Ezo

Hétvégi szerelmi horoszkóp március 15-től

Március idusa tartogat némi meglepetést a kapcsolatainkban. Most a kommunikáción van a hangsúly szinte minden jegynél. A kérdés az, hogy mennyire igazak a szavaink, mennyire őszinték a gesztusaink, és mennyire stabil a szerelmünk. Jó hír a szingliknek, hogy váratlan fordulatokkal érkezhet az életükbe egy újabb szerelem.

Hétvégi horoszkóp február 15-tőlKOS

Ha párkapcsolatban élsz: Több figyelemre, több szeretetre, több gyengédségre van szükséged. És most nem is ülsz ölbe tett kézzel arra várva, hogy ezt a párod is felismerje. A hétvégén ügyesen hívod fel magadra a figyelmet, és ügyesen intézed úgy, hogy a párod semmi mással ne foglalkozhasson csak veled. Vigyázat. ha túl sokat játszod a primadonnát, akkor a szenvedélyes éjszakák helyett veszekedéstől parázs esték várnak rátok. A hétvégétek jelmondata: az őszinteség és az egyszerűség szexis.

Ha csak keresed a szerelmet: Lassan rátalálsz a lelki társadra, az Igazira, a Nagy Ő-re. Arra azonban nincs garancia, hogy ez a három megfogalmazás nem három embert takar. Más szóval: most bizony jóval több kapcsolat kezd el kibontakozni körülötted, mint amennyit biztonsággal tudsz menedzselni. Lehet, hogy tegnap magányos voltál, holnap pedig féltékenységi jelenetek főszereplője leszel.

Hétvégi horoszkóp február 15-tőlBIKA

Ha párkapcsolatban élsz: Új gondolatok, új ötletek bukkannak fel a fejedben a hétvégén. Most mindennap szárnyalsz, mindennap fantáziavilágban élsz, és minden nap azon gondolkozol, hogy hogyan tehetnéd szebbé a kapcsolatotokat. A párod persze eleinte nem szárnyal veled, sőt, talán úgy érezheted, hogy ő az, aki visszahúz a földre. Valójában arról van szó, hogy ő még fél veled szárnyalni. Bíztasd, bátoríts, és meglátod vasárnapra ő is szárnyat mer bontani. Talán még túl is szárnyal téged.

Ha csak keresed a szerelmet: Arról álmodozol, hogy boldog házasságban élsz gyermekeid apjával, és már a gyerekek diplomaosztójára készülhettek… A hétvégén bizony sokszor szaladsz az események elébe, és ez nem feltétlenül jó. A gondolataidat most a jövőből, az álmodozásból a jelen valóságába kellene összpontosítanod. Hiszen lehet, hogy azzal a fiúval készülsz majd a gyerekeitek diplomaaszójára, akit pont most ismersz meg.

Hétvégi horoszkóp február 15-tőlIKREK

Ha párkapcsolatban élsz: A pároddal most két külön tévéadót néztek. A te csatornádon romantikus komédiákat váltanak főzőműsorok, ő viszont egy olyan tévét néz, ahol horrorfilmekkel ötvözik a híradókat, és néha bizony nehéz eldönteni, hogy melyik melyik. Ne felejtsd el, kettőtök közül te vagy az, aki a könnyedségre és a jókedvre szavaz. Te vagy az, akinek fel kell vidítania a másikat, amikor az túl komolyan veszi az életet. Ez az alkalom pedig pont ezen a hétvégén jön el. Ne engedd, hogy az ő borúlátása határozza meg a hétvégéteket.

Ha csak keresed a szerelmet: Annyi mindent szeretnél megosztani a szerelmeddel. Lenne neki mondani, és mutatni valód bőven, ezért is érint most érzékenyen, hogy nincs melletted olyan társ, akivel megoszthatnád az életed szép pillanatait. Nyugalom, a sok szép pillanat után eljön az a pillanat is, amikor megismered azt, akivel érdemes lesz megosztanod a jó dolgokat az életedben.

Hétvégi horoszkóp február 15-tőlRÁK

Ha párkapcsolatban élsz:  Vigyázat, a hétvégén könnyen felszínre kerülhetnek a titkok, most könnyen kikotyoghat valaki valamit, amiről jobb lett volna nem is tudnotok. Mindketten arra vágytok, hogy legyen végre egy nyugalmas, csak kettesben töltött hétvégétek, és arra, hogy ezúttal ne zavarhasson meg benneteket senki. Ehhez képest most számtalan zavaró tényező próbál a tudatotokba furakodni. Szerencsére a párod is partner lesz abban, hogy a külvilág látszólag érdekes eseményei helyett inkább csak egymásra figyeljetek.

Ha csak keresed a szerelmet: Nosztalgikus hangulatban találja a szingli Rákokat a március közepe. Most azon mélázol el, hogy milyen jó is volt egy évekkel ezelőtti március tizenötödike, amikor még együtt voltatok, tele reménnyel, tele lelkesedéssel, és tele bizalommal. Hidd el, nemsokára megtalálod újra az emberedet, aki jóval tovább tart ki melletted, mint az a másik.

Hétvégi horoszkóp február 15-tőlOROSZLÁN

Ha párkapcsolatban élsz: Nagy-nagy zavar van a fejedben, hiszen már régóta gyűjtöd magadban az erőt, hogy néhány dolgot tisztázzatok. Ezek a dolgok azonban egyre zavarosabbak, és a te bátorságod is éppen fogyóban van. A hétvége második fele alkalmas arra, hogy tiszta vizet öntsetek a pohárba, és hogy megoldjátok a megoldani valókat. Ne úgy gondolj erre a megoldásra, mint egy nagy beszélgetésre. Hiszen most nem kell sok szót használnotok, inkább az érzelmeken és az odafigyelésen lesz a hangsúly ezen a hétvégén.

Ha csak keresed a szerelmet: A szavak most nem közelebb segítenek a célodhoz hanem eltávolítanak tőle. Amikor igent mondasz, az könnyen hangzik nemnek, amikor kedves akarsz lenni, akkor leszel a legmodortalanabb. Jobban teszed tehát, ha a szavakat mellőzöd, és a gesztusokra, az érzésekre, a szemed csillogására bízod magadat. A szavakkal pedig ráérsz majd a jövő héten is.

Hétvégi horoszkóp február 15-tőlSZŰZ

Ha párkapcsolatban élsz: Lehetetlen, sőt, teljesíthetetlen vágyaid vannak a hétvégén. Pedig most mindössze két dolgot szeretnél: magányt és szerelmes öleléseket. Ugye, hogy nem lehet egyszerre minden vágyadat teljesíteni?! Most jobban teszed, ha a szerelmes perceket választod, egyfelől mert a párod is ezekre vágyik, másfelől mert a jövő héten megkaphatod az önmagadra szánt időt is. Ráadásul akkor azt senki sem fogja sem magánynak, sem befelé fordulásnak értelmezni. Most azonban feszültség lenne belőle, ha egyedül akarnál maradni.

Ha csak keresed a szerelmet: Nagyon egyszerű a recept, amivel a szingli Szüzeket meg lehet hódítani a hétvégén: szokatlan helyszínen, szokatlan ismerkedési dumával kell próbálkozni, és a hatás nem marad el. Most igazán nyitott vagy a furcsa kalandokra, és a fantáziadús fiúkra. Még az is lehet, hogy olyan helyen ismerkedsz, ahová nem is önszántadból indultál el.

Hétvégi horoszkóp február 15-tőlMÉRLEG

Ha párkapcsolatban élsz: Itt az ideje, hogy véget vessetek a veszekedéseknek, és tisztázzátok a félreértéseket. Ennek pedig igencsak egyszerű módja van: nevessetek együtt. Talán kicsit bugyutának érzed ezt a javaslatot, pedig valójában a humor lesz az, ami mindenen átsegít benneteket, és ami minden helyzetet megold. Bizony még azokat az érzelmileg nehéznek tűnő helyzeteket is, amelyekről a legszívesebben egyikőtök sem beszélne. Nézd most úgy az életedet, mintha egy barátnődé lenne: mit tanácsolnál neki?

Ha csak keresed a szerelmet: Írd fel egy szép nagy papírra az összes hétvégi terveidet! Azután fogd meg ezt a papírt, hajtsd ketté, és egy laza csuklómozdulattal tépd ezernyi apró darabra! Ha ezzel megvagy, irány a spontaneitás! Hidd el, március idusán az lesz a legjobb neked, ha valami olyasmit csinálsz, amit sohasem jutna eszedbe tervbe venni. Hagyd, hogy a barátnőid megmutassák, szerintük, hol és hogyan kellene ismerkedned.

Hétvégi horoszkóp február 15-tőlSKORPIÓ

Ha párkapcsolatban élsz: A család (szülők, nagyszülők, gyerekek, unokatesók) folyton belefurakodnak az életetekbe. Ti semmi másra nem vágytok, mint egy ölelkezős, lassan csordogáló hétvégére. A család semmi másra nem vágyik, mint veletek lenni. A kettő pedig kizárja egymást. Úgy tűnik, hogy szombaton még a család áll nyerésre, de vasárnapra rájöttök, hogy a sarkatokra kell állnotok, ha meghitt (vagy legalább nyugodt) napot szeretnétek. Nyugodtan bújjatok el kettesben valahol vidéken, ez most a legjobb, amit tehettek.

Ha csak keresed a szerelmet: Végre megszabadulhatsz egy sor olyan feszültségtől és energiától, amelyekre nincs szükséged. Nyugodtan add át ezeket valaki másnak. Az anyukád például remek alany lesz a feszültségek eloszlatásához. Ne ijedj meg, attól ő nem lesz feszült, hogy jól kipanaszkodod neki magadat. Sőt! Ettől csak javul a köztetek lévő, nem mindig felhőtlen viszony.

Hétvégi horoszkóp február 15-tőlNYILAS

Ha párkapcsolatban élsz:  Olyanok vagytok, mint két izgatott kamasz. Kizárólag csak „azon” jár az eszetek. A libidótok most igazán  nagy lesz, és bizony sok bohóságot megtesztek ezen a hétvégén. Úgy is mondhatjuk, hogy érzitek a tavaszt, és érzitek a természet újjáéledését. Nemcsak a természet éled újjá, de a ti kapcsolatotok is megújulhat ezen a hétvégén. Ebben nemcsak az segít, hogy szexuálisan ismét egymásra találtok, de az is, hogy mindketten túljutottatok egy-egy nehéz időszakon, amelyek veszélyeztették a kapcsolatotokat.

Ha csak keresed a szerelmet:
Merj szabad lenni! Ne úgy gondolj magadra, mint valakire, aki vergődik az életében, és tele van nehézségekkel. Valójában számtalan lehetőséggel, és számtalan boldog pillanattal van tele  hétvégéd. Neked most az a dolgod, hogy merd felismerni ezeket, és merd szabadjára engedni a lelkedet, engedd meg magadnak azt a luxust, hogy jól érezd magadat a bőrödben!

Hétvégi horoszkóp február 15-tőlBAK

Ha párkapcsolatban élsz: Ez a hétvége mindössze egyetlen egy feladatot tartogat a számotokra: lépjetek túl a múlton. Ideje elengednetek azt a régi eseményt, ami mindkettőtöket megakadályozott abban, hogy igazán tiszta szívvel, tiszta szeretettel forduljatok egymás felé. Fontos, hogy mindkettőtöknek úgy kell döntenie, hogy elengeditek a feszültségeteket, és elengeditek a haragot. Most jó esélyetek lesz erre, hiszen történik valami olyasmi a hétvégén, ami segít felidézni számotokra, hogy mi volt az, ami miatt egymásba szerettetek.

Ha csak keresed a szerelmet: Abban reménykedsz, hogy valaki megváltozott. Abban bízol hogy ha most kezdenétek elölről, minden más lenne. Eben talán igazad van, talán nem. Az viszont biztos, hogy mindketten tele vagytok tüskékkel. Olyan tüskékkel, amelyek lassan gyógyuló sebeket okoztak. Most a lelked gyógyulására kellene összpontosítanod, az újrakezdés pedig ráér később is!

Hétvégi horoszkóp február 15-tőlVÍZÖNTŐ

Ha párkapcsolatban élsz: Itt az ideje a változtatásnak. Tudod, ugye, hogy mi az amiről eddig csak álmodoztál, esetleg beszéltél? Most eljött az ideje annak, hogy ezt a dolgot meg is tedd. Hidd el, a párod sokkal jobban reagál majd, mint ahogyan azt vártad. A hétvége a bátorság és a változtatás ideje lesz. Ezzel a változtatással újdonságokat hozhatsz a szerelmi életedbe is. Ha azon gondolkozol, hogy talán ki kellene lépned ebből a kapcsolatból, akkor is most jön el a választás ideje. Menj, vagy maradj, a lényeg, hogy teljes szívvel állj ki a döntésed mellett!

Ha csak keresed a szerelmet: Nem lennék azok helyében, akik csak játszottak a szingli Vízöntők szívével. Most bizony kőkemény amazonként bánsz el mindenkivel, akiről úgy gondolod, hogy nem viselkedik veled a legmegfelelőbben. Amerre jársz összetört férfiszívek jelzik az utadat, mert bármilyen furcsa is, de a határozottságod kifejezetten vonzó lesz az erősebbik nem képviselői számára.

Hétvégi horoszkóp február 15-tőlHALAK

Ha párkapcsolatban élsz: Őszinteség és hűség kerül a hétvégétek középpontjába. Vigyázat, a párod egy kicsit gyanakvóbb a szokásosnál, te pedig érzékenyebb vagy, mint máskor. Így aztán bárki is az kettőtök közül, aki titkos utakon jár (vagy szeretne járni), az gyorsan lebukhat. Ennek egyetlen egy ellenszere lesz: töltsétek ezt a hétvégét teljesen egymásra figyelve. Most fontos, hogy csak őszinte szavakat mondj ki, mert a párod könnyedén lebuktathat, ha füllentesz. Azt pedig ő már régóta tudja, hogy egy Halaknak (különösen szerelmes Halaknak) tilos hazudni.

Ha csak keresed a szerelmet: Kissé nyűgös vagy a hétvégén, és úgy érzed, teljesen esélytelen, hogy valaki pont egy ilyen nyűgös időszakban akarjon megismerkedni veled. A csillagok azonban jóval bonyolultabb forgatókönyvet írtak neked. Könnyen lehet, hogy pont az lesz életed nagy szerelme, akit most mindenáron le szeretnél rázni, és akinek a közeledését egyelőre észre sem szeretnéd venni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top