Ezo

Milyen társ vagy? Számold ki!

Harmonikus, szeszélyes vagy vibráló melletted az élet? Ha szeretnéd tudni, hogy milyen veled párban az élet, akkor nézz bele számmisztikai összeállításunkba!

A számmisztikai típusok kiszámolása rendkívül egyszerű: a születési dátumból csak a születésnap egy számjegyre egyszerűsített számát vesszük figyelembe. Pl.: 1982. 07. 14-én született személy: 14: 1+4=5; vagyis ő 5-ös típus.

Milyen veled együtt élni?

A számmisztikában vannak mesterszámok, amik színesebbek, mint az alapszámok: bennük van a mesterszám és az alapszám is. Alapszám: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9. Mesterszámok: 11, 22. Velük együtt élni valódi kihívás.

1-es típus (mindenki 1-es, aki 1-én, 10-én, 19-én vagy 28-án született):
Az 1-es partner rendkívül vonzó. Akár férfiről, akár nőről van szó, olyan kisugárzás veszi körül, amit nem lehet nem észrevenni. Emiatt a kapcsolat mindig magas hőfokon indul. A szenvedély eleinte elvakítja a másikat. Kicsit később pont ez teheti féltékennyé. Pedig érdemes tudni, hogy az 1-es kineveti a féltékenykedőket. Mivel neki nincs önbizalomhiánya, nem érti az egészet. Neki a flörtölés tényleg ártatlan „játék”. Emellett a vérbeli 1-es nem tűri, hogy helyette döntsön a másik. Sőt sokszor elfelejti megkérdezni a másikat. Ez kellő szeretettel és intelligenciával „kikezelhető”. De a makacsság, az öntudatosság és az irányítási vágy nem.

2-es típus (mindenki 2-es, aki 2-án, 11-én, 20-án vagy 29-én született):
A 2-es a legideálisabb társ. Kedves, figyelmes, érzékeny, empatikus, gyengéd, segítőkész. Mindig mindent megjegyez: „képben” van. Sosem felejti el a születésnapokat, névnapokat, évfordulókat. Pontosan érzi, hogy a partnerének mire van szüksége. Tényleg képes kitalálni a másik gondolatát. De a rengeteg jó tulajdonsága mellett van pár kevésbé jó: befolyásolható, bizonytalan, önbizalom-hiányos, félénk és féltékeny. Mivel nem bízik saját magában, nem hiszi el, hogy a párja hűségesen szereti, és nem unja meg. A kapcsolat tartósságának kulcsa pont ez. Ha sikerül a 2-est újból és újból meggyőzni, hogy a másik milyen vakon szerelmes bele, akkor van esély.

3-as típus (mindenki 3-as, aki 3-án, 12-én, 21-én vagy 30-án született):
A 3-as a legszórakoztatóbb partner. Mellette nem lehet unatkozni, nevetni annál inkább. Hihetetlenül jó a humora, ami fiatalos, derűs stílussal párosul. Népszerűsége olykor már zavaróvá válhat, pl. amikor a pénztárnál kellemes csevegésbe kezd a pénztárossal, vagy telefonon órákig mókázik egy kollégájával vagy régi osztálytársával. De gyakran társaságban sem kap elegendő figyelmet az aktuális párja, mert neki mindenkivel dumálnia, táncolnia, innia kell. Persze mindez okosan leküzdhető, a legfontosabb, hogy a partner magára tudja vonni a 3-as figyelmét. Időről időre érdekességeket kell bedobnia. Ez a hálószobában is elengedhetetlen. Így megelőzhető a félrenézés/félrelépés.

4-es típus (mindenki 4-es, aki 4-én, 13-án, 22-én vagy 31-én született):
A 4-es számára a legfontosabb a megbízhatóság, a hűség és az ápoltság. Elengedhetetlen, hogy a párja tiszta, rendes és egészséges legyen. Muszáj, hogy kellemes legyen a lehelete, az illata. Ő teljes mértékben a visszafogott, szerény, konzervatív stílus híve. Szerencsére ezeket nemcsak elvárja, hanem ő is hozza. Végtelenül tisztességes, megbízható és pontos, sosem késik el. Mindig megcsinálja azt, amit megígér, de hajlamos a merevségre. Nehezen viseli a változásokat és azt is, ha valami nem az eltervezettek szerint alakul, ebből szokott a vita lenni. Sajnos a fantáziából kevesebb jutott neki, mint a józanságból, emiatt néha erőnek erejével kell rávenni, hogy bulizzon egy nagyot.

5-ös típus (mindenki 5-ös, aki 5-én, 14-én vagy 23-án született.):
Az 5-ös ellenállhatatlan, ha udvarol/csábít. Ha ő kiszemel valakit, annak annyi. Magával ragadó a stílusa, csilingelő a kacaja, elbűvölő a mosolya. Igazi kaland az ő közelében lenni. Elvarázsolja a kedvesét, és elhalmozza mindenféle jóval. Ebbe beleférnek ajándékok, meglepetésbulik, wellnesshétvégék és erotikus éjszakák is. Az ő energiája kifogyhatatlan, épp ezért olykor nehéz követni őt. Pedig muszáj, mert ha lelassul, elunja magát, és más után néz. Talán ez is közrejátszik abban, hogy nem egyszerű együtt élni vele. Valódi kihívás a hétköznapok szürkeségét feledtetni vele, és megmutatni, hogy milyen mesés egy hétfő reggel vagy egy csütörtök délután.

6-os típus (mindenki 6-os, aki 6-án, 15-én vagy 24-én született):
A 6-ossal könnyű dolga van annak, aki hozzá hasonlóan gourmand. Az a legjobb, ha mindketten imádnak enni, inni, szeretkezni, öltözködni, shoppingolni. Mindez a 6-os számára nem anyagi kérdés. A lelkének is szüksége van a kielégülésre, és ez szorosan összefügg a fizikai közérzetével. Épp ezért sosem szabad tőle kérdezni, kérni, amíg éhes vagy szomjas. Amennyiben ezen a téren rendben van, isteni vele együtt élni. Alapvetően békés, türelmes, elfogadó, konfliktuskerülő. Naponta elmondja, hogy mennyire imádja a párját. Rendszeresen meglepi pici ajándékokkal: csokival, virággal, szerelmes üzenetekkel. És még az ágyban is jó szerető, de kicsit lusta és kényelmes.

7-es típus (mindenki 7-es, aki 7-én, 16-án vagy 25-én született):
A 7-es bizalmát elnyerni nem kis munka. Meglehetősen távolságtartó, bizalmatlan és rendkívül okos. Neki a külsőségek nem számítanak, a belső értékeket keresi. Mivel ezekhez nehéz hozzáférni, hosszú idő telhet el addig, amíg ő valakit közel enged magához. Mély, izgalmas belső világa van. Bölcsen, éles szemmel, de kissé pesszimistán látja a világot. Ha a kedvese mosolygós, optimista alkat, akkor szó szerint napocska lehet a 7-es életében. De ekkor sem szabad nyaggatni, faggatni, beszámoltatni a 7-est, mert ha ezt megneszeli, akkor bezárul, mint egy kagyló, és megint nagy meló lesz kinyitni őt. Jobb, ha békén hagyják és megvárják, míg magától kezd mesélni.

8-as típus (mindenki 8-as, aki 8-án, 17-én vagy 26-án született):
A 8-as szinte minden helyzetet rivalizálásnak él meg. Imádja az olyan szituációkat, ahol összemérheti az erejét másokkal. A szerelme elcsábításánál/meghódításánál cseppet sem gond a számára, ha nem ő az egyetlen „versenyző”. Viszont az semmiképp sem jó, ha a partnerével akarja összemérni az „erejét”, mert ebből minden lesz, csak harmónia nem. Persze egy-egy szerelmi civódás bele kell hogy férjen, ugyanis ezek a 8-as számára olyanok, mint az erotikus előjátékok. Egyébként a kielégítő, rendszeres és izgalmas szex alapvetően fontos neki. Mondhatni, hogy minden ebből indul ki, minden erre épül. Szóval erre hangsúlyt kell fektetni, ha egy 8-assal akar együtt élni valaki.

9-es típus (mindenki 9-es, aki 9-én, 18-án vagy 27-én született):
A 9-es végtelenül jó ember. Érzékeny lelkületű, mégis tüzes szerető. A figyelemnek olyan mesterfokát „űzi”, ami rendszerint zavarba ejtő. Nem kitalálja, hanem pontosan tudja, hogy a szerelme mire vágyik. Szó szerint képes lehozni a csillagokat. Ő nem egyszerűen szeret, hanem rajongva imád, mindemellett álmodozó, szétszórt és hangulatember. Ezek megnehezítik az együttélést. Aki kordában akarja tartani, annak nagyon kell szeretnie a 9-est. Csak ez lehet minden kommunikáció alapja. Ha ez megvan, akkor már csak sok türelemre és még több következetességre van szükség. A 9-essel együtt élni olyan, mint egy imádni való nagy gyerekkel, akinek olykor meg kell mondani, hogy mit csináljon.

11-es típus (mindenki 11-es, aki 11-én vagy 29-én született):
A 11-es mesterszám, ami plusztehetséget és plusznehézséget is hoz a személyiségbe. Az éremnek két oldala van, ahogy az ő lényének is: egyik oldalon zseniális, sziporkázó, intelligens és megunhatatlan beszélgető partner; a másik oldalon ingerült, vibráló, kiszámíthatatlan, és folyton időhiányban szenved. Aki egy 11-essel él együtt, annak mindig az aktuális hangulathoz kell alkalmazkodnia. Ugyanakkor követnie kell a magas szárnyalásokat is, amik mindig más témát céloznak meg. A 11-es semmilyen értelemben sem átlagos. Számára az intellektuális kapcsolódás sokkal előbbre való, mint a fizikai. Ennek ellenére értékeli a jó ételt, a jó szexet, a jó színvonalú életet.
    
22-es típus (mindenki 22-es, aki 22-én született):
A 22-es egy mesterszám, ami a legtöbb emberben félelmet kelt. Aki nem ijed meg tőle, az elementáris erejű vonzalmat érezhet iránta. Ősi, archaikus módon éli meg a „halált” és a „feltámadást” akár nap mint nap. Ő a megtestesült „keljfeljancsi”. Élete tele van óriási veszteségekkel, kudarcokkal, és világra szóló sikerekkel is. Fiatal korában teszteli a határait, meg kell tapasztalnia a tűzforrót és a jéghideget. Csak később élhet viszonylag kiegyensúlyozottabb életet. Ehhez partnerré válni nem kis kihívás. Csak az tud vele együtt élni, aki képes elviselni és/vagy követni a 22-es szélsőségeit. Emellett a szexuális fantáziáiban részt kell venni ahhoz, hogy a 22-es ne máshol keresse a kielégülést.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top