Ezo

Hétvégi szerelmi horoszkóp szeptember 6-tól

A hétvégén az adás és kapás energiája kerül előtérbe a kapcsolatokban, amely indikátorként jelzi majd, hogy mennyire szeretitek egymást. Ha a szeretet dominál, megértitek, hogy adni és kapni ugyanaz. Más esetben viszont könnyen megbomolhat az adás és kapás egyensúlya. Az sem jó, ha csak kapni akartok, és az sem, ha csak adni. Ha megszületik a kölcsönösség, akkor születik meg a harmónia is a kapcsolatotokban.

Hétvégi szerelmi horoszkóp augusztus 9-tőlKOS

Ha párkapcsolatban élsz: Újra élednek a régi érzéseid, és újra fellángol a lelkedben a szerelem. A kérdés csak az, kibe vagy valójában szerelmes? Kosoknál a hétvégén sokféle válasz szóba jöhet: a párodba, valaki másba, önmagadba… Nem mindegy, hogy ki az, aki felé a legtöbb szeretetet kimutatod a hétvégén. A párodnak például sok gyengédségre lesz szüksége.

Ha csak keresed a szerelmet: Lassan belép az életedbe egy új kapcsolat. Egy olyan szerelmi viszony, amely mindent felforgat, és mindent megváltoztat. Ne lepődj meg, ha most ez szokatlanul szelíden, lágyan és lassan kezdődik. Nemsokára mindketten ezer fokon égtek majd. Csak ki kell várnod ezt az időt.

Tipp: Heti holdnaptár szeptember 2-től
Heti angyalhoroszkóp szeptember 5-től

Hétvégi szerelmi horoszkóp augusztus 9-tőlBIKA

Ha párkapcsolatban élsz: Kölcsönös figyelemre van szükségetek ezen a hétvégén. Most mindketten arra vágytok, hogy a másik figyeljen rátok, és kényeztessen benneteket. Ami azt is jelenti, hogy valakinek el kell kezdenie adni a másiknak. Különben mindketten csak arra vártok, hogy a másik nyisson. Mi lenne, ha most te lennél a bölcsebb, és te kezdenéd az adást?

Ha csak keresed a szerelmet: Mielőtt beleugrasz valamibe, jó lenne jobban megismerni a másikat. Könnyen lehet, hogy félreismered azt, aki teszi neked a szépet. Egyszerűen annyira vágysz már egy önzetlen szerelemre, hogy bárkiről azt feltételezed, hogy romantikus lovag. Pedig a valóság néha más, és most van valaki a környezetedben, aki igencsak messze áll a romantikus ideáljaidtól.

Tipp: Heti holdnaptár szeptember 2-től
Heti angyalhoroszkóp szeptember 5-től

Hétvégi szerelmi horoszkóp augusztus 9-tőlIKREK

Ha párkapcsolatban élsz: Erősítsétek meg újra az egymás iránti elköteleződéseteket a hétvégén. Ezt ne csak a szavak szintjén tegyétek (hiszen a szavakat már egyikőtök sem veszi komolyan), hanem a cselekedetek szintjén. Nem kell kimondanod, amit gondolsz, elég ha kimutatod. És ez a szerelmedre is igaz: figyeld a tetteit, mert azok minden szónál szebben beszélnek.

Ha csak keresed a szerelmet: Olyan sokáig vágyódtál valaki után, hogy észre sem vetted: valaki más pedig rád vágyik. Érdemes lenne ezt a hétvégét arra szánni, hogy körülnézel magad körül: vedd észre, kik azok, akik folyamatosan kedveskednek neked, folyamatosan támogatnak és segítenek! Hidd el, ők valóban szeretnek téged.

Tipp: Heti holdnaptár szeptember 2-től
Heti angyalhoroszkóp szeptember 5-től

Hétvégi szerelmi horoszkóp augusztus 9-tőlRÁK

Ha párkapcsolatban élsz: Eleged van a hétköznapok bosszantó apróságaiból. Eleged van abból, hogy a párod nem ott nyomja a fogkrémes tubust, ahol szeretnéd. Unod, hogy nem ott hagyja a zoknijait, ahol kellene, és az is idegesít, hogy képtelen bizonyos dolgokat egyedül megtenni. Gondolj bele: ezek a dolgai régen szórakoztattak. Ne engedd, hogy a megszokás közétek álljon és feszültséget generáljon!

Ha csak keresed a szerelmet: A legszívesebben visszamennél az exedhez. De mire lenne jó ez a visszamenekülés? Mire lenne jó ez a visszalépés a múltba? Ahelyett, hogy visszafelé nézel (és haladsz), vegyél egy nagy levegőt, és nézz előre. Itt az ideje meghoznod azt a döntést, hogy néhány dolgot megváltoztatsz az életedben a boldogságod érdekében.

Tipp: Heti holdnaptár szeptember 2-től
Heti angyalhoroszkóp szeptember 5-től

Hétvégi szerelmi horoszkóp augusztus 9-tőlOROSZLÁN

Ha párkapcsolatban élsz: Egy kicsit beleragadtatok a napi taposómalomba az elmúlt időszakban. Mindketten a munkára, a pénzre és egyéb kötelezettségekre koncentráltatok. Emiatt talán veszekedések is voltak köztetek, és talán úgy érzitek, a másik elhagyott benneteket. Itt az ideje őszintén beszélni egymással, mert a vágyaitokban és a motivációtokban rengeteg a közös vonás.

Ha csak keresed a szerelmet: Túl sokat koncentrálsz a pénzügyeidre és a karrieredre mostanában. Ideje lenne elengedned az anyagi szempontokat, és nem azzal foglalkozni, hogy kinek mekkora az autója, milyen vastag a bankszámlája, és milyen sorsod lenne mellette. A hétvégén akkor hozol jó döntést, ha érzelmi alapon döntesz.

Tipp: Heti holdnaptár szeptember 2-től
Heti angyalhoroszkóp szeptember 5-től

Hétvégi szerelmi horoszkóp augusztus 9-tőlSZŰZ

Ha párkapcsolatban élsz: Romantika és munka nem férnek meg egy fedél alatt. Úgy értem, nem szervezhetsz egyszerre csendes romantikus hétvégét, és nem viheted haza a munkát. Akkor is hazavitted a munkádat, ha a benti teendőiden jár az agyad. A szerelmed most segíteni fog kikapcsolni az agyadból minden munkahelyi gondot és ügyet.

Ha csak keresed a szerelmet:
Koncentrálj az életedben lévő jó dolgokra. Koncentrálj arra, hogy menyi szépség vesz körül, és fogadd el ezt a szépséget. Ezen a hétvégén az élet ajándékaként egy olyan férfit ismerhetsz meg, aki a legszebb romantikus álmaidat is felülmúlja. De ha nem hiszed el, hogy ő beléd szerethet, akkor észre sem fog venni téged.

Tipp: Heti holdnaptár szeptember 2-től
Heti angyalhoroszkóp szeptember 5-től

Hétvégi szerelmi horoszkóp augusztus 9-tőlMÉRLEG

Ha párkapcsolatban élsz: Nézz a látszat mögé a hétvégén! A felszín azt mutatja, hogy a párod unott, elvesztette az érdeklődését és talán feszült is. Ha a felszín mögé tekintesz, rájössz, hogy ez az unottság nem neked és nem a szerelmeteknek szól, más okok állnak a háttérben. Érdemes segítened neki, hogy megoldja ezeket az okokat, mert egyedül nem boldogul, de tanácsot kérni nem tud.

Ha csak keresed a szerelmet: Vigyázat, széltolók a láthatáron! Persze dönthetsz úgy, hogy a hétvégi flörtölés csak móka, és semmi komolyat sem szeretnél. De ha hosszú távú kapcsolatban gondolkozol, akkor nézd meg jól, hogy kivel állsz szóba. Valaki most füllenteni is hajlandó azért, hogy a közeledbe kerüljön.

Tipp: Heti holdnaptár szeptember 2-től
Heti angyalhoroszkóp szeptember 5-től

Hétvégi szerelmi horoszkóp augusztus 9-tőlSKORPIÓ

Ha párkapcsolatban élsz: Tanuld meg végre minden fájdalom nélkül kimutatni a szeretetedet. Sokáig úgy érezted, hogy védtelenné tesz, ha az érzelmeidről beszélsz, ezért amikor a szeretetedet kimutattad, akkor azonnal oda is kellett szúrnod. Most már elég felnőtt vagy érzelmileg ahhoz, hogy túllépj ezen, és egyszerűen csak szeress. Egyszerűen csak kimondd: jó veled.

Ha csak keresed a szerelmet: A legszívesebben a jégkirálynőt játszanád a hétvégén, de ez a szerep semmi jót sem tartogat neked most. Könnyen járhatsz úgy, hogy elmész egy randira, és aztán olyan távolságtartóan viselkedsz, hogy a fiú inkább lelép. Hogy ezt megelőzd, koncentrálj a humorra, a nevetésre és a jókedvre minden helyzetben.

Tipp: Heti holdnaptár szeptember 2-től
Heti angyalhoroszkóp szeptember 5-től

Hétvégi szerelmi horoszkóp augusztus 9-tőlNYILAS

Ha párkapcsolatban élsz: Nagy kérdés a számodra, hogy hogyan mutasd ki a szeretetedet úgy, hogy azzal senkit sem zársz aranykalitkába. Ettől azért félsz, mert magad is szabadságra vágysz. Most megtapasztalhatod azt az építő szabadságot, ami egy kapcsolatot felemel, és nem lerombol. Azt a szabadságot, ami kreatív, de semmiképp sem a szabadosságról szól. Érdemes most bátran beszélned az érzéseidről.

Ha csak keresed a szerelmet: Úgy érzed, mintha a körülmények megkötnék a kezedet. Mintha nem tehetnél semmit a szerelemért, mintha sehol sem lenne egy arra alkalmas pasi, hogy megismerkedj vele. Érdemes ellenőrizned, hogy a hiba nem benned van-e? Könnyen lehet, hogy a saját elvárásaid, negatív önmegerősítéseid és vágyaid zárnak börtönbe.

Tipp: Heti holdnaptár szeptember 2-től
Heti angyalhoroszkóp szeptember 5-től

Hétvégi szerelmi horoszkóp augusztus 9-tőlBAK

Ha párkapcsolatban élsz: Engedd meg azt a luxust magatoknak, hogy máshogy teljen ez a hétvége, mint ahogyan az szokott. A szeptemberi első hétvégénél keresve sem találnál jobb alkalmat arra, hogy valamit megváltoztassatok a szokásaitokban. Érdemes lenne új programokat kipróbálni, és valami izgalmasat csinálni, mert lassan túl unalmassá kezdtek válni egymás számára.

Ha csak keresed a szerelmet: Nem biztos, hogy a nagy Ő fehér lovon érkezik. Az sem biztos, hogy szőke lesz, a kék szem és a hercegi rang is felejtősnek néz ki. Az azonban biztos, hogy közelít hozzád egy izgalmas kapcsolat. A kérdés csak az hogy elég nyitott vagy-e ahhoz, hogy belevágj valami szokatlanba, hogy megtapasztalj valami egészen felemelőt.

Tipp: Heti holdnaptár szeptember 2-től
Heti angyalhoroszkóp szeptember 5-től

Hétvégi szerelmi horoszkóp augusztus 9-tőlVÍZÖNTŐ

Ha párkapcsolatban élsz: Több időt szeretnétek együtt tölteni, de a körülmények megakadályoznak ebben benneteket. Ki irányítja a körülményeket? Ki hozza meg a döntéseket? ez a hétvége arra tanít benneteket, hogy tanuljátok meg a kezetekbe venni az irányítást, tanuljatok meg döntéseket hozni egymásért. Most mindketten dönthettek úgy, hogy tényleg több romantikát engedtek az életetekbe.

Ha csak keresed a szerelmet: Nem szeretsz várni. Utálod, hogy várakoznod kell, és a legszívesebben mindent most akarnál. Pedig a várakozás hasznos. Amíg például egyedül vagy, tölthetnéd azzal az időt, hogy lélekben felkészülsz egy jól működő kapcsolatra. Milyen tulajdonságokat vársz el a leendő párodtól? És ezek a tulajdonságok megvannak benned? Ha nem, most tehetsz értük.

Tipp: Heti holdnaptár szeptember 2-től
Heti angyalhoroszkóp szeptember 5-től

Hétvégi szerelmi horoszkóp augusztus 9-tőlHALAK

Ha párkapcsolatban élsz: A legszívesebben kettesben töltenétek az egész hétvégét. Ha erre nincs lehetőség, akkor legalább reggelente szánjatok időt arra, hogy egymással beszélgettek, hogy egymásra figyeltek. Ha most kihagyjátok a ráérős, nevetgélős közös reggeliket, akkor könnyen válhattok feszültté, könnyen érezhetitek magatokat elhanyagoltnak. Érdemes lemondanotok minden olyan programot, ahol nagy tömegben lennétek.

Ha csak keresed a szerelmet: A szerelem a legváratlanabb helyzetekben érkezik meg az életedben. A legszokatlanabb helyeken, a legszokatlanabb időben és a legszokatlanabb módon. A hétvége nagy kérdése, hogy mennyire vagy nyitott a szerelemre, és fel tudod-e ismerni, ha elbújik?

Tipp: Heti holdnaptár szeptember 2-től
Heti angyalhoroszkóp szeptember 5-től

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top