Ezo

Mennyi érzéked van a divathoz?

A divat folyton változik, követni szinte képtelenség – és persze csillagjegye válogatja, hogy ki követi, és ki az, aki teremti divatot.
Mennyi érzéked van a divathoz?

KOS

A Kosok fiatalosak és „feszesek”. Nem szeretik a „levendulaillatú”, bő, régi cuccokat. Előnyben részesítik a testhezálló, dögös ruhadarabokat. Színek közül a piros és a fekete a kedvencük, és nagyon kedvelik a bőrt és a farmert.

BIKA

A Bikák imádják a divatot. Képtelenek betelni a finom anyagokkal, a divatos holmikkal. Igazi gyűjtők: mindent fel-, illetve bevásárolnak, amit tehetnek. Valószínűleg ők találták ki a „shoppingolás” szót. A kiegészítők és a bizsuk nagy szakértői.

IKREK

Az Ikrek-szülötteknek fontosabb a kényelem, mint a legutolsó divat követése. De a kényelem nem jelent ápolatlanságot, sokkal inkább fiatalos lazaságot, vidám, színes stílust, és egy kis humort. Pl. jelvényekkel, pólófeliratokkal, amik olykor filozofikusak.

RÁK

A Rákok vérbeli romantikusok: mindenük a csipke, a gyöngy, a klasszikus, nőies formák. A nők ritkán hordanak nadrágot, a szoknyával is a nőiességüket igyekeznek hangsúlyozni, ahogy a dekoltázs kihangsúlyozásával is. Igazuk van, mert ettől összekeverhetetlenek.
 
OROSZLÁN

Az Oroszlánok rajonganak a divatért. Nekik mindig a legújabb, a legtrendibb cuccok kellenek. Ezért szinte bármire hajlandóak: lemondanak bármi másról, csak megvehessék azt, ami a legszebb. Kevesebbel nem érik be. Jogosan tartanak igényt a csúcsra.

SZŰZ

A Szűz-szülöttek szolidak, ápoltak, illatosak. Akkor is, ha kifelé jönnek az edzőteremből. Számukra az elegancia mindennél fontosabb, emiatt a klasszikus, időt álló divat elkötelezett hívei. Így a feltűnést kerülik, de ettől nem válnak észrevétlenné.

MÉRLEG

A Mérlegek ízlése rendkívül kifinomult. Mindig tudják, hogyan öltözzenek az adott helyzetnek legmegfelelőbben. Érdemes tanácsot kérni tőlük. Ők nem követik, és nem teremtik a divatot, hanem ők maguk a stílus mindenféle értelemben.

SKORPIÓ

A Skorpiók öntörvényűek: szeretik meghökkenteni az embereket. Öltözködésben épp olyan szenvedélyesek, mint pl. az ágyban. Imádják a bőr- és lakkcuccokat, továbbá a neccet, az átlátszó csipkét, ami sokat enged látni, de a szegecselt holmikat is kedvelik.
   
NYILAS

A Nyilasok stílusa fenséges. Néha túlzásokba esnek. Rajonganak a fényes anyagokért, az intenzív színekért, a feltűnő bizsukért. Mindezeket igazán büszkén hordják. Emiatt senki sem kritizálja meg őket nagyzásukért. Sőt csodálóik hadához csatlakoznak.

BAK

A Bakok tipikusan konzervatívak, de ez nem jelent rosszat. Sőt eleganciájuk titka az a tartás, aminek köszönhetően olyasmi is jól áll nekik, ami senki másnak. Pl. egy szürke kosztüm hófehér blúzzal tökéletes és vonzó lehet, de csak rajtuk. Olykor színeset is felvehetnek.

VÍZÖNTŐ

A Vízöntők a leglazábbak: olyannyira, hogy amit ők felvehetnek, az másokon szörnyen mutathat. Ugyanakkor ők nem követik, hanem teremtik a divatot: amit ők felvesznek, hamarosan a legtrendibb összeállítás lesz, pl. vasalatlan ing, fordítva felvett póló stb.

HALAK

A Halak-szülöttek stílusa éppoly megfoghatatlan, mint ők maguk. A színek, a stílusok összefolynak. Ettől van, aki imádja őket, és van, aki nem. Úgy osztják meg az embereket, hogy fogalmuk sincs erről. Nincs más dolguk, mint hogy önmagukat adják.

Korábbi horoszkópok

Mire vágysz az ágyban? A csillagjegyed elárulja
Így főzöl az asztrológia szerint
Így vezetsz a csillagjegyed alapján
Ez vár rád a szerelemben
Hűséges társat választottál magadnak?

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top