Ezo

Szerencsés életútja lesz a kis trónörökösnek

A napokban szinte minden Katalin és Vilmos újszülöttjéről szól, a világ elemezget, és kíváncsi, hogyan alakul majd a kis trónörökös élete. Mi drukkolunk neki, és most a számmisztika segítségével igyekszünk megfejteni, milyen lesz a jelleme és az életútja.

Szerencsés életútja lesz a kis trónörökösnekEgy ősi mondás szerint minden a számokban rejtőzik. A számmisztika az asztrológia kistestvére: mindkettő naprendszerünk bolygóit használja. A számmisztikában számokkal helyettesítjük a bolygókat, és azok hatásait vizsgáljuk az ember életére. Tulajdonképpen az asztrológusok több ezer éves munkájának az eredményét könnyen érthető és könnyen kezelhető számokra lefordítva használjuk.
Mindkét tudományágban típusokat állítunk fel, és az embereket bizonyos ismérvek szerint soroljuk be egy-egy típusba. Ezt nevezzük „tipizálásnak”, de a tipizálás nem jelent merev értelemben vett kategorizálást. Mivel személyiségünk rendkívül összetett, senkit sem lehet egy „tiszta” típusba „belepréselni”. Szerencsére jellemünk sokszínűségét nem lehet egy számmal, illetve egy típussal leírni, mégis kiindulásként az önismerethez rendkívül hatékony segítség.

A számmisztika a születési dátum számjegyeiből végez számításokat. Az első szám a születésnap egy számjegyre egyszerűsített száma. A másik a teljes születési dátum számjegyeinek összege egy számjegyre egyszerűsítve. A kis trónörökös esetében ez így alakul: 2013. 07. 22. 22/4 → (17) 8
Ez az ún. ÉLETÚT. Azt mutatja meg, hogy honnan hova kell eljutnia. Mindez azért fontos, hogy tudja, milyen a jelleme, és mi az életfeladata. Amennyiben ezekkel tisztában van, kisebb az esély, hogy letérjen az „útról”, vagyis nagyobb az esély arra, hogy sikeres, elégedett és BOLDOG legyen.

A számmisztikában a születésnap száma a legfontosabb. Ez a trónörökös esetében 4 (2+2=4). De mivel 22-én született, és a 22 mesterszám, ez különlegessé és bonyolulttá teszi a személyiségét. Tehát az ő esetében két számot kell figyelembe venni.

22-es: A mesterszám valamiben más, több, különlegesebb a 9 alapszámhoz képest. Ez egyszerre áldás és átok, ami jelenthet plusz tehetséget, többletfeladatot. Egy trónörökösnél ez nem meglepő. Azonban itt többről van szó: A 22-es hajlamos olyan kíméletlenül hajszolni magát, hogy majd’ belepusztul. Olyan intenzíven csinál mindent, hogy törvényszerű az időnkénti leállás. Ilyenkor „légüres térbe” kerül, amit nem könnyű elviselnie. Ugyanakkor mérhetetlen energiát nyer a „mindent bele” életvitellel: amilyen odaadással, lendülettel és elszántan csinál valamit, olyan nagy erőt, sőt hitet fog kapni cserébe.
Nagyravágyó, intuitív, humánus lelkű, örök „keljfeljancsi”. A mások számára végzetes helyzetekből is mindig képes talpra állni. Életfilozófiája: „Ami nem öl meg, az megerősít.”

4-es: A 4-es maga a megtestesült kötelességtudat. Ez trónörökösként a lehető legelőnyösebb alaptulajdonság. Ő becsületes, megbízható, tervszerű, rendes. A közmondás, miszerint „Rend a lelke mindennek, a 4-es életében hangsúlyozottan fontos. Akkor érzi biztonságban magát, ha „rend” van körülötte mind fizikai, mind szellemi, mind érzelmi téren. A biztonság elsősorban anyagilag és kézzel fogható dolgokban értendő. Nem érti és nem értékeli az elméleteket, ideákat. Ő a kiszámítható helyzetekre épít. Kibillen az egyensúlyából, ha váratlan dolgok történnek. Zavarba jön, ha „közbejön valami”. Ezért tanulnivalója a rugalmasság és a spontán reagálás elsajátítása. Mindez a trónörökös esetében a világ örök változásának tudatában nagy kihívás és nagy lehetőség a fejlődésre. Amennyiben ez sikerül, ő megújíthatja a királyság belső szerkezetét és külső megítélését. Persze nem most, csak évtizedek múlva…

A másik fontos szám a teljes születési dátum számjegyeinek összege: 2+0+1+3+0+7+2+2, ez nála 17: ez az életkor fontos lesz. Hogy mi fog történni, az a jövő titka még. Az biztos, hogy ez az életkor vízválasztó lesz! 

A 17 tovább összevonva: 1+7= 8-as. Ez az ő ún. missziószáma. Ez az életfeladatot mutatja:
Az ő küldetése, hogy minden tehetségét jótékony célokra fordítsa. Szigorúan tilos önös céljaira használnia. A Sorstól kapott rendkívüli anyagi érzékét, szervező- és irányítóképességét arra kell használnia, hogy vagyonra, hatalomra és tekintélyre tegyen szert, vagy másokat hozzásegítsen. Mindezt nemes célok, a közhaszon érdekében kell felhasználnia, ha azt akarja, hogy az elért eredményeket megtarthassa magának. Ellentmondásosan hangozhat az a tanács, hogy „Minél többet adakozik, annál többje lesz!”, pedig ez az ő esetében így működik.

Nem könnyű az a sors, melyet a 8-as missziószám szimbolizál: tele van küzdelemmel, harccal és kihívásokkal. Szerencsére rengeteg energiát is kap ahhoz, hogy mindig meg tudjon küzdeni a felmerülő nehézségekkel. Ráadásul nem eredménytelen és sikertelen ez a sok harc. Magas pozíciót és hírnevet szerezhet magának akkor is, ha ez már születésekor megadatik neki. Vagyis tovább öregbítheti a család jó hírnevét, sőt még népszerűbbé teheti azt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top