Ezo

Szerelmek, amiket a csillagok is támogatnak

Mérleg az Ikrekkel, Rák a Skorpióval, Oroszlán a Nyilassal: szerelmek, amikre a csillagok is áldásukat adták.
Linda és Paul McCartney, a Mérleg nő és az Ikrek férfi
Mérleg nő, Ikrek férfi:
Linda és Paul McCartney

A Mérleg és az Ikrek

A két levegőjegy csodás páros, ha ők egyszer egymásra találnak, kötelékük egy életre szól. A két csapodár jegy szeret társaságba járni, beszélgetni, utazni, folyamatos mozgásban élni, érdekes és izgalmas emberek társaságában lenni, beszélgetni, vitázni, mélyre menni. Szeretnek kulturális eseményekre járni, azokban tevékenyen részt venni. 

A Mérleg szeret szerepelni, az Ikrek pedig kiváló társ ebben, nemcsak jó hallgatóság és közönség, de hozzászólásaival segíti a kommunikáció pörgését. Egymás inspirálói. Együtt nagyon jó házigazdák, szeretik barátaikkal körülvenni magukat. De ha csak kettesben vannak otthon, akkor is mindent együtt csinálnak, viccelődnek, nevetnek, analizálnak és megfejtenek. Jellemzően a Mérleg az, aki az új ötletekkel áll elő, az Ikrek pedig az, aki random gondolatokkal ezeket magasba röpíti. Jól kiegészítik egymást; míg a Mérleg abban segíti az Ikreket, hogy terveit megvalósítsa, addig az Ikrek segít levetkőzni a másik komolyságát, előhozza a Mérlegből a játékos ént. A szinte már tökéletes Ikrek–Mérleg-kapcsolatban nincsenek unalmas pillanatok. Az egyetlen nehézség, hogy míg a Mérleg számára a megállapodás, az elköteleződés természetes, magától értetődő, addig az Ikrek számára ez nehéz feladat, időre van szüksége. Az egyik leghíresebb Mérleg–Ikrek szerelmespár Linda és Paul McCartey voltak. 

Így randizz egy Ikrekkel!

Rita Wilson és Tom Hanks
Skorpió nő, Rák férfi:
Rita Wilson és Tom Hanks

A Rák és a Skorpió

A Rák és a Skorpió egyaránt az érzelmileg biztos kikötőt keresi, és mindkettőnek hosszú utat kell megtennie ahhoz, hogy bizalmat tudjon adni, s hogy képes legyen megmutatni gyengéd, szerető oldalát. A két vízjegy kapcsolata szerelem első látásra, és hosszú időre köttetik, ők azok, akik képesek megérezni és megérteni a másik mélységéit, misztériumát. A találkozásuk körülményei fontosak: ha csalódás után vannak, sebeik hideg kővé teszi őket, érzelmeiket nem tudják kimutatni, de ha nem adják fel az első randevún, a páncél szépen lassan lekerül. Ha kialakul a bizalom, mindent megtesznek egymás megóvásáért.

Ideális páros ők ketten, a Skorpió intuitív módon megérzi a Rák kemény páncélja alatt húzódó érzékeny lelket, a Rákot pedig megigézi a Skorpió tekintete, sugárzó szexualitása. Az intim pillanatokban ők ketten nemcsak testileg, de lelkileg is összeolvadnak. Mindig újabb és újabb rejtett mélységeket fedeznek fel egymásban; a Rák kivételes humora segíti a Skorpiót, hogy ne vigye túlzásba a komolyságot, míg a Skorpió empátiája a Rák lételeme, ez segíti, hogy érzelmi viharai elcsendesedjenek. Kapcsolatukban probléma lehet, hogy a Skorpió néha igényli az egyedüllétet, míg a Rák nem szeret egyedül maradni, hajlamos az érzelmi függőségre – ám a félelem, hogy elveszíthetik egymást, mindig arra sarkallja őket, hogy megoldást találjanak a problémára. Egy Rák–Skorpió-szakítás mindig fájdalmas, túlélni szinte nem is lehet. Tom Hanks és felesége igazi Skorpió–Rák-szerelemben élnek.

Nyials férfi, oroszlán nő - Ben Stiller és felesége, Christina Taylor
Nyilas férfi, Oroszlán nő:
Ben Stiller és Christina Taylor

Az Oroszlán és a Nyilas

Mindkét jegy nagyon lendületes, úgy hiszik, hogy az élet egy nagy kaland, amit egész egyszerűen meg kell élni, ennek része a játék, a szórakozás, az utazás – és a szerelem. Jó páros ők ketten: párkapcsolatukban az Oroszlán az, aki arra tanítja a Nyilast, hogyan tudja megvalósítani kitűzött céljait, a Nyilas pedig az Oroszlán örök inspirálója, segítségével fedez fel újabb és újabb dolgokat. A Nyilast a naprendszer legnagyobb bolygója, a Jupiter irányítja, ehhez méltóan óriási terveket, álmokat dédelget, állandóan tűzben ég,  harcol, ő az, aki felveszi az élet áramlását. Az Oroszlán erősen függ párjától, önbizalma belőle ered, fontos, hogy folyamatosan szeretet kapjon, amit az állandóan mozgásban levő Nyilas nem mindig tud neki megadni, s emiatt gyakran magányos. 

Bár mindketten tüzes jegyek, a szerelmet másképp élik meg. Mindketten lobognak, ám míg az Oroszlán teljes szívvel szeret, csakis a párjára koncentrál és a teljes odaadásról álmodik, a Nyilas látómezeje szélesebb. Az ő szerelme is forrón izzik, lobog, egy picit azonban mindig elérhetetlen marad, ő az, aki szeret másokat is megnézni – kettejük között a problémák pedig pont ebből adódnak. Az Oroszlán hajlamos azt hinni, hogy a Nyilas számára ő az igaz egyetlen, pedig ez nincs feltétlenül így. Bár a játékos kedvű Nyilas és a büszke Oroszlán kapcsolata heves vitákkal tarkított, kapcsolatuk nagyon is működhet, főleg akkor, ha megismerik és elfogadják, hogy a másik másképp szeret. Ha az Oroszlán bízik abban, hogy a Nyilas újra és újra hazatér hozzá, s ha a Nyilas állandó szeretetéről biztosítja az Oroszlánt, szerelmük vibráló lesz. Híres Nyilas–Oroszlán-szerelmespár Ben Stiller színész és felesége. 

Sorozatunkat a többi jeggyel hamarosan folytatjuk!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top