Ezo

Heti horoszkóp május 7-től

Legyünk nyitottak, mert különleges lesz ez a hét, amikor olyan dolgokat vonzhatunk magunkhoz, amelyektől szebbnek és jobbnak érezhetjük a világot.
Heti horoszkóp május 7-től

 

Heti horoszkóp Kos

Bármennyire aggodalmaskodtál, vagy bármennyire eluralkodott rajtad a bizonytalanság, hogy talán még sem jó az, amit csinálsz, a héten bebizonyosodik, hogy ennek az ellenkezője az igaz. A munkában, a megélhetésben fantasztikusan alakulnak a dolgaid, és ha váratlan helyzetek adódnak, amelyektől eddig esetleg féltél, most azokat is remekül tudod kezelni. Párkapcsolatodra a nyugalom lesz a jellemző, köszönhetően annak, hogy figyelembe veszed, mit szeretne a párod, és úgy tudsz fogalmazni, mint senki más…
Havi horoszkópod itt keresd!

Heti horoszkóp Bika

Te aztán pontosan tudod, hogy semmire nem lehet nemet mondani, ami egy kis pénzt hozhat. És ezen a héten lesznek olyan lehetőségek, amelyek nagyon jók, anyagilag végre jó helyzetbe kerülsz. Persze ezekről a lehetőségekről, bevételekről nem kell mindenkinek tudni, egy kis tartalékot képezhetnél, a rosszabb időkre… A szerelemben már nem ennyire egyértelműen pompás a helyzet, előfordulhat, hogy te jobban szeretsz, és még arra is hajlandó vagy, hogy ezt különböző drága tárgyakkal fejezd ki.
Havi horoszkópod itt keresd!

Heti horoszkóp Ikrek

Vannak olyan dolgok, amelyek alakulnak körülötted, de még csak alakulnak, ezért ne nagyon beszélj róla senkinek, csak akkor, amikor már minden biztossá válik. Mert előfordulhat, hogy másnak is tetszik az, ami neked, és lehet, hogy neki jobb kapcsolatai vannak, és ami már majdnem biztos a számodra, abból talán a mégsem lesz semmi. Ezért ezen a héten inkább olyan témákról beszélj, amely a titkaidat vagy a készülőben lévő ügyeidet nem érinti. Egyébként kiváló a hét szerződéskötésre, utazásra, állásinterjúra, egyéjszakás kalandra.
Havi horoszkópod itt keresd!

Heti horoszkóp Rák

Ne érzelgősködj, ha a barátnődet vagy a barátodat nem érdekli az, amitől te teljesen el vagy ájulva, és annyira szeretnél mesélni róla, megosztani a boldogságodat vagy mindazt, ami veled történt és történik. Ez persze nem azt jelenti, hogy a barátnőd vagy barátod eltávolodott tőled, hanem azt, hogy te vagy hiperérzékeny, és ha nagyobbra nyitnád a szemed, meglátnád, hogy mi az, ami miatt nem tudnak most úgy figyelni rád, mint korábban. Ha támad egy jó ötleted, akkor írd le, és a megvalósítással várj egy-két hónapot.
Havi horoszkópod itt keresd!

Heti horoszkóp Oroszlán

A munkádban, a karrieredben, a megélhetésedben történő változások miatt sokan irigyelnek. Közben fogalmuk sincs arról, hogy a történtek egyáltalán nincsenek ínyedre, de szükséged van a pénzre, ezért nem mondhatsz nemet, sőt azt sem mondhatod el senkinek, hogy legszívesebben hagynád az egészet, és elutaznál jó messzire, hogy teljesen más életet élhess, mint jelenleg. Ha párkapcsolatban élsz, itt lenne az ideje, hogy a pároddal tisztázzatok néhány dolgot, amely az elmúlt időben valahogy a szőnyeg alá „söprődött”…
Havi horoszkópod itt keresd!

Heti horoszkóp Szűz

Tele vagy aggodalommal, hogy minden jól sikerüljön, hiszen hihetetlenül sok időt és erőt fordítottál arra, hogy sikert érj el. Ne izgulj, sikeres leszel, sőt ünnepelni fognak – na persze nem mindenki –, és azok az emberek, akik fontosak neked, mind büszkék lesznek rád. Ha külföldre utazol vagy hozzátartozód, esetleg közelebbi ismerős megy idegen országba, előfordulhat, hogy mélyebben zsebbe kell nyúlni, mert költségesebb lesz a kinti tartózkodás, mint gondoltad.
Havi horoszkópod itt keresd!

Heti horoszkóp Mérleg

Ha buliba vagy hivatalos, mondd le, így elkerülhetsz egy csalódást. Ha társasági eseményen kell részt venned, és sehogy sem tudod ezt kikerülni, akkor vértezd fel a lelked, mert olyan kérdéseket tesznek majd fel, amelyektől nyomban felmegy a vérnyomásod, vagy éppen a könnyeiddel küszködsz, és eszedbe jutnak olyan dolgok, amelyekről azt hitted, már régen sikerült túllépned rajtuk. Az exedről újra hírt kaphatsz, és elgondolkozhatsz azon, hogy amióta nem vagytok együtt, milyen dolgok történtek vele.
Havi horoszkópod itt keresd!

Heti horoszkóp Skorpió

Ha párkapcsolatban élsz, akkor előfordulhat, hogy a partneredben neked kell tartanod a héten a lelket. Vagyis biztató szavakat kell mondanod, amivel egy reménytelennek látszó helyzetből valóban ki tud jönni. Nem valószínű, hogy ezen a héten, de a nagyon közeli jövőben olyan változások várhatók, amelyek miatt ismét tud majd nevetni és sztorizgatni. A barátaidra számíthatsz, ők mindent megtesznek értetek, csak kérned kell, és szívesen adnak vagy segítenek.
Havi horoszkópod itt keresd!

Heti horoszkóp Nyilas

Annyi munkád lesz a héten, hogy azt sem tudod, hogy hol áll a fejed. De pluszbevételre is számíthatsz, vagy olyan juttatásokra, amelyek mosolyt csalnak az arcodra. Talán még egy rossz szokásodtól is meg tudsz szabadulni. Viszont a pénz ezen a héten megy is, ami el tud romlani, az el is fog, és sajnos bírságveszélyes a hét, számíthatsz arra, hogy egy értesítés jelentősebb összeget húz ki a zsebedből. A szerelemben az egyik nap lángolsz, a másik nap szakítasz – vagyis nem fogsz unatkozni.
Havi horoszkópod itt keresd!

Heti horoszkóp Bak

Furcsa lesz ez a hét, különösen az érzelmi életed terén. Ha szerelmes vagy, esetleg együtt jársz valakivel, akkor olyan helyzet adódik, amit valószínűleg eltúlzol, képes leszel a bolhából elefántot csinálni, és a dolgok addig fajulhatnak, hogy talán még a szakítás gondolata is felmerülhet. Miközben csak le kellene ülni, és kérdezni, mert őszinte választ kapnál, és kiderülne, hogy szó sincs az általad elképzelt dolgokról. Kiváló a hét utazásra, vizsgákra, felvételikre, peres ügyek rendezésére, új állás elvállalására.
Havi horoszkópod itt keresd!

Heti horoszkóp Vízöntő

Még az is megtörténhet, hogy olyan szerelmes leszel, hogy az egybekelést tervezgeted. Ha ez már megtörtént, akkor a partnered nélkül, úgy érzed, ezen a héten egyetlen lépést sem tudsz tenni. Mintha hozzá lenné ragasztva. Ingatlanügylet okozhat főfájást ezen a héten, de mindent meg lehet beszélni, és meg lehet egyezni. Ha úgy adódik, hogy esetleg neked kellene lemondani valamiről a békesség kedvéért, akkor tedd meg, mert a sors később kárpótolni fog azért, amit most veszteségként könyvelsz el.
Havi horoszkópod itt keresd!

Heti horoszkóp Halak

Te leszel az állatövi jegyek között a sztár a héten, rajongani fognak érted, és olyan dolgokat engedhetsz meg magadnak, amiket korábban nem. Természetesen irigyeid száma is emelkedni fog, de ne törődj velük, inkább irigyeljenek, mint sajnáljanak. Ha párkapcsolatban élsz, akkor a partnered viselkedését egészen ügyesen tudod kezelni. Ő azt hiszi, hogy téged úgy irányít, hogy észre sem veszed, ám a valóságban te vagy az, aki irányítasz, méghozzá nagyon rafinált módon. Ezért történnek a dolgok úgy, ahogy szeretnéd.
Havi horoszkópod itt keresd!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top