Ezo

Heti horoszkóp július 25-től

Váratlan eseményekben, találkozásokban nem lesz hiány, gondoskodik róla ezen a héten az Uránusz.
A heti horoszkópodat olvastad már?

Kos:
Tiszta ideg vagy a héten, mert valakinek a pénzedre fáj a foga. Menj elébe a dolgoknak és inkább önként kínálj fel valamennyit, mint hogy meghatározott összeget kérjenek tőled. Így elkerülheted azt, amit igazán nem szeretnél, például a teljes kifosztottság érzését. Váratlan eseményekkel megint tele lesz a hét, még az is lehet, hogy a partnered olyan dologgal rukkol elő, amitől szinte madarat lehet fogatni veled. Ha dolgozol, valamitől félsz és bizonytalan vagy, aztán kiderül, hogy nincs okod a félelemre és a nyugalomtól még jobban teljesítesz.

Bika:
Heti horoszkóp július 25-tőlJó lenne, ha nem lennél irigy, amikor meglátod azt a személyt, akit annyira utálsz, hogy az már kimondhatatlan vagy meghallasz valamit, ami valakinek sikert jelent. Semmi szükség arra, hogy megismerjék ezt az oldaladat is. Ingatlannal vagy családtaggal kapcsolatban viszont ne legyél kicsinyes, különösen akkor, ha valamilyen évforduló van. Ha váratlan meglepetést szervezel valakinek, akkor az fantasztikusan fog sikerülni. Az érzelmi életedben nem az őszinteségé a főszerep, ezért jobban járnál, ha nem hinnél el mindent, amit a kedvesed mond, esetleg te sem vakítanál…

Ikrek:
Heti horoszkóp július 25-tőlMegtörténhet, hogy valaki előkerül a múltból, mégpedig a nagyon régmúltból. Te irtóra félsz a találkozástól, mert azt hiszed, hogy csalódást fogsz okozni neki. Ne vidd túlzásba az aggódást, mert árt a szépségednek. Inkább légy magabiztos – illetve erőltesd magadra – és nyert ügyed van. Persze csak ha azt akarod, hogy így legyen. Feltehetnek neked ezen a héten egy olyan kérdést, ami teljesen elbizonytalanít, és rájössz, hogy fogalmad sincs, mit is akarsz valójában.

Rák:
Heti horoszkóp július 25-tőlEgy barátságban nézetkülönbséget okozhat a pénz, a múltban történt események másként való megítélése és előfordulhat, hogy ez akár szakításhoz vezethet. Van valami, amit szeretnél kierőszakolni, mert látni akarod például, hogy igaz-e mindaz, amit elképzeltél, amit gondoltál. Jobb lenne, ha a másik játékszabályai szerint játszanál, mert nem leszel olyan helyzetben, hogy te diktálhasd az eseményeket. A szerelemben pedig itt az újítás ideje. Na persze nem feltétlenül új kedvesről van szó, inkább arról, hogy az ágyban kezd unalmassá válni, ha mindig ugyanaz a menetrend.

Oroszlán:
Heti horoszkóp július 25-tőlTalán már fel is tetted párodnak a slágerszövegből a kérdést: Hogyan tudnék élni nélküled? Az a baj, hogy nem fog neked egyértelmű választ adni, megpróbál bizonytalanságban tartani és ez számodra a legrosszabb. Közben a környezetedet is agyonnyúzhatod azért, hogy mi és hogyan legyen, mit mondj, hogyan cselekedj. Felesleges ezért nyüstölni másokat, inkább az érzéseidre hallgass és eszerint cselekedj. A munkahelyeden elkerülhetetlen az átalakítás, de neked fontos szerepet szánnak és az elvárásoknak meg is felelsz.

Szűz:
Heti horoszkóp július 25-tőlEgy jó masszázs után az összebújás ugye tudod, hogy csodákra képes? Ha már régóta együtt jártok és szerelmi életetek langyos vízhez hasonlít, akkor olyan csodák is előfordulhatnak – persze ehhez ilyen remek csillagállások is szükségesek, mint a mostani –, hogy nem egyfordulós lesz az éjszaka, hanem több… Ha külföldre utazol, akkor számolj apróbb kellemetlenségekkel. Ezeket meg tudod előzni, ha biztosítást kötsz, figyelsz, hogy az okmányaid rendben legyenek és nem hagysz semmit őrizetlenül.

Mérleg:

Heti horoszkóp július 25-tőlLehet, hogy az ex szeretne visszatérni. Persze ne várd, hogy ezt közvetlen módon adja a tudomásodra, de baráti társaságban vagy valamilyen internetes portálon olyan üzeneteket küld, amelyek arra utalnak, hogy megbánt mindent, amit veled tett. De téged sem olyan fából faragtak – ugye? –, hogy a megaláztatások után visszafogadod. Mert ha igen, akkor sajnos számíthatsz arra, hogy ismét eljátssza veled ugyanazt. Anyagi ügyek terén lehetnél egy kissé mértéktartóbb, hiába kínálnak valamit szuper áron, jobb, ha lemondasz róla, mert vagy selejtes vagy később rájössz, nem érte meg.

Skorpió:
Heti horoszkóp július 25-tőlKétség sem férhet hozzá, hogy szerelmes vagy, ami persze jó, ha párkapcsolatban élsz vagy együtt jársz valakivel, és nem akarsz még szakítani. Már ha kicsit ügyesebb vagy, mint eddig. Mert a héten könnyen előfordulhat, hogy a partnered erre rájön és olyan fesztivál lesz, hogy a környékbeliek sokáig fogják emlegetni. A munkahelyeden olyan új dolgokat kell megcsinálnod, amikhez igazán nem értesz és valaki még furkálódik is a hátad mögött, így betelik a pohár. Talán elmész betegszabira…

Nyilas:
Heti horoszkóp július 25-tőlFelgyorsulnak az életedben az események; a szerelmednek ugyan vannak problémái – amelyeket talán a családja okoz –, de együtt vagytok és együtt minden könnyebb. Még a nehézségeket is könnyebben legyőzitek, hiszen rátok aztán igaz a mondás: a szerelem mindent legyőz! A munkahelyeden jobb lenne, ha egyes helyzetekből ezen a héten kimaradnál, egészen pontosan nem mondanál véleményt semmiről és senkiről, mert ebből csak probléma lehet. Egy külföldi utazás jól sikerül, vagy ha már túl vagy rajta, annak az élményeivel van tele a szíved, a lelked.

Bak:
Heti horoszkóp július 25-tőlMegtörténhet ezen a héten, hogy a szerelmi életedben nehézségek adódnak és előfordulhat, hogy összejössz valakivel, akivel nem gondolod komolyan az egészet. Ami a cikis az egészben, hogy ő viszont ezt világgá kürtölheti és a kellemetlenségek zuhataga ekkor indul el, s úgy érzed, hogy szinte maguk alá temetnek. Ha egészségi problémáid vannak, jó lenne, ha ezen a héten fordulnál orvoshoz, mert sokkal hamarabb kimászol a bajból, mint gondolnád.

Vízöntő:

Heti horoszkóp július 25-tőlVágysz valami újra, valami különlegesre, valami igazán izgatóra. A héten ezt meg is kapod. Annyi változás történik, annyi esemény, hír jut a füledbe és olyan dolgokat kell megtenned, hogy egyetlen percig sem fogsz unatkozni. Viszont arra ügyelj, hogy kit látsz vendégül vagy kinél bulizol, mert előfordulhat, hogy valaki túlzásokba esik és olyan dolgot tesz, ami anyagilag rosszul érint. A régi párkapcsolatban lesz egy kis feszültség, amit simán feloldhatsz, ha hajlandó vagy megtenni neki, amire régóta kér…

Halak:
Heti horoszkóp július 25-tőlIgen, azt szeretnéd a szíved mélyén, hogy sikerüljön ebből a zűrzavaros helyzetből kicsusszanni és talán meg is ígérsz olyan dolgokat, amelyekről már most tudod, hogy nem fogod őket betartani. De eleged van a nyűglődésből, abból, hogy a másik mit akar, most te akarsz az első lenni a saját életedben. Nem fogod engedni, hogy bármivel zsaroljanak. Anyagi ügyekben váratlan szerencse ér, olyan helyről jön a pénz, ahonnan nem számítottál rá.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top