Ezo

Nagy szerelmi horoszkóp 2012-re

2012-ben a kapcsolatok nagy átalakuláson mennek keresztül, lehetőségünk lesz megmenteni a viszonyainkat. Azok találnak majd könnyen párt maguknak, akik már leszámoltak múltbéli sérelmeikkel.

Nagy szerelmi horoszkóp 2012-reKOS

A Kosok 2012-ben esélyt kapnak arra a csillagoktól, hogy valóra váltsák még a legvadabb párkapcsolati álmaikat is. Ehhez az kell, hogy pontosan határozd meg a célodat és mondd is ki azt. Bátran beszélj róla másoknak és dolgozz meg érte! Ha párkapcsolatban élsz, akkor most javíthatod a viszonyotokat, attól függetlenül, hogy lángol-e a szerelem, vagy már ellaposodásnak indult a kapcsolatotok. A magányos Kosokra tavasszal vagy nyáron vár egy felkavaró találkozás: a szívedet egy langaléta természetkedvelő férfi hódítja meg, ezért érdemes neked is minél többet a természetet járnod.
Szerelmi mantrád 2012-re: Szeretek és szeretnek.

Nagy szerelmi horoszkóp 2012-reBIKA

Párkapcsolati szempontból a szívdobogtató romantikus és az unalmasan egyhangú hónapok váltogatják majd egymást 2012-ben az életedben. A Bikák kiürült szerelmi viszonyai észrevétlenül és fájdalommentesen véget érnek. Nincs értelme tovább maradnod egy laposodófélben lévő kapcsolatban, hiszen az év második felében rád találhat a szerelem, méghozzá olyan lángolással, hogy annak nem fogsz tudni ellenállni. Azok a Bikák, akik biztosak a párjuk érzelmeiben és a sajátjukban, bátran emeljék magasabb szintre a kapcsolatukat: sor kerülhet a lánykérésre, az esküvőre és a gyermekvállalásra is.
Szerelmi mantrád 2012-re: Elengedek mindent, ami nem szeretetből fakad.

Nagy szerelmi horoszkóp 2012-reIKREK

Ne tagadd meg a valódi énedet 2012-ben, és ne próbálj csak azért másmilyennek látszani, mert azt gondolod, a párod nem szeretne önmagadért. Akkor jársz jól, ha vállalod a játékosságodat és az élénk fantáziádat. Ha szingli vagy, ezekkel könnyen magadba bolondíthatod a kiszemeltedet, ha pedig már párkapcsolatban élsz, akkor így dobhatod fel a viszonyotokat. 2012 a személyes erő kifejlesztésének az ideje számodra, lehet, hogy egy-két nehéznek tűnő döntést is meg kell hozod a magánéletedben, de ezekhez minden támogatást megkapsz a csillagoktól. Az év elején kisebb csodák is megeshetnek a szerelmi életedben.
Szerelmi mantrád 2012-re: Elfogadom a szerelmet, örülök a szeretetnek.

Nagy szerelmi horoszkóp 2012-reRÁK

Figyelj a jelekre, mert semmilyen párkapcsolati változásod sem lesz előjelek nélküli. Ez az év könnyen próbára teheti a hűségedet. Csak akkor vállalj fel egy szerelmi háromszöget, ha vállalod annak a veszélyét, hogy „két szék közül a pad alá is eshetsz”. Ebben az évben akkor jársz el helyesen, ha a becsület útját választod. Ha még csak keresed az igazit, akkor az univerzum jelekkel és üzenetekkel mutatja az utat. Jó, ha tudod, hogy nemcsak téged vezetnek feléd, de a nagy Őt is tefeléd. Ugyanakkor lehetséges, hogy a találkozás – valamelyikőtök bizonytalansága miatt – várat magára egy kicsit.
Szerelmi mantrád 2012-re: Szeretem magam, szeretnek mások.

Nagy szerelmi horoszkóp 2012-reOROSZLÁN

Nézz mélyen magadba, és ismerd meg a saját szándékaidat! Unatkozol már ebben a kapcsolatban? Vagy egyenesen rosszul érzed magad? Akkor miért nem lépsz tovább? Még mindig magányos vagy? Akkor miért nem teszel ellene? 2012 a párkapcsolati leckék éve az Oroszlánok számára. Meg kell tanulnod meghúzni a határaidat, és olyan döntéseket hozni, amelyek boldoggá tesznek. Ebben az évben javítanod kell a kapcsolatodon, ha meg szeretnéd tartani. Ha viszont a szingli Oroszlánok táborát erősíted, akkor fordulhat veled a kocka: egyik pillanatról a másikra szembejön veled a szerelem. Igaz, ehhez el kell engedned az ideális társról benned élő képet!
Szerelmi mantrád 2012-re: A szeretet természetes része életemnek.

Nagy szerelmi horoszkóp 2012-reSZŰZ

2012-ben még a jelenleg egyedülálló Szüzek kezét is megkérhetik. Bizony, ilyen nagy előrelépésre kell felkészülnöd. Természetesen lehet, hogy a klasszikus lánykérés nélkül egyszerűen összeköltözöl az új (vagy régi) pároddal, és az is lehet, hogy a bőség zavarával fogsz küzdeni: mintha egyre többen csapnák neked a szelet. Egy kis flörtölés még nem kötelez semmire, udvarlód pedig akad bőven, méghozzá nem is akármilyenek. Csupa olyan fiú legyeskedik körülötted, akire tízből tizenegy pontot adnál. Ha párkapcsolatban élsz, akkor a pároddal most sokkal több közös utazásban, sportban és strandolásban lesz részetek, mint 2011-ben.
Szerelmi mantrád 2012-re: Elengedem a félelmeket, beengedem a szeretetet.

Nagy szerelmi horoszkóp 2012-reMÉRLEG

Kezdjük az örömhírrel, amely minden szingli Mérleg szívét megdobogtatja majd: az idén megtalálod a lélektársadat, vagy ő talál meg téged – nézőpont kérdése. Valószínűleg el sem tudjátok rontani a dolgot, de ha be akarod biztosítani magadat, akkor hallgatsz a megérzéseidre és az égi sugallatokra. Ha pedig már megvan egy ideje az embered, akkor most erős véd- és dacszövetséget kell kötnötök: meg kell egymást védenetek a külvilág viharaitól. Ezt az évet csak azok a kapcsolatok élik túl, amelyekben egyszerre vagytok erősek és gyengédek, határozottak és elfogadóak, szerelmesek és szenvedélyesek.
Szerelmi mantrád 2012-re: Szeretetet adok és kapok.

Nagy szerelmi horoszkóp 2012-reSKORPIÓ

2012-ben megértheted, hogy mennyi gyógyító erő lakozik egy jól működő szerelmi kapcsolatban. Ez az év az önmagadra hangolódásról és az önfejlesztésről szól, s ezt csak egy olyan párkapcsolatban tudod megtenni, ahol a társad minden szempontból támogat téged. Ugyanezt a feltétel nélküli támogatást neked is meg kell adnod neki. Fejezzétek ki szavakkal, mozdulatokkal és apró meglepetésekkel az egymás iránti szerelmeteket, ezzel tehetitek gyógyítóvá a viszonyotokat. Ha pedig még szingli vagy, akkor a tavasz hozhatja meg számodra a megfelelő partnert. Olyan férfival találkozhatsz, aki mellett ünnep lesz az életed.
Szerelmi mantrád 2012-re: Bízom az univerzum szeretetében.

Nagy szerelmi horoszkóp 2012-reNYILAS

El kell engedned a múltat, és hagynod kell a múlt sebeinek, hogy begyógyuljanak. Teljesen mindegy, hogy párkapcsolatban élsz, vagy csak keresed a szerelmet, a lelked mélyén rejtőző néhány sérülés megakadályoz abban, hogy valóban boldog legyél. Ha végre beleengednéd magad a már meglévő kapcsolatodba, a 2012-es év alkalmas lenne arra, hogy gyermeketek szülessen. Ha pedig már nagyok a gyerekeitek, akkor akár az unoka is megérkezhet a családba. A szingli Nyilasok felvállalhatnak egy olyan viszonyt, amelyet eddig titkolni igyekeztek a környezetük előtt.
Szerelmi mantrád 2012-re: Jól szeretek, hogy jól szeressenek.

Nagy szerelmi horoszkóp 2012-reBAK

Ahhoz, hogy végigcsináld a 2012-ben rád váró eseményeket, szükséged lesz egy párra. Épp ezért a nagy Ő-t még a szingli Bakok is megkapják az év első felében. Ha kell, több lehetőséged lesz arra, hogy megismerkedj valakivel, de vigyázat, ha túl magasan van a mércéd, lehet, hogy egyik jelölt sem ugorja meg. A párkapcsolatban élő Bakok szívesen mélyítenék el a kapcsolatukat a párjukkal, ehhez a legjobb megoldás, ha a saját tapasztalataikra és ötleteikre támaszkodnak a külső tanácsadók helyett. Az év második felében több energiát és szeretetet kell a párodra fordítanod, mint korában.
Szerelmi mantrád 2012-re: Nyitott vagyok a változásra, nyitott vagyok a szerelemre.

Nagy szerelmi horoszkóp 2012-reVÍZÖNTŐ

2012 a tettek ideje lesz a Vízöntők számára. Most minden életterületeden be kell fejezned a halogatást, de fokozottan igaz ez a párkapcsolatokra. Régóta elhallgatott mondatokat kell kimondanod – természetesen szeretetteljesen –, régóta tervezett lépéseket kell megtenned, és régóta vágyott célokat kell elérned. Ne ijedj meg, az év végére megtalálod az áhított harmóniát magadban és a szerelmi kapcsolatodban is. Egész évben erős a gondolataid teremtőereje, ezért nem mindegy, hogyan gondolsz magadra, a (leendő) párodra és a (jövőbeni) kapcsolatotokra. Minden pozitív gondolat, minden harmonikus mondat, minden szeretettel teli érzelem közelebb visz a boldogsághoz az idén!
Szerelmi mantrád 2012-re: Minden kapcsolatom harmonikus.

Nagy szerelmi horoszkóp 2012-reHALAK

2012-ben a Halak szinte mindent a spiritualitás szűrőjén keresztül élnek meg. Így lesznek a párkapcsolatokkal is. Ebben az évben nagy életmódbeli váltásokra kell felkészülnöd, és ezek a váltások érintik a párkapcsolatodat is. Minden imád, és minden angyalokhoz intézett kérésed meghallgatásra talál és teljesül. A meglévő, de unalmas párkapcsolatok felpezsdülnek, a jól működő kapcsolatokban megoldódik egy tőletek független, anyagi természetű probléma, a szingli Halak pedig könnyen megtalálják a lelki társukat. S hogy akkor hol a bibi? Semmi sem lesz ingyen. A boldogságodért cserében le kell mondanod az eddigi rigolyáidról, és bizony fejleszteni kell a személyiségedet is, de hidd el, megéri majd!
Szerelmi mantrád 2012-re: Hagyom, hogy a szeretet kiáradjon belőlem.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top