Ezo

Hétvégi szerelmi horoszkóp július 19-től

Itt az ideje, hogy letedd a voksodat a szerelem, a szenvedély, az érzelmek mellett. A csillagok most azt kérdezik tőled, hogy mi mindent vagy hajlandó megtenni az érzelmeidért és azért, hogy kimutathasd a szíved vágyait. Ez a hétvége a szerelmi döntésekről, és a szerelmi tanulófolyamatokról szól majd.

Hétvégi szerelmi horoszkóp június 28-tólKOS

Ha párkapcsolatban élsz: Abból, amit hónapokkal ezelőtt mondott a párod, talán semmi sem valósult meg, mégsem kellene most a szemére hánynod ezt. Minél több elfogadást tanúsítasz ezekben a napokban, annál romantikusabban alakul a hétvégétek. A legjobb az lenne, ha elfogadnád: a régen elhangzott szavakat talán könnyelműség vagy túlzott nagyotmondás szülte.

Ha csak keresed a szerelmet:
Olyan partnerre vágysz, aki szavahihető, és aki tudja, mit beszél, és aki betartja, amit mond. Most minden esélyed megvan ara, hogy megtaláld ezt az embert. Azt azonban tudatosítanod kell magadban, hogy ő néha fájóan őszinte lesz veled, és akkor is megmondja a véleményét, ha inkább mást hallanál szívesen.

Olvass bele! Gyógyító színjátszás
Müller Péter: „Az önfeledt boldogsághoz nem hiányzik a férfi”

Hétvégi szerelmi horoszkóp június 28-tólBIKA

Ha párkapcsolatban élsz: Ismered a párodat, és nagyon is jól ismered a rigolyáit, ugye? Ezen a hétvégén érdemes lenne arra vigyáznod, hogy ne sértsd meg őt a rigolyái miatt, és persze jó lenne, ha ő is tiszteletben tartaná a neked fontos dolgokat. Most könnyen lehet, hogy apróságokon vagy butaságokon kaptok hajba ahelyett, hogy a fontos dolgokról beszélnétek szeretettel.

Ha csak keresed a szerelmet: Valaki lassan, óvatosan közelít hozzád, és lépésről lépésre szeretne megismerni, fokozatosan szeretné elmélyíteni a kapcsolatotokat. Most talán már a barátságnál jártok, és talán évek alatt jutottatok el ide. Érdemes lenne még egy kis időt adnod neki, és türelmesen kivárni, hogy hova juthattok el.

Olvass bele! Gyógyító színjátszás
Müller Péter: „Az önfeledt boldogsághoz nem hiányzik a férfi”


Hétvégi szerelmi horoszkóp június 28-tólIKREK

Ha párkapcsolatban élsz: Az, ahogyan magaddal bánsz, megjelenik abban, ahogyan a szerelmeddel bánsz. Ha magadat nem szereted, hiába akarod szeretni őt. Ha magaddal nem vagy gyengéd, hiába akarsz gyengéd lenni vele. Érdemes lenne ezt a hétvégét arra szánnod, hogy először megszeresd magadat, aztán pedig elhidd, hogy a társadat is tudod úgy szeretni, ahogyan az neki a legjobb.

Ha csak keresed a szerelmet: Ha folyton csak a hibáidat keresgéled, akkor mások is csak a hibáidat látják meg benned. Ez a hétvége kiváló alkalmakat tartogat arra, hogy megismerkedj a saját legjobb oldaladdal, hogy megismerkedj a személyiséged legszimpatikusabb vonásaival. Mindezekkel a gyakorlatban ismerkedhetsz meg azáltal, hogy megoldasz néhány szituációt az életedben.

Olvass bele! Gyógyító színjátszás
Müller Péter: „Az önfeledt boldogsághoz nem hiányzik a férfi”


Hétvégi szerelmi horoszkóp június 28-tólRÁK

Ha párkapcsolatban élsz: Egy kis magányra vágysz és arra, hogy átgondolhass néhány dolgot az életedben. Talán több bátorságra van szükséged ahhoz, hogy meghozz egy döntést, és most nem a párod lesz az, aki ehhez a döntéshez erőt ad neked. Egy kis egyedüllét abban is segít, hogy tisztábban láthass egy párkapcsolati kérdésben, és hogy végre kimondhasd azt, ami már régóta bujkál benned.

Ha csak keresed a szerelmet: Valahol, nem túl messze már téged keres a  a fehér lovon érkező herceg. A kérdés csak az, hogy mikorra ér hozzád. Ez a hétvége talán még nélküle telik el, de pont emiatt kiváló alkalmad lesz arra, hogy feltegyél magadnak néhány fontos kérdést, és őszintén válaszolj is rájuk. Most azt kellene tisztáznod, hogy valójában mit vársz egy férfitól egy kapcsolatban.

Olvass bele! Gyógyító színjátszás
Müller Péter: „Az önfeledt boldogsághoz nem hiányzik a férfi”

Hétvégi szerelmi horoszkóp július 5-tőlOROSZLÁN

Ha párkapcsolatban élsz: A hétvégi nézeteltéréseket és félreértéseket nem fogjátok tudni megoldani egyedül. Most a barátaitok és a család diplomáciai közvetítésére lesz szükségetek ahhoz, hogy minden megoldódjon. Ők lesznek azok, akik tisztázzák a félreértéseket, és akik közvetítenek közöttetek. Épp ezért a legjobb az lenne, ha szombat estére kerti partit szerveznétek, hogy biztosan körülöttetek legyenek a barátok.

Ha csak keresed a szerelmet:
Hagyd, hogy vezessenek a barátnőid. Nekik most jobb szemük van a párválasztáshoz, mint neked, és könnyedén kiszúrják, hogy ki az, akivel érdemes lenne megismerkedned. Még az is lehet, hogy valamelyikőjük már régóta össze akar hozni a bátyjával, és most ideje lenne belemenned egy mások által szervezett randiba.

Olvass bele! Gyógyító színjátszás
Müller Péter: „Az önfeledt boldogsághoz nem hiányzik a férfi”

Hétvégi szerelmi horoszkóp június 28-tólSZŰZ

Ha párkapcsolatban élsz: Már túl vagytok a mézesheteken, azon az időszakon, amikor a másiknak csak az előnyös és vonzó tulajdonságait látjátok. Itt vagytok a hétköznapok világában, ahol sorra derülnek ki a másik idegesítő vagy furcsa szokásai. A hétvégén ne lepődj meg semmin, és bátran fogadd el a szerelmed legújabb őrültségét. Gondolj arra, hogy ettől is egyedibbé és szerethetőbbé válik majd a szemedben.

Ha csak keresed a szerelmet: Engedj el minden szerelemre vonatkozó szabályt a hétvégén! A szerelem nem szabályos. A szerelem ösztönös, ahol pedig az ösztönök lépnek működésbe, ott semmi helye sincs az elvárásoknak, a hagyományoknak és a kötelezettségeknek. Engedd meg magadnak azt a luxust a következő napokban, hogy az ösztöneidre hallgatsz a szabályok helyett.

Olvass bele! Gyógyító színjátszás
Müller Péter: „Az önfeledt boldogsághoz nem hiányzik a férfi”

Hétvégi szerelmi horoszkóp június 28-tólMÉRLEG

Ha párkapcsolatban élsz: Talán egy kicsit többet foglalkozol a múlttal, mint amennyit kellene. A csillagok szerint a saját exeidet már feldolgoztad és szeretettel elengedted, de mi a helyzet a párod szerelmi múltjával? Miért haragszol még mindig az ő exeire vagy rá, az exei miatt? Nyugodtan bocsásd meg a szerelmednek a múltját, és hagyd, hogy feloldódjanak benned az ezzel kapcsolatos görcsök is.

Ha csak keresed a szerelmet: A hétvégén olyasvalaki szeretne megismerkedni veled, akinek elég rossz híre van a környezetedben. Ő az, akiről mindenki szívesen pletykál, és ő az, akinek elég zűrös nőügyei voltak már eddig is. Mielőtt kapásból nemet mondasz neki, talán ellenőrizhetnéd, hogy a pletykák valóban igazak-e, vagy csak a rosszindulat és az irigység szülte azokat.

Olvass bele! Gyógyító színjátszás
Müller Péter: „Az önfeledt boldogsághoz nem hiányzik a férfi”

Hétvégi szerelmi horoszkóp június 28-tólSKORPIÓ

Ha párkapcsolatban élsz: Egy tökéletes társkapcsolat tökéletes gazdasági kapcsolatot is jelent. Ha pénzügyi titkok vannak a kapcsolatotokban, akkor itt az ideje azokat tisztázni, rendbe tenni. Azon is elgondolkodhatnátok, hogy a közös kasszáról alkotott elveiteket felül kellene bírálnotok, mert ezek egyre inkább akadályozzák a szerelmetek elmélyülését.

Ha csak keresed a szerelmet: Ha folyton dolgozol, akkor a nagy Ő-t is munka közben fogod megismerni. Ez egyszerű logika. Ha nem szeretnéd, hogy a főnököd (vagy valaki az irodából) legyen a következő szerelmed, akkor a hétvégi túlórázások és csapatépítők helyett inkább menj bulizni, vagy legalább olyan társaságba, ahol nem a munkatársaiddal vagy összezárva.

Olvass bele! Gyógyító színjátszás
Müller Péter: „Az önfeledt boldogsághoz nem hiányzik a férfi”

Hétvégi szerelmi horoszkóp június 28-tólNYILAS

Ha párkapcsolatban élsz: Tudatosíthatnád magadban, hogy rengeteg szeretet vesz körül. A Nyilasok ezen a hétvégén hajlamosak lesznek a szeretethiány átélésére, pedig mindenki szereti őket. Nyugodtan mondd el a szerelmednek, hogy milyen fontos a számodra, hogy érezd, mennyire szeret téged, és te is kimutathatod a szeretetedet.

Ha csak keresed a szerelmet: Néha az egyszerűbb dolgok praktikusabbak és jobbak. A hétvégén mindent túlbonyolítanál, de valójában nem kellene mást tenned, mint a legegyszerűbb utakat választani. Hidd el, azzal is lehetsz boldog, aki itt van az orrod előtt, nem kell az elképzelt szőke hercegekre várnod.

Olvass bele! Gyógyító színjátszás
Müller Péter: „Az önfeledt boldogsághoz nem hiányzik a férfi”

Hétvégi szerelmi horoszkóp június 28-tólBAK

Ha párkapcsolatban élsz: Az igaz szerelem nemcsak arról ismerszik meg, hogy tűzön-vízen át kitartotok egymás mellett, de arról is, hogy valódi. Úgy értem, jelen van az életedben. Tehát nem kell arról ábrándoznod, hogy milyen lenne egy nagy romantikus szerelem, hiszen ez a szerelem már ott van az életedben. Neked csak azt kell felismerned, hogy egy kapcsolat a valóságban nem olyan, mint a filmeken és a könyvekben.

Ha csak keresed a szerelmet: Ha arra számítasz, hogy romantikus zene, tűzijáték és egyéb egyértelmű jelek vezetik be az életedbe a nagy Ő-t, akkor tévúton jársz. Ezek a filmes eszközök hiányozni fognak a hétvégédből, de ez nem jelenti azt, hogy a szerelem is hiányozna belőle. A szerelem csendesen és lopakodva talál rád – ahogy mindig is szokott.

Olvass bele! Gyógyító színjátszás
Müller Péter: „Az önfeledt boldogsághoz nem hiányzik a férfi”

Hétvégi szerelmi horoszkóp június 28-tólVÍZÖNTŐ

Ha párkapcsolatban élsz: A hétvége jelszava a játékosság. Ha véresen komolyan veszed magadat, az életedet és a kapcsolatotokat, akkor véresen komolya hangulat uralkodik el rajtatok. Ha megengeded magadnak azt a luxust, hogy nevess, hogy játssz, és hogy szórakozz, akkor a hétvégétek is szórakoztatóvá válik. Ne felejtsd el, hogy valójában mindketten nagy mókamesterek vagytok.

Ha csak keresed a szerelmet: Minél pajkosabb, minél vidámabb vagy, annál könnyebben ismerkedsz, ezt talán már megfigyelted magadon. A hétvégén azt is megfigyelheted, hogy mennyivel könnyebb olyasvalakivel flörtölni, akitől valójában semmit sem akarsz, mint olyasvalakivel, akiért valójában bármit megtennél.

Olvass bele! Gyógyító színjátszás
Müller Péter: „Az önfeledt boldogsághoz nem hiányzik a férfi”


Hétvégi szerelmi horoszkóp július 5-tőlHALAK

Ha párkapcsolatban élsz: Engedd el a múltat, és hagyd, hogy az érzelmeitek meggyógyítsák a kapcsolatotokat. Itt az ideje megbocsátani a régi botlásokat, és tiszta lapot nyitni a szerelmednek és önmagadnak is. Teljesen mindegy, hogy benne nem bízol meg, vagy magadban, amíg nem tisztázod, mit érzel valójában, addig nem tud magasabb szintre lépni a kapcsolatotok.

Ha csak keresed a szerelmet: Nyugodtan engedd meg magadnak azt a luxust, hogy minden elvárás és önmarcangolás nélkül szembenézz a kapcsolati múltaddal. Ahelyett, hogy folyton magadat hibáztatnád – vagy másokat –, egyszerűen fogadd el: az események a már ismert módon történtek, ám ez nem ok arra, hogy ezután is így történjenek. Ez lesz a hétvégéd legnagyobb tanulsága és tanulnivalója.

Olvass bele! Gyógyító színjátszás
Müller Péter: „Az önfeledt boldogsághoz nem hiányzik a férfi”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top