Ezo

Szakítás, gyermektervezés és nyári flörtök – Hétvégi szerelmi és bulihoroszkóp

Szakítás, megcsalás és gyermektervezés jellemzi a következő két napot. Hogy neked melyikben lesz részed, azt megtudhatod hétvégi horoszkópunkból, amiben azt is eláruljuk, melyik jegy szülöttei bírják a legkevésbé az alkoholt ezekben a napokban.
A napi horoszkópodat olvastad már?

KOS
Szerelem: A csillagok fordulatot és változásokat tartogatnak neked ezen a hétvégén. Lehet, hogy rájössz, nem egy irányba halad az életed a párodéval, és lassan el kell engedned őt. Ha ezt a hétvégét kiállja a kapcsolatotok, akkor nemcsak abban lehetsz biztos, hogy egymásnak rendelt benneteket a sors, de abban is, hogy évekre szóló boldogság várhat rátok.
Buli: Ha a pároddal bulizni mész, akkor tartsd rajta a szemed, mert könnyen bajba keveredhet. Ne menjetek ismeretlen szórakozóhelyre, ne igyatok túl sokat és semmiképp se üljön egyikőtök se a volán mögé! Ha ezeket az egyszerű szabályokat betartjátok, jó bulira számíthattok.

BIKA
Szakítás, gyermektervezés és nyári flörtök – Hétvégi szerelmi és buli horoszkópSzerelem: Végre a kedvesed úgy dönt, érdemes lenne több energiát fektetnie a kapcsolatotokba. Háláld meg azzal, hogy nem zsörtölődsz neki többet, és nem kéred rajta számon a múltbéli hibáit. Még az is lehet, hogy ezen a hétvégén kérik meg a kezedet. Ha esküvőre vagy hivatalos,  megismerkedhetsz valakivel, aki veszélyt jelent majd a kapcsolatodra.
Buli: Nem épp zenés-táncos bulikban érzed jól magad ezen a hétvégén. A leginkább annak örülnél, ha a legjobb barátnőiddel egy pizsamapartit rendezhetnél, mint kamaszkorodban. A másik bulizási ötleted a kandalló előtt töltött éjszaka a kedveseddel – ez működhet is, ha van a közelben egy kandalló.

IKREK
Szakítás, gyermektervezés és nyári flörtök – Hétvégi szerelmi és buli horoszkópSzerelem: Ha két (vagy három) választási lehetőség között ingadozol, ez a hétvége segít majd döntést hozni. Szombat estére már világosan látni fogod, hogy ki a jó választás, és ki a rossz. Ezen a hétvégén egyébként is fekete-fehérré válik az érzelmi életed: pontosan látni fogod, hogy mit vársz el a szerelmedtől, és mi az, ami neked már nem fér bele egy kapcsolatba.
Buli: Nem is érted, hogy hogyan képes valaki alkohol, kávé, cigi nélkül bulizni… ebben csak az a vicces, hogy most még akkor is vágyhatsz a a „részeg tivornyákra”, ha egyébként decens jó kislányként szoktál viselkedni a bulikban. Vigyázz, ne vesd el a sulykot, és ne csinálj olyat, amit megbánsz majd holnap!

RÁK
Szakítás, gyermektervezés és nyári flörtök – Hétvégi szerelmi és buli horoszkópSzerelem: Talán már meg sem lepődsz: szerelmes hangulatban leszel hétvégén, talán túl szerelmesben is. Különösen a szingli Rákokat fenyegeti az a veszély, hogy beleszeretnek valakibe, akit erősen félreismertek, és sokkal többet látnak bele, mint amennyi értékkel valóban rendelkezik. Hidd el, ezért a kalandért nemhogy egy kapcsolatot, de a szingliségedet sem éri meg kockára tenni.
Buli: Koncert, lüktető zene és rengeteg új impulzus: ezt a hétvégét most nem kéne otthon töltened! Ha van párod, csináljatok egy egészen vad közös programot, a legjobb lenne, ha a párod barátait kérnétek fel partiszervezőnek, nem fogtok csalódni bennük.

OROSZLÁN
Szakítás, gyermektervezés és nyári flörtök – Hétvégi szerelmi és buli horoszkópSzerelem: Lassan véget ér az eddigi csendes, eseménytelen időszakod, és nemsokára izzani fog körülötted a levegő. Ez a hétvége még az átmeneti időszak: kedved már lenne ahhoz, hogy a szerelmeddel töltsd az idődet, de valami vagy valaki megakadályoz ebben. Türelem, nemsokára annyit lehettek együtt, amennyit csak akartok!
Buli: Egy jó vacsora a családoddal most megnyugtat és segít más megvilágításba helyezni a hét eseményeit. Ne erőltesd ezen a hétvégén a bulizást, hiszen bárhova is mennél, a gondolataid csak egy téma körül zakatolnának.

SZŰZ
Szakítás, gyermektervezés és nyári flörtök – Hétvégi szerelmi és buli horoszkópSzerelem: Harmonikus és kiegyensúlyozott lesz a kapcsolatod a hétvégén. A pároddal mindketten nagyon készültök arra, hogy együtt töltsétek ezt a pár napot. A meghitt pillanatok most harsány nevetésekkel váltogatják egymást, és ehhez különösebb ok sem kell: elég lesz felidézni egy-egy régi beszélgetést.
Buli: A Szüzeknek is óvatosan kell bánniuk az itallal ezen a hétvégén. Most még a nagyon kevés is nagyon gyorsan a fejedbe szállhat. Ne engedj a fiúk unszolásának, és ne akard megmutatni, ki a leány (vagy a legény) a talpán!

MÉRLEG
Szakítás, gyermektervezés és nyári flörtök – Hétvégi szerelmi és buli horoszkópSzerelem: Szeretnéd megúszni a nagy beszélgetéseket, és szeretnéd, ha minden magától működne körülötted. Pedig pontosan tudod, hogy az emberi kapcsolatok nem így működnek. Ideje lenne energiát fektetned a kapcsolatodba, amíg nem késő, mert lassan elkezd lazulni a köztetek lévő kötelék. Most még gyorsan közbeavatkozhatsz, de nemsokára késő lesz.
Buli: A zajos bulik, a hatalmas baráti társaság megakadályozza, hogy azzal a két emberrel törődhess, akik igazán fontosak neked: a pároddal és magaddal. Egy gyertyafényes beszélgetés kettesben jó ötlet lenne most.

SKORPIÓ
Szakítás, gyermektervezés és nyári flörtök – Hétvégi szerelmi és buli horoszkópSzerelem: Lassan megérik a helyzet a gyerekvállalásra, esetleg jöhetnek már az unokák? – kinek-kinek korosztálya és élethelyzete szerint. Mindenesetre a pároddal közös témák közül a gyerekek kerülnek a hétvégi toplista élére. Ha már felkészültnek érzitek magatokat, ezen a hétvégén egy kisfiú foganhat…
Buli: Persze ha most épp nem aktuális a gyerekvállalás, akkor más esti programról kell gondoskodnotok. Most a kultúra iránti éhséged befolyásolja a választásaidat és a legszívesebben egy szabadtéri színházba mennél. Ezt a tervedet könnyen meghiúsíthatja az eső.
 
NYILAS
Szakítás, gyermektervezés és nyári flörtök – Hétvégi szerelmi és buli horoszkópSzerelem: Most egy kis szabadságra van szüksége a párodnak, és te is örülnél annak, ha nem kellene minden pillanatot együtt töltenetek. Szükséged van arra, hogy fellélegezhess egy kicsit. Ennek az az oka, hogy bármennyire is lazának érzed magad a társaságában, még mindig viselkedsz előtte. Itt lenne az ideje, hogy beleengedd magad ebbe a kapcsolatba!
Buli: Utazásra, vakációra vágysz, szeretnél olyan helyen ébredni, ahol nem ismer mindenki, és ahol nem tudja a boltos néni, mit fogsz vásárolni. Nyugodtan rögtönözzetek egy belföldi hétvégét a családdal és a barátokkal!

BAK
Szakítás, gyermektervezés és nyári flörtök – Hétvégi szerelmi és buli horoszkópSzerelem: Meggondolatlanul cselekedhetsz és meggondolatlanul járathatod a szádat, ezzel pedig megbánthatod a párodat. Pedig ő kivételesen teljesen ártatlan, és épp romantikus terveket szövögetne a hétvégére. Egyedülálló Bakoknak egy jó tanács: ne dobjatok humorosnak szánt mondatokat annak, aki flörtöl veletek. Nem fogja érteni a viccet…
Buli: Olyan helyekre jutsz el a hétvégén, hogy magad is meglepődsz rajta. Ha nyaralsz, akkor olyan idegenvezetőre akadsz, aki a legtitkosabb helyekre viszi a csoportot. Ha csak egy szimpla buliba indulsz, akkor egy barátnődnek jut eszébe egy tuti házibuli.

VÍZÖNTŐ
Szakítás, gyermektervezés és nyári flörtök – Hétvégi szerelmi és buli horoszkópSzerelem: Egy ismeretlen, kék szemű lovag teszi a szépet a Vízöntő lányoknak. (A Vízöntő srácok pedig belehabarodnak egy csodálkozó szemű lányba.) Nyári flörtről van szó, nem többről, de ebbe igazán belemehetnél, ha az elmúlt hetekben magányosnak érezted magad.
Buli: Eleged van már egy kicsit abból, hogy minden barátnőd arra vár, te dobd fel a hétvégi programot. Legyél merész, és szakítsd meg a hagyományt, kösd ki, hogy ezúttal más szervezi a programot, te pedig csak mint egyszerű résztvevő leszel ott. No persze ehhez az is kell, hogy valóban ne szólj bele a szervezésbe!

HALAK
Szakítás, gyermektervezés és nyári flörtök – Hétvégi szerelmi és buli horoszkópSzerelem: Készülj fel a legnagyobb és legkellemesebb meglepetésekre. Ha mindenre nyitott vagy, akkor az univerzum egy igazán érdekes randevúval lep meg a hétvégén. Persze ha már évek óta egy házasságban élsz, akkor azért adhatsz egy kis ihletet a párodnak. Vagy végszükség esetén a kezedbe veheted a szervezést.
Buli: Nyitottabb, vagányabb és vidámabb vagy, mint máskor, így te lehetsz a parti lelke. Ha a randi szervezését nem is oroztad el az illetékes elől, a bulit nyugodtan intézd te. Például semmi perc alatt összehozhatnál egy házibulit, ha forralt bort főznétek, az illene az időjáráshoz és poénnak is elmenne!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top