Ezo

Hétvégi szerelmi horoszkóp július 26-tól

A kánikulával együtt a szenvedély is beköszönt az életünkbe. Ezen a hétvégén jobban vágyunk a szerelemre, mint bármikor a nyáron. Ez a szinglik életében okozhat némi feszültséget. Nekik érdemes társaságba menniük és két napig kerülniük a magányos helyzeteket.

Hétvégi szerelmi horoszkóp június 28-tólKOS

Ha párkapcsolatban élsz: Mindketten arra vágytok, hogy több gyengédség, több szenvedély, több szeretet és több szerelem legyen a kapcsolatotokban. De egy sértődés miatt egyikőtök sem akar nyitni a másik felé. A büszkeség nem az az érzelem, ami segítené a szerelemeteket a hétvégén. Most nyugodtan kezdeményezd a közeledést, kezdeményezd az ölelkezéseket, mert a párod túl makacs, és nem fogja megtenni az első lépést.

Ha csak keresed a szerelmet:
Mintha párhuzamos életeket élnétek a nagy Ő-vel. Ő már ott sertepertél körülötted, de valamiért nem vagytok képesek felismerni egymást. Talán jó lenne arra használod a hétvégét, hogy körülnézz a környezetedben. Vajon ki az a jóképű fiú a távoli ismerőseid között, aki szívesen mélyítené szerelemmé a kapcsolatát veled?

Hétvégi szerelmi horoszkóp július 26-tól

 

Hétvégi szerelmi horoszkóp június 28-tólBIKA

Ha párkapcsolatban élsz: A legszívesebben kis kifli – nagy kifli pózban töltenéd az egész hétvégét a szerelmeddel. Úgy tűnik, hogy túl vagytok egy csatározósabb időszakon, és a jelképes fegyverszünetből különbéke, majd boldogság lesz a hétvégén. Most semmi mást nem kell tenned, csak azt, amire lehetőséged van. Ez bőven elég lesz, ne akarj erődön felül teljesíteni!

Ha csak keresed a szerelmet: Amíg a múlt szellemei kísértenek, addig nem tudod beengedni az életedbe a jövő boldogságát. Ezt fontos megértened, mert ezen a hétvégén minden esemény arrafelé vezet, hogy bocsáss meg valakinek, akire már régóta haragszol. Ha el tudod engedni ezeket a sérelmeket, akkor gyors és látványos lesz a változás az életedben.

Hétvégi szerelmi horoszkóp június 28-tólIKREK

Ha párkapcsolatban élsz: Sok Ikrek élt párkapcsolati bizonytalanságban az elmúlt hetekben. Nekik jó hírünk van: ez az időszak a végéhez közeledik, és nekik nincs is más dolguk, mint még egy esélyt adni. Hogy kinek? Hát ez nagyon jó kérdés. Ha még szerelmes vagy a párodba, akkor a kapcsolatotoknak jár a még egy esély. Ha azonban már teljesen eleged van belőle, akkor magadnak adj lehetőséget arra, hogy felfedezd, mit is szeretnél valójában.

Ha csak keresed a szerelmet: Lehet, hogy hetekkel ezelőtt tettél egy felelőtlen kijelentést, miszerint nem is akarsz kapcsolatot, nem is akarsz szerelmet, egyszerűen csak hetyegni akarsz, és jól érezni magadat. Szép elhatározás volt, és nagyjából eddig tartott. Ezen a hétvégén a szerelemnek és az elköteleződésnek jár az újabb esély, hiszen egyre erősebb benned a vágy, hogy ne az üres lakás fogadjon munka után.


Hétvégi szerelmi horoszkóp június 28-tólRÁK

Ha párkapcsolatban élsz: Különös szerelmi háromszög a tiétek. Ott vagy benne te, ott van benne a párod, és ott van benne a párod számára legfontosabb dolog is. Ezen a hétvégén könnyen érezheted úgy, hogy a párod munkájával vagy az exeivel kell megküzdened a szerelmed figyelméért. Hidd el, ezt a küzdelmet akkor vívod meg jól, ha a hiszti helyett inkább a meggyőzés eszközeit használod.

Ha csak keresed a szerelmet: Ugye pontosan el tudod képzelni, hogy milyen férfira van szükséged? Ugye egy pillanat alatt fotószerű képet tudsz megjeleníteni a leendő nagy Ő-ről? Akkor tegyél magadnak egy szívességet: jelenítsd meg ezt a fotót és tépd szét a képzeletedben. A nagy Ő nem olyan lesz, mint várod, a nagy Ő sokkal izgalmasabb (és munkamániásabb) lesz.

Hétvégi szerelmi horoszkóp július 5-tőlOROSZLÁN

Ha párkapcsolatban élsz: Mitől félsz? Miért érzed magadat bizonytalannak? Ahelyett, hogy ezeket a félelmeket pörgeted magadban, ahelyett, hogy a korod miatt aggódnál, érdemes lenne a szerelmedre figyelni és hinni neki. Lehet, hogy azt gondolod, hazudik, amikor bókol neked. De valójában ő igazat mond, és te vagy az, aki képtelen elfogadni ezt az igazságot. A hétvége legfőbb feladata: megérteni, hogy az életed egyszerűbb, mint hinnéd.

Ha csak keresed a szerelmet:
Itt az ideje megengedned magadnak a boldogságot! Nézz őszintén magadba, és vizsgáld meg, hogy hány helyzetben nehezítetted meg a dolgodat azzal, hogy mereven ragaszkodtál az elképzeléseidhez. Minden ilyen eset azt mutatja, hogy több lazaságra és több spontaneitásra lenne szükséged. Ezek azok a dolgok, amelyek valóban közelebb visznek a boldogságodhoz.

Hétvégi szerelmi horoszkóp június 28-tólSZŰZ

Ha párkapcsolatban élsz: Egység és elszigeteltség váltakozásával telik a hétvégétek. Miközben egyre közelebb érzitek magatokat egymáshoz, egyre inkább vágytok egy kis önállóságra is. Most könnyen megtalálhatjátok az életeteknek azokat a területeit, amelyeken egyedül is bizonyíthattok. Mindkettőtöknek fontos, hogy önálló eredményeket érjetek el, hiszen ezekkel később lehet „dicsekedni” egymás előtt.

Ha csak keresed a szerelmet: Úgy tűnik, a fejedben kialakult néhány feltétel és elvárás a nagy Ő-vel kapcsolatban. A legviccesebb, hogy ezek többsége rád vonatkozik: Majd akkor lép be az életembe a szerelem, ha lefogytam öt kilót. Majd akkor érdemlem meg, hogy szeressenek, ha előléptettek. Majd akkor leszek boldog, ha… Ugye te is érzed, hogy mi a hétvége legfőbb feladata? Igen, el kellene felejtened ezeket a buta szabályokat!

Hétvégi szerelmi horoszkóp június 28-tólMÉRLEG

Ha párkapcsolatban élsz: Közhely, hogy minden kapcsolat tanulás, de most mégis erre kell hogy emlékeztesselek. Úgy tűnik, hogy szép számú tanulnivalót halmoztatok fel az életetekben. Itt az ideje elővennetek a közös leckéket, és megint tanulni valami érdekeset egymásról. A hétvégén engedjétek meg magatoknak, hogy egymás rejtett vágyait, eddig elkendőzött arcait ismerjétek meg, mert ez tovább mélyíti és szépíti a kapcsolatotokat.

Ha csak keresed a szerelmet: Egy pillanatra megkísért a gondolat, hogy talán el kellene fogadnod a magányt. Ez persze ebben a formában nem igaz. Nem elfogadnod kellene a magányt, hanem meg kellene szeretned az egyedüllétet. Ismerd fel, hogy vagy annyira értékes ember, akivel igazán megéri kettesben tölteni az időt. Ha ezt elhiszed magadról, akkor mások is könnyebben látják meg az értékeidet.

Hétvégi szerelmi horoszkóp június 28-tólSKORPIÓ

Ha párkapcsolatban élsz: Ki irányít a kapcsolatotokban? Nem, kérlek ne vágd rá a rutinos válaszodat, mert kivételesen nem úgy értem, hogy a te kezedben vagy az ő kezében van-e a kormány. Most arra lennék kíváncsi, hogy ki az a kívülálló, harmadik fél, aki – akarva vagy akaratlanul – folyton beleszól az életetekbe. Ezen a hétvégén mindketten unjátok már a külső vezérlést, ezért most könnyedén beazonosítjátok őt, és ezzel vége is a pünkösdi királyságának.

Ha csak keresed a szerelmet: Már megint azon elmélkedsz, hogy melyik exeddel kellene összejönnöd azok közül, akik nyitottak lennének a folytatásra. Nos a csillagok válasza tömör és velős: egyikkel sem. Nyugodtan engedd meg magadnak azt a luxust, hogy új (és az exeidnél jobb fej) embereket ismerj meg. Hidd el, ez sokkal szórakoztatóbb, mint századszor is lefolytatni ugyanazt a vitát.

Hétvégi szerelmi horoszkóp június 28-tólNYILAS

Ha párkapcsolatban élsz: A feszültséget az okozza, hogy túl magasra emelted a lécet magadnak, és sokszor nem tudod megugrani azt. Ezen a hétvégén is az motivál, hogy bebizonyíthasd a világnak, mennyire szereted a szerelmedet. Valójában ez senki számára sem kérdés, a legkevésbé az ő számára. Épp ezért nem is kell bizonygatnod az érzelmeidet. Ehelyett inkább az elfogadásra kellene figyelned, arra, hogy ő is megmutathassa a szeretetét.

Ha csak keresed a szerelmet: Ne gondold azt, hogy a szeretet csakis egy párkapcsolatban érezhető meg. Ezen a hétvégén érdemes végiggondolnod, hogy milyen sokan szeretnek: a szüleid, a barátaid, a munkatársaid, a szomszédok stb. Minden ember szeretete egyformán tápláló, és egyformán segít a boldogsághoz. Ne gondold azt, hogy majd csak akkor érzed magad szeretettnek, amikor már párkapcsolatban élsz!

Hétvégi szerelmi horoszkóp június 28-tólBAK

Ha párkapcsolatban élsz: A szenvedélyetek olyan hevesen ég, hogy könnyen nézhetnek nászutasoknak benneteket az emberek. Ez szórakoztató lesz a számotokra, de ez a hétvége egyébként is tele lesz szórakoztató dolgokkal a számotokra. Rengeteg közös élmény és nevetés vár rátok, az éjszakáitok pedig olyan szenvedélyesek lehetnek, amennyire csak szeretnétek. Használjátok ki az alkalmat, hogy van időtök egymásra!

Ha csak keresed a szerelmet: Az egyik pillanatról a másikra léphet az életedbe a szerelem. Tulajdonképpen elkerülhetetlennek látszik egy találkozás, egy megismerkedés és egy új szerelem. Most a csillagok tálcán kínálják eléd a jobbnál jobb választásokat, ezért ne lepődj meg, ha néhány napon belül ketten is versengeni kezdenek a szívedért.

Hétvégi szerelmi horoszkóp június 28-tólVÍZÖNTŐ

Ha párkapcsolatban élsz: Romantika a köbön. Így lehetne a legegyszerűbben jellemezni a Vízöntők hétvégéjét. Most te leszel romantikusabb hangulatban, de ez könnyedén átragad a szerelmedre is. Kedveskedj neki valami aprósággal, és ő is aprósággal kedveskedik neked, suttogj neki szerelmi vallomást, és ő is ezt teszi majd. Ha pedig eleged van abból, hogy te irányítasz, egyszerűen csak bízd rá magadat.

Ha csak keresed a szerelmet: Olyan erős benned a vágy egy romantikus kapcsolatra, hogy könnyedén megteremtheted azt. Nem kell mást tenned, csak felismerned, hogy valaki nem véletlenül keresi a társaságodat. Valószínűleg egy közösségi portálon tartjátok a kapcsolatot, ezért most érdemes megnézned, hogy az ismerőseid milyen programokra hívnak, és milyen rendezvényekre regisztráltak. Most bátran mondj igent egy internetes meghívásra!


Hétvégi szerelmi horoszkóp július 5-tőlHALAK

Ha párkapcsolatban élsz: Talán el sem hiszed, hogy a szeretet milyen biztonságot ad a számotokra. Mindkettőtöknek szükségetek van a szeretetetek összetartó, védelmező erejére. Könnyen élhetitek meg úgy a hétvégén, hogy ti ketten összefogtok a szeretetlen külvilág ellen. Valójában azonban csak arról van szó, hogy olyan erős érzelmek élednek fel bennetek, amelyek mellett minden más eltörpül és szürkének tűnik.

Ha csak keresed a szerelmet: Itt az ideje annak, hogy összeforraszd a szívedet, ne hagyd, hogy továbbra is sérelmek és fájdalmak repedései szabdalják. Ezen a hétvégén megtapasztalhatod, hogy biztonságos dolog a számodra szeretetet adni és kapni is. Ebben a mondatban a „kapni” a lényeg, hiszen a számodra szeretni mindig könnyebb volt, mint szeretve lenni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top