Ezo

Hétvégi szerelmi és bulihoroszkóp

Szerelem vagy szakítás vár rád? Miért morcos a párod? Mit kell tenned a kapcsolatodért? – kiderül hétvégi horoszkópunkból, csakúgy mint az, hogy milyen buliban tudsz igazán lazítani.
A napi horoszkópodat olvastad már?

KOS
Szerelem: A szíved helyett az eszedre lesz szükséged ezen a hétvégén. Ha párkapcsolatban élsz, számítanod kell néhány konfliktusra. A legnagyobb probléma ezúttal az, hogy valamelyikőtök fantáziája a magasban szárnyal, de a másik a földre szeretné rángatni, ez pedig nem tesz jót a közös tervezésnek. Szingli Kosok most valakinek az eszébe szerethetnek bele.
Buli: Azokban a bulikban és fesztiválokon érzed jól magad ezen a hétvégén, amelyekben van mögöttes tartalom és a jó zene mellett intellektuális kihívást is kínálnak. Nyári színházak habkönnyű vígjátékai és drámai előadásai is szórakoztatóak lehetnek a számodra, de ha már láttad a darabot, unatkozni fogsz.

BIKA
Hétvégi szerelmi és bulihoroszkópSzerelem: Csillogtasd meg vonzó egyéniségedet és emlékeztesd a párodat, hogy mit szeretett meg benned. No persze ne szavakkal, hanem vedd elő ugyanazt az énedet (és ha még rád jön, ugyanazt a ruhádat), amit az első randin viseltél. Hidd el, a hatás nem marad el még akkor sem, ha nem is emlékszik, hogy miért vagy olyan vonzó abban a szerelésben.
Buli: Túlzás lenne azt állítani, hogy kirúgod a ház oldalát. Inkább csendes, beszélgetős programokra vágysz, egy jó olasz mozifilmet (akár DVD-n!) pedig kifejezetten értékelsz. Kissé elbújnál a világ elől, és a családoddal, a gyerekekkel lennél a leginkább. Apropó, gyerekek, azért egy gyerekzsúr sanszos szombaton.

Hétvégi szerelmi és bulihoroszkópIKREK
Szerelem: A héten úgy érezted, egyre csak távolodsz a szerelmedtől, pedig rettenetesen vágynál a közelségére. A hétvégén megállíthatjátok ezt a „távolodást”: beszélgessetek, és reggelente maradjatok sokáig az ágyban. A szingli Ikreket az egész család szeretné már „férjhez adni”, de ne menj bele vakrandikba emiatt!
Buli: Szívesen lennél a bulik középpontja, de most valami vagy valaki minduntalan meghiúsítja ezt a vágyadat. Tegyél egy próbát: maradj csöndben fél órára, és mindenki azonnal veled fog foglalkozni, hiszen nem értik, miért vonulsz vissza a társalgástól. Jó kis trükk, ugye?

Hétvégi szerelmi és bulihoroszkópRÁK
Szerelem: Vonzónak, ragyogónak és nőiesnek érzed magad. Minden okod meg is van erre, hiszen a hétvégén egy zsáknyi bókot begyűjthetsz magadnak. Hogy megtalálod-e az igazit ebben a két napban? Talán. A görcsös keresés helyett most az segítene, ha elengednéd magad. Ha pedig már szerelmes vagy, most még jobban lángolnak benned az érzelmek.
Buli: Péntek este a törzshelyeden várnak, szombaton azonban olyan helyre látogass el, ahol még sohasem jártál. Most akkor sem érdemes otthon maradnod, ha nincs sok pénzed – hiszen meg fognak hívni néhány italra. Vigyázz az alkohollal, különösen az édes töményekkel, mint amilyen a karamellás vodka!

Hétvégi szerelmi és bulihoroszkópOROSZLÁN
Szerelem: Változnak az érzelmeid sok mindenkivel kapcsolatban ezekben a napokban. Talán félelemmel tölt el ez a változás, hiszen azt hitted, a szerelem örökre szerelem marad, a gyűlölet pedig gyűlölet. Ehelyett a szombatot és a vasárnapot egy érzelmi hullámvasúton töltöd, legalábbis akkor, ha megpróbálod elnyomni magadban a valódi vágyaidat és érzéseidet.
Buli: Az érzelmi ingadozások ellen a legjobb menedék egy csajbuli (fiúk esetében egy sörsátor). Hidd el, ha nem is beszélsz a benned zajló eseményekről, de legalább egy kicsit másra figyelsz, az teljesen feldobja a hangulatodat. Hagyd, hogy a többiek jókedve feldobjon!

Hétvégi szerelmi és bulihoroszkópSZŰZ
Szerelem: „Igen, igen, igen!” – ezt kéne majd válaszolnod egy kérdésre. Na jó, ne szaladjon el veled a fantáziád, lehet, hogy nem lesz gyűrű a párod kezében, és pusztán egy olyan prózai kérdést tesz fel, mint hogy nyaralunk-e együtt, vagy menjünk-e moziba a családi vacsora helyett. Szóval mindegy, mi a kérdés, az „Igen!” a helyes válasz. Szingliknek akkor is, ha egy barna szemű idegen teszi fel!
Buli: Vízparton érzed jól magad, főleg ha a délutáni napozás után este találtok egy jó koncertet is. Vigyázz az értékeidre! Akkor jársz a legjobban, ha a párodra bízod a pénztárcádat és a telefonodat. Gondod lehet egy belépővel vagy karszalaggal, ne hagyd el ezeket!

Hétvégi szerelmi és bulihoroszkópMÉRLEG
Szerelem: Többre és többre vágysz, mint amid van. Ha szingli vagy, társat szeretnél. Ha van barátod, össze szeretnél költözni vele. Ha együtt éltek, akkor kérje meg a kezed. Ha már megkérte, legyen esküvő! Ha megvolt, legyenek gyerekeitek. És ha vannak gyerekek… Nos akkor arra vágysz, hogy legyen izgalmasabb végre ez a hétvége a szerelmi életed szempontjából.
Buli: Akár otthon is jól érezheted magad, főleg ha van kerted. Érdemes lenne egy kerti partit összegründolnod, amihez most egyáltalán nem is kellene sok energiát befektetned: egyszerűen csak néhány telefonhívás, és az összes unatkozó ismerősöd ott lebzsel nálad. Az sem baj, ha nincs grill, megteszi néhány szendvics és pár palack bor.

Hétvégi szerelmi és bulihoroszkópSKORPIÓ
Szerelem: Ha még csak keresed a szerelmet, akkor bizony ezen a hétvégén a könnyen szerelmesedők boldog csoportjába tartozol. Elég lesz egyetlen pillantás, hogy fülig elvörösödj és igazán nagyon-nagyon szerelmes legyél. S hogy meddig tart ez? Gyorsan jött, gyorsan megy… Nem így a párkapcsolatban élő Skorpióknál: ők most kissé harciasabbak a párkapcsolatukban, mint kellene.
Buli: Óvatosan az alkohollal! És tudod, anyukád tanácsa nem hiábavaló, ne fogadj el idegentől italt, és ne hagyd őrizetlenül a poharadat. Nem, azt nem gondolom, hogy a gonoszok belecsempésznek valami bódító szert, de azt igen, hogy a barátaid azzal viccelnek meg, hogy kicserélik a poharad tartalmát.
 
Hétvégi szerelmi és bulihoroszkópNYILAS
Szerelem: Hagyd egy kicsit a párod akaratát is érvényesülni! Mostanában úgy érezheti, hogy elnyomod őt, és semmibe sincs beleszólása. Emiatt az „utánfutó” érzés miatt úgy érezheti, hogy lassan fölöslegessé válik a kapcsolatotokban, pedig ez egyáltalán nem igaz. Szingli Nyilasok ne most kezdeményezzetek, mert túl erőszakosnak tűntök majd a másik szemében.
Buli: Volt osztálytársaiddal és régi ismerősökkel futhatsz össze a bulikban, ráadásul pont nem azokkal, akikkel szerettétek egymást. Talán az elfogyasztott alkohol, talán az eltelt évek teszik, de most sokkal szimpatikusabbnak találjátok egymást!

Hétvégi szerelmi és bulihoroszkópBAK
Szerelem: Feszültségek, ellentétek és apróbb viták jellemzik most a kapcsolatodat akkor, ha legalább egy évtizede együtt vagytok. Persze súrlódások akkor is lesznek, ha rövidebb ideje ismeritek egymást, de ebben az esetben könnyebben túlteszed magad a problémákon. A leginkább most az bosszant, hogy a párod képtelen változni.
Buli: Szolidan, szelíden szeretnél bulizni ezen a hétvégén. Legalábbis az igazán vad, bulis korszakodhoz képest. Ennek ellenére érdemes lenne egy fesztiválra menned és ott kieresztened a gőzt. Ha lehet, bulizzatok külön a pároddal, meglátod, ez jót tesz a bulinak és a kapcsolatodnak is!

Hétvégi szerelmi és bulihoroszkópVÍZÖNTŐ
Szerelem: Szingli Vízöntőknek van egy rossz hírem: nem az ismerkedésről fog szólni ez a hétvége, sokkal inkább az önvizsgálatról és a felkészülésről egy következő kapcsolatra. Ha pedig kapcsolatban élsz, akkor eljött az ideje, hogy átbeszéljétek azokat a témákat, amiket az elmúlt hetekben, hónapokban csak kerülgettetek.
Buli: Lenne kedved bulizni? Akkor hívd fel a barátnőidet, mert ők is azt fontolgatják, hogy menjenek-e vagy inkább maradjanak otthon. Együttes erővel egy igazán szórakoztató csajbulit csaphattok, míg külön-külön csak otthon unatkoznátok!

Hétvégi szerelmi és bulihoroszkópHALAK
Szerelem: Végre egy szerelmes hétvégére számíthatnak a Halak. A párod most vonzóbbnak lát, mint máskor, így még az is lehet, hogy évek óta először egy csokor virággal lep meg téged. Ha pedig még szabad a szíved, most szinte biztosan elrabolja valaki. Ehhez nem is nagyon kell majd tenned, talán csak annyit, hogy elmenni otthonról bulizni.
Buli: Mint az már kiderült, ha bulizni mész, akkor mindenki veled akar majd megismerkedni. Nem kell tehát mást tenned, mint mosolyognod és eldöntened, hogy kivel ismerkedsz meg. Mondjuk ne a külső alapján válassz, mert az igencsak csalóka!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top