Ezo

Heti horoszkóp július 18-tól

A Nap közeledő trigonban az Uránusszal, a Mars pedig a Merkúrral kapcsolódik jó fényszögekkel. Csak semmi kapkodás, és akkor sikerrel jársz.
A napi horoszkópodat olvastad már?

Kos:
Picinykét tele van hócipőd azzal, hogy többen tőled várnak megoldást a problémáikra. Szeretnél egy kicsit saját magaddal foglalkozni vagy olyan dolgokkal, amelyeket muszáj megcsinálni, mert azokból jön a pénz. A múlt héten hallott megdöbbentő, szinte sokkoló hírt talán a héten már fel tudod dolgozni, és ismét rájössz arra, hogy nincsenek véletlenek. Talán némi elégtételt is érzel, mert valaki, aki utálatos volt veled, éppen a te vigaszodra szorul, amit nem is tagadsz meg tőle.

Heti horoszkóp július 18-tólBika:
Fantasztikus lesz ez a hét, mert minden – na, majdnem minden – úgy sikerül, ahogy eltervezted. Ráadásul jönnek villámötletek, és azokat is megvalósíthatod. Vagy valakinek a fejecskéjéből olyan dolgok pattannak ki, amire neked is igent kell mondani és vele tartani. Sajnos amit valaki titokban ígért neked, abban az ügyben nem történik semmi, de ne add fel a reményt, csak várnod kell, mert tudod, isten malmai lassan őrölnek. Flörtölhetsz egy igen-igen értelmes arccal, aki ráadásul még nagyvonalú is.

Heti horoszkóp július 18-tólIkrek:
Kicsit harciasabb vagy, és nem nagyon érdekel, hogy kicsoda az illető, alaposan megmondod a véleményed. Pedig ezen a héten jobb lenne, ha inkább bólogatnál vagy hallgatnál, mert ezzel sokkal többre mész. Közben sok mindenre rájössz, például olyan dolgokra, amelyeket csak a legjobb barátnődnek – de talán annak is csak félve – mesélsz el, attól tartva, hogy nem ért meg. De meg fog, sőt csodálkozni fog, hogy amit elmesélsz, arra miért csak most jöttél rá, amikor ez számára már régen nyilvánvaló volt.

Heti horoszkóp július 18-tólRák:
Fantasztikus pillanatokat élhetsz át a héten, valaki nagy meglepetést okoz neked és ettől te szinte elalélsz. Ha még nem vagy szerelmes, vagy az vagy, akkor élvezni fogod, hogy mindenkit szinte az ujjaid köré csavarhatsz, és te vagy a sztár. A családod már egy kicsit nehezebb ügy, mert túl sok mindent várnak el tőled, főleg, hogy közeledik egy olyan esemény, amely miatt mélyen a pénztárcád fenekére kell nézned. Ha bulizol, ismerj mértéket, mert sajnos valaki vagy valakik elvihetnek az „erdőbe”, és mire onnan kikerülsz, nagy tanulságokat vonhatsz le az életről, csak talán nem ebben a formában kellene.

Heti horoszkóp július 18-tólOroszlán:
Ha tartós kapcsolatban élsz, akkor a totál káosz közeleg vagy már be is tette a lábát. Te magad sem tudod, hogy mit csinálj, de aztán nem kell görcsölnöd, mert hirtelen kiderül valami, és olyan szituációba kerülsz, amiben egyszerűen és váratlanul megoldódik minden. Nem lesz szükség az előre lejátszott jelenetekre sem. Anyagilag támogatásra szorulsz, ami viszont megint nem szül jó vért, mert sajnos megint csak attól tudsz kérni, aki nehezen keresi meg, vagy nem szívesen ad, mert neki sincs. És ebből megint harag újulhat ki.

SHeti horoszkóp július 18-tólzűz:
Kevesebb kedvet érzel a munkához, inkább bulizgatnál és olyan dolgokat csinálnál, amit élvezel. De nem lesz akkora szerencséd, hogy a vágyaid szerint élj, mert előfordulhat, ha eddig nem volt munkád, éppen most találsz rá egy jól fizetőre. Vagy a felettesed kitalálja, hogy elégedett veled és pluszfeladatokat sóz a nyakadba. De az is megtörténhet, hogy a szerelmed kezébe veszi az életedet, pontosabban megszervezi az és abban olyasmik is lesznek, amelyektől borsódzik a hátad. De a kedvéért megteszed…

Heti horoszkóp július 18-tólMérleg:
Minden idők legjobb és legnagyobb pletykáját hallod a héten, és ez kitörő örömmel tölt el. Hiszen olyasvalakiről van szó, akit igazán ki nem állhattál, és ha igaz, ami vele történt, akkor ez számodra óriási elégtételt jelent. Az életedben változás várható, mert a családodban olyan esemény történik, amely rád is hatással van. És lehet, hogy ez most tehernek látszik, és lehet, hogy nem fogsz neki túlságosan örülni, de elkerülhetetlen. Inkább arra figyelj, hogy ezek a változások mire akarnak téged megtanítani!

SHeti horoszkóp július 18-tólkorpió:
Talán nem vagy olyan unott, mint a múlt héten, amikor mindenből és mindenkiből eleged volt. Most felvillanyoznak a munkahelyeden történő események, talán egy utazás lehetősége is felmerül, netán olyasmit csinálhatsz, amiről korábban el sem tudtad képzelni, hogy képes vagy rá. Jól tennéd, ha több időt fordítanál a barátaidra, mert van közöttük olyan, akinek nagy szüksége lenne a segítségedre. A meglévő párkapcsolatokban némi izgalmat jelent, hogy a partnered talán örvendezni fog egy olyan dolognak, amire eddig nemet mondott.

Heti horoszkóp július 18-tólNyilas:
Már lassan el kell kezdened valamit csinálni, nehogy az utolsó pillanatra maradjon megint minden. Persze ehhez nem érzel nagy kedvet, még akkor sem, ha dicséretben részesítettek korábban vagy mindenki el volt tőle ájulva, hogy mikre vagy képes. A szerelemben furcsa helyzet alakulhat ki, még az is lehet, hogy egy régi kapcsolat halad a megújulás felé. Aki korábban azt mondta, hogy váljatok szét, azt veszed észre, mintha azon ügyködne, hogy újra jöjjetek össze.

Heti horoszkóp július 18-tólBak:
Szerencsés vagy a szerelemben és a szerencsejátékokban is. Használd ki, és ha bárhol alkalom kínálkozik arra, hogy megmutasd, mit tudsz – például vetélkedőbe jelentkezés –, akkor nyomulj ezerrel, hogy bekerülj, mert Fortuna istenasszony veled lesz. De ha ilyen ambícióid nincsenek, akkor legalább egy lottószelvényt vegyél, mert azon is lehet legalább egy hármasod… A szerelemben villámcsapásként ér a felismerés, hogy akit esetleg eddig nem tartottál sokra, most képes elrabolni a szívedet.

Heti horoszkóp július 18-tólVízöntő:
Ha szabadságon voltál és most kell elkezdened dolgozni, akkor nem leszel valami kirobbanó formában, miközben mindenki ezt várja el tőled. Ráadásul olyan dolog is elhangzik a munkahelyeden a héten, ami idegessé tesz, vagy a főnököd raplisabb a kelleténél, és ez már önmagában elég ahhoz, hogy legszívesebben egy újabb hetet töltenél munka nélkül. Ha szabadságon vagy, akkor élvezni fogod az életet, és még abban is örömödet leled, ha a lakást kiglancolhatod.

Heti horoszkóp július 18-tólHalak:
Semmi kétség, bárki bármit mond, és bárhogyan próbálna visszatartani, nem tud, mert szerelmes vagy. Senki nem érti, hogy mi fogott meg benne, de tudod, hogy nem a külső számít, hanem a lelke. Még a régi partneredet is képes vagy miatta elhagyni, vagy mindazt, amit eddig felépítettél, kidolgoztál. Lesz, aki talán elfordul tőled, de lesz, aki épphogy támogatni fogja a döntésedet. Foglalkozz egy kicsit többet az egészségeddel is, nem árt, ha karbantartod magad!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top