Ezo

Heti horoszkóp június 13-tól

Teljes holdfogyatkozás lesz a hét közepén, ami néhány dologban elbizonytalanít és lassításra ösztönöz bennünket. Vagyis soha nem volt igazabb a mondás, mint most: aki időt nyer, az életet nyer.
Heti horoszkóp június 13-tól
A napi horoszkópodat olvastad már?

Kos:
Végre alaposabban át tudsz gondolni a héten egy munkát, hogy egy feladatot hogyan oldj meg. Talán a múlt héten még azon morfondíroztál, hogy egyáltalán bele sem vágsz, ez azonban, talán éppen a holdfogyatkozás hatásának köszönhetően, megváltozik benned. És józanul, alaposan átgondolva talán neki is fogsz a megtervezésnek, aztán a megvalósításnak. Végre anyagi ügyeid is fellendülőben, és a szerelemben, a párkapcsolatokban, a régi együttélésekben talán éppen a pénznek köszönhetően stabilabb, nyugodtabb időszak következik. Míg a szerelmi kapcsolatokban a te bizonytalanságod miatt talán éppen most ér véget egy fejezet.

Bika:
Heti horoszkóp június 13-tólValami váratlanul közbejöhet, ami egy utazást megakadályoz vagy késleltet. Ami nem baj, mert a mérged kifújása után rájössz – esetleg egy hír hallatán –, hogy ez nem lehet a véletlen műve, ebben a sors keze van. Talán éppen ezzel a késéssel ment meg egy lehetetlen helyzettől. Pénzügyeid egészen jól alakulnak – igaz, ezért rengeteget teszel –, és a munkahelyeden is bezsebelheted valakinek a dicséretét, ráadásul olyasvalaki előtt, aki igazán kukacoskodó alak, és még egy kedves szó sem hagyta el a száját. A szerelemben is a földön jársz, ami azt jelenti, hogy alaposan „megtáncoltatod” azt, aki iszonyatosan tetszik neked, de ő úgy viselkedett eddig, mintha észre sem venne, most pedig beléd zúg.

Ikrek:
Heti horoszkóp június 13-tólFurcsa hét lesz ez a mostani, talán éppen a holdfogyatkozás miatt. Kellemetlen hírt is közölnek veled, és valaki, akivel nagyon jó barátságban voltál, elfeledkezik egy fontos dátumról, vagy valamiről, amit biztosra ígért neked, és most kellene valóra váltania. Kínos lenne szólni neki, de ha biztosra akarsz menni, akkor itt az ideje. A szerelemben most nem a társasági pillangó szerepét játszod el, aki egyik virágról a másikra jár. Nem vágysz most egy gyors és könnyed fickóra, aki nem rontja el féltékenységével a kapcsolatot, hanem komoly kapcsolatot akarsz. Ez a héten lehetséges lesz, mert összejöhetsz valakivel, aki nemcsak megbízható és számíthatsz rá, de komolyan veszi az érzéseit és téged is.

Rák:
Heti horoszkóp június 13-tólTulajdonképpen egy kissé ideges vagy a héten, mégpedig olyan valaki miatt, akivel furcsa módon tudod csak tartani a kapcsolatot; olykor nem válaszol, olykor csak jelt ad magáról, vagy a legváratlanabb helyzetben jelentkezik, amikor egyáltalán nem számítasz rá, és ez egy kicsit frusztálttá tesz. Aztán a hét vége felé már megnyugszol, mert valami olyan dolog történik, ami mások, a környezetedben élők szerint óriási mázli. A munkahelyeden vagy a suliban őrült helyzet alakulhat ki, amiből meg kell próbálnod kimaradni.

Oroszlán:

Heti horoszkóp június 13-tólA munkában talán nem a legszerencsésebben alakulnak a dolgok, ráadásul a postás is csengethet, és olyan levelet, felszólítást kézbesíthet, amely sok pénzt húzhat ki a zsebedből. Előfordulhat, hogy kénytelen leszel fizetési haladékot kérni, de ne izgulj, meg fogják adni. Jó események is történnek veled; például ha párkapcsolatban élsz, a kedveseddel való viszonyod ezen a héten szorosabbá válik. Ha friss, vagy csak alakulgatott egy kapcsolat, akkor a dolgok most kezdenek komolyra fordulni. Ha eddig megjátszotta magát – na és persze te is, mert ugye téged nem kell ezen a téren félteni! –, akkor most lehullanak az álarcok, és mindegyikőtök magát adja, amitől igaz lesz a kapcsolat.

Szűz:
Heti horoszkóp június 13-tólEz a holdfogyatkozás a munkában okozhat feszültséget. Ezért ezen a héten fokozottan ügyelj arra, hogy kiváló teljesítményt nyújts a munkahelyeden, a felettesedet ajnározd, kollégával – főleg olyannal, aki ártani tud neked – nehogy összerúgd a port. Mert biztos lehetsz abban, hogy ennek öt és fél hónapon belül komoly következményei lehetnek. Az értéktárgyaidra most jobban vigyázz, mint máskor. Még az is előfordulhat, hogy a héten nagy szerelembe esel valakivel, aki talán nem is az eseted. Ha párkapcsolatban élsz, akkor lepd meg a kedvesed valamivel, bármilyen csekély ajándéktól boldog lesz, és azt a következtetést vonja le belőle, hogy fontos vagy neki.

Mérleg:
Heti horoszkóp június 13-tólÉrzed, hogy valami készülőben van, csak talán még pontosan nem tudod, hogy mi, de abban biztos vagy, hogy ez érinteni fog téged. Így igaz, a csillagok is azt mutatják, hogy jó lenne, ha elkezdenél keresgélni, például munkahelyet, mert ha dolgozol, rövidesen olyan változások következnek be a cégnél, amelyek esetleg neked nem fognak tetszeni, vagy nem tartanak rád igényt. Ha tanulsz, és a nyári munkalehetőségek közül még egyet sem ragadtál meg, akkor itt az ideje annak, hogy most próbálkozz. Régi szerelmedről nem tudod elhinni azt, amit saját maga közölt veled, még ha nem is személyesen, hanem egy közösségi oldalon. Új kapcsolat lehetősége a láthatáron, persze csak ha te is akarod.

Skorpió:
Heti horoszkóp június 13-tólRajtad van már teljesen az utazási láz. Alig várod, hogy induljatok nyaralni, és végre magad mögött hagyd a munkát, és a nyomasztó hétköznapokat, amelyek az elmúlt hetet is jellemezték. Amennyiben házasságban, tartós kapcsolatban élsz, akkor szerencsésnek mondhatod magad ezen a héten, mert a partnered sokat tesz azért, hogy jól érezd magad, és neki minden gondodat, bánatodat elmondhatod. Igaz, hogy ez kölcsönös, mert ő is időnként energiát merít belőled, amit nem bánsz, hiszen szereted őt. Munkahelyeden egyébként olyan változások lesznek, és te is olyan helyzetbe kerülsz, amelyben még nem voltál, és a feladat, amit meg kell majd oldanod, nagy kihívást jelent.

Nyilas:
Heti horoszkóp június 13-tólEz a holdfogyatkozás erősen érinteni fog téged a héten. Idegesebb leszel a szokásosnál, változékonyabb a hangulatod, és talán egészségi problémák is előfordulhatnak. Sőt még az is megtörténhet, hogy ami el tud romlani, az el is fog. Eleged lesz abból is, hogy mindig mindenki csak a markát tartja, és hogy a szerelmi életed olyan kusza, hogy ennél már kuszább nem is lehetne. Ha párkapcsolatban élsz, netán házas vagy, akkor a partnereddel nincs gondod, viszont az ő rokonságával már igen, ők annyira fel tudnak bőszíteni, hogy képes leszel ezen a héten teljesen kivetkőzni magadból. Jó lenne, ha nem tennéd, mert ez árt az imázsodnak.

Bak:
Heti horoszkóp június 13-tólA pénzedre vigyázz a héten, és az értékesebb ingóságaidra, mert ezeket veszély fenyegeti. Érdemes lenne biztosítást is kötni, ha még eddig nem tetted meg, akár utazol, akár pedig a drága dolgaidra, mert ez a holdfogyatkozás neked anyagi galibát okozhat. És persze az egészségedre sem ártana jobban odafigyelni, ha még nem vettél részt szűrővizsgálaton, akkor jelentkezz be. A közeledés során figyelj minden mozdulatodra, mert elég egy rossz lépés, és a sürgősségin találhatod magad. Viszont a szerelemben végre szerencsésnek mondhatod magad, mert olyasvalakivel hozhat össze a sors, aki igazán értékelni fogja az egyéniségedet, és te is elégedett leszel vele.

Vízöntő:
Heti horoszkóp június 13-tólA munkahelyeden olyan dolgokat csinálsz, amelyekről jobb, ha a kollégáid nem szereznek tudomást, különben az irigységtől teljesen ki lesznek borulva. Pénzügyek terén újabb ígérgetésre kerül sor, és aki tartozik neked, újabb dolgot talál ki – vagy valóban ez történik vele, csak te már nehezen hiszel neki –, hogy miért tudja csak később megadni, ami jár neked. Amennyiben házas vagy, esetleg tartós kapcsolatban élsz, a partnered olyan dolgokkal áll elő, hogy szinte minden hajad szála az égnek mered, de ha jól belegondolsz, igaza van, és valóban azt kellene tenni, amit mond. A most kezdődő szerelmi kapcsolatokban sok lesz a feszültség, és ha kibír öt és fél hónapot, akkor utána talán tényleg csak ásó, kapa és nagyharang választhat el benneteket egymástól.

Halak:
Heti horoszkóp június 13-tólTopformában leszel, már csak az hiányzik, hogy pénzed is legyen. És nagyon jó lenne azt is tudni, hogy titokban mi folyik, nem ellened, hanem egyáltalán, amely ha nyilvánosságra kerül, akkor érinteni fog téged is, mégpedig elég komolyan. Előfordulhat, hogy valakiről – talán éppen egy családtagról, akit ráadásul nem kedvelsz – egészen véletlenül megtudsz egy titkot, amit ha felhasználsz, akkor tönkreteheted nemcsak az ő, hanem még más emberek életét is. Ne tedd, mert ezek az emberek nem érdemlik meg, ráadásul a családod tagjai, és bármennyire nem vagytok most jóban, mégis sokat köszönhetsz eddig is és a jövőben is nekik.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top