Ezo

Spirituális önfejlesztő diéta nyári gyümölcsökkel

A bikiniszezon előtt mindannyian fogyni szeretnénk, diétákat, tisztítókúrákat és gyümölcsnapokat próbálunk ki. A sok gyümölcs nemcsak az alakod tökéletesítésben segít, de az aurádat is fényesíthetik.

Spirituális önfejlesztő diéta nyári gyümölcsökkelSpirituálisan is fejleszt az ananász
Több ezoterikus szakértő (köztük dr. Doreen Virtue) is egybehangzóan állítja, hogy a legmagasabb rezgésű étel az ananász. A trópusi gyümölcs azzal érdemelte ki a spirituális szakemberek elismerését, hogy fogyasztása emeli a test és az aura rezgésszintjét. A harmadik szem csakra megnyitását segítő étrend elmaradhatatlan eleme az ananász.
Mikor tarts ananásznapot? Ha szeretnéd javítani a megérzéseidet vagy a tisztánlátásodat.

Energetikailag is tisztít a dinnye
A dinnye nemcsak a test méregtelenítő folyamatait segíti, de az aurát is „méregteleníti”. Aki sok dinnyét eszik, az könnyebben old föl energetikai blokkokat és enged el régóta gyötrő érzelmeket. A magas víztartalmú, édes gyümölcsöt azért is érdemes fogyasztani, mert megkönnyíti az energiák áramlását, irányítását és érzékelését is.
Mikor tarts dinnyenapot? Ha nehezen tudod túltenni magad a múlt eseményein, vagy ha az elengedést gyakorolod.

Spirituális önfejlesztő diéta nyári gyümölcsökkelErősíti az aurát az őszibarack
Azt mindenki tudja, hogy a barack számtalan hasznos vitamint és ásványi anyagot tartalmaz, és emiatt ragyogóvá teszi a bőrt. Az aurát ugyanígy „kifényesíti”, ha barackot fogyasztunk. A gyümölcs energiája könnyen feltölti a mi energiarendszerünket. Különösen a fáról frissen leszedett, még napmeleg gyümölcsök energetizálják könnyen a szervezetet.
Mikor tarts baracknapot? Ha úgy érzed, még mindig gyötör a tavaszi fáradtság, vagy ha egyszerűen csak szeretnél energikusabb lenni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top