne az után vágyakozz, aki nem akar tőled semmit. Még egy jó szót sem.

Nyilas:
Heti horoszkóp május 30-tól Hajtós hét lesz, amikor talán meg fogsz szakadni a munkában. De hát te kerested ezt magadnak, te voltál az, aki húztál-halogattál bizonyos dolgokat, így aztán a héten megint eljátszhatod a nagy halált, amikor éjjel-nappal dolgoznod kell, vagy éppen tanulnod. De sok jó barátod van, akik segítenek, amikor kell, így aztán a lehető legjobbat fogod kihozni magadból, és a teljesítményeddel is mindenki elégedett lesz. A szerelemben megint nincs szerencséd, mert a kezdeti fellobbanás után kiderülhet, hogy mégsem ő az igazi, tévedtél. A régire pedig ne vágyj, mert a csillagállások szerint nem fog visszajönni.

Bak:
Heti horoszkóp május 30-tól Lehet rád számítani minden helyzetben, és a sors úgy hozza, hogy ezt a héten bizonyíthatod is. Valaki a válladon fogja kisírni magát, és te meg tudod vigasztalni, erővel és energiával látod el, amiért hálás lesz neked. És talán még ezen a héten ki fogja fejezni a háláját, amikor neked lesz szükséged egy kis támogatásra, és tőle megkapod. A munkában vagy a suliban sikeres leszel, köszönhető ez annak, amit korábban megtanultál, de nem használtad, és azt hitted, hogy soha nem is lesz rá majd szükség, felesleges volt vele terhelni magad, arról kiderül az ellenkezője. Most jön be igazán.

Vízöntő:
Heti horoszkóp május 30-tól Kicsit unnod magad, kicsit unod a meglévő helyzetet, és ez lehet az oka annak, hogy olyan dolgokat fogsz mondani, aminek semmi köze sincs a valósághoz. De most nagyon jólesik egy kicsit mesélni, szédíteni nemcsak magadat, hanem valaki mást is. Aki lehet, hogy tátott szájjal fogja a meséidet hallgatni, és előfordulhat, hogy a karjaidba fog omlani. Jó lenne, ha a feletteseiddel szemben megfelelő alázatot tanúsítanál, mert ezen a héten főnökeid nincsenek valami jó passzban, és még az is megtörténhet, hogy ha nem keresed a kedvüket, akkor útilaput köthetnek a talpadra.

Halak:
Heti horoszkóp május 30-tól Izgalmas lesz ez a hét, főként azért, mert belevágsz egy olyan dologba, amivel megmutathatod, mennyire sokszínű vagy, mi mindenhez értesz, és ez feldob téged. Ugyan az ellenségeid száma nőni fog, de ne törődj vele, mert inkább irigyeljenek, mint sajnáljanak. És persze az is fontos lesz, hogy az őseid vagy családtagjaid közül valaki rendkívül büszke lesz rád, és azt a csalódást, amit korábban okoztál neki, ezzel a mostani sikerrel kiküszöbölheted. A párkapcsolatod – ha van – a héten akkor működik jól, ha a partneredet dicséred, mert éppen erre van most szüksége.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top