Ezo

Hétvégi szerelmi horoszkóp október 4-től

Újítsd meg a szerelmedet! A szombati Mérleg újhold segít abban, hogy új alapokra helyezd a szerelmi életedet, a kapcsolatodat vagy a társkeresésedet. Most megteheted azt, hogy lecseréled az eddigi megszokásokat egy újabb, izgalmasabb és boldogabb viselkedésre. Érdemes kihasználnod a hétvége kapcsolatokat megújító lehetőségét különösen akkor, ha több szeretetre, több szerelemre vágysz az életedben!

Hétvégi szerelmi horoszkóp augusztus 9-tőlKOS

Ha párkapcsolatban élsz: Itt az ideje kifejezni az érdeklődésedet a párod iránt! Hiszen ő a számodra legfontosabb ember, nem igaz? Akkor az is érdekel, hogy mi van vele. Mit gondol, mit érez az életében, az életetekben lévő helyzetekkel kapcsolatban. Adj figyelmet és szeretetet a párodnak, mert a hétvégén ezek lesznek számára a legfontosabbak!

Ha csak keresed a szerelmet: Egy óvatos érintéssel kezdődik minden. A hétvégén különösen érzékenyek a tenyereid, mintha valaki a világ legkifinomultabb energetikai műszerét építette volna beléjük: amint megérintesz valakit, tudni fogod, hogy milyen jellem. Egyszerűen megérzed az energiáit, és tudni fogod, hogy valóban ő-e az, akit keresel, vagy inkább érdemes tovább kutatnod.

Nézz bele ebbe is!
Heti asztrovideo: Légy résen!
Heti holdnaptár szeptember 30-ától

Hétvégi szerelmi horoszkóp augusztus 9-tőlBIKA

Ha párkapcsolatban élsz: Bárhol, bármikor rá tudsz csodálkozni a világra, pont mint egy nagy gyerek. Talán attól félsz, hogy ez a naivitás nem tetszik a párodnak, pedig ő éppen ezt a gyermeki ént szereti benned a hétvégén. Itt az ideje, hogy rácsodálkozz a kettőtök kapcsolatára, és meglásd benne mindazt a szépet és jót, ami egy tündérmesébe illene.

Ha csak keresed a szerelmet: A tündérmesét te is felfedezheted a saját életedben. Most azt figyelheted meg, hogy ha valóban önmagadat adod, ha valóban fel mered vállalni azt, amit a lelked mélyén gondolsz, akkor az események tökéletes összefonódása visz előre. Ez az élet sodrása, a szeretet áramlása, amely végül elvezet a számodra megírt boldogsághoz.

Nézz bele ebbe is!
Heti asztrovideo: Légy résen!
Heti holdnaptár szeptember 30-ától 

Hétvégi szerelmi horoszkóp augusztus 9-tőlIKREK

Ha párkapcsolatban élsz: Nézz fel az égre, nézz fel a csillagokra, és kívánj valamit! Nem kell ahhoz augusztus, nem kellenek a hullócsillagok, hogy kívánhass! Ha most ki tudod mondani a párkapcsolati vágyaidat – legalább magadnak –, akkor  könnyebben teljesülnek. Érdemes a párodnak is megfogalmaznod, hogy mire vágysz, hiszen ő lesi minden gondolatodat.

Ha csak keresed a szerelmet: Arra kérlek, hogy olvasd el a párkapcsolatban élő Ikrekre vonatkozó első három mondatot, hiszen ezek rád is igazak: ha kívánsz valamit, az most nagyon gyorsan valóra válik. Ne szégyelld hangosan kimondani a vágyaidat! Hiszen azok hogyan is valósulnának meg, ha ki sem mondod őket?! A kimondott szó ereje mindig nagyobb, mint egy félénk gondolaté, ezt tartsd észben, kérlek!

Nézz bele ebbe is!
Heti asztrovideo: Légy résen!
Heti holdnaptár szeptember 30-ától

Hétvégi szerelmi horoszkóp augusztus 9-tőlRÁK

Ha párkapcsolatban élsz: A csillagok üzenete egyszerű, de könnyen félreérthető: most azt kérik tőled, hogy kövesd a megérzéseidet, és ne hagyd, hogy bárki lebeszéljen. Ne értsd félre, itt nem arról van szó, hogy vessz össze azzal, aki más útra akar terelni. Nem. A kérés lényege az, hogy szelíden juttasd érvényre azt, amit a szíved diktál.

Ha csak keresed a szerelmet: A szíved pontosan megsúgja neked, hogy mi a legjobb a hétvégén. Most nehezen viselsz minden olyan mondatot, amely így kezdődik: „kell”. Semmit sem kell, és ezt te nagyon pontosan érzed, éled. Hagyd, hogy a megérzéseid elvezessenek egy olyan csodás pillanathoz, amelyben megszülethet az új szerelem alapja benned.

Nézz bele ebbe is!
Heti asztrovideo: Légy résen!
Heti holdnaptár szeptember 30-ától

Hétvégi szerelmi horoszkóp augusztus 9-tőlOROSZLÁN

Ha párkapcsolatban élsz: Miért ne lehetne a közös program a sport? Vagy legalábbis valamiféle mozgásos tevékenység? Itt hívnám fel a figyelmedet arra, hogy a tánc nagyon komoly sport, gondolj csak a versenytáncokra. Persze nem kell akrobatikus rock and roll bajnoknak lennetek. Egy andalító keringő éppúgy megteszi, mint egy közös csörgés. A lényeg, hogy mozogjatok egy kicsit!

Ha csak keresed a szerelmet: Itt az ideje kilépni a komfortzónádból. Ó, tudom, mekkora közhelynek érzed ezt, és nem is fárasztanálak azzal, hogy a csodák azon kívül történek. Egyszerűen csak arra kérlek, hogy adj egy esélyt magadnak, és menj el egy olyan helyre, ahová eddig sohasem mentél. Lehet az egy tánciskola, egy edzőterem, egy disco.

Nézz bele ebbe is!
Heti asztrovideo: Légy résen!
Heti holdnaptár szeptember 30-ától

Hétvégi szerelmi horoszkóp augusztus 9-tőlSZŰZ

Ha párkapcsolatban élsz: Itt az ideje elengedni a sérelmeket, elengedni a haragot, és ami talán a legfontosabb: felhagyni a vádaskodással. Kérlek, ne legyints erre a kérésre! Lehet, hogy olyan apró megbújó sérelmekről beszélünk, amelyek ma még nem tűnnek olyan nagynak. Ezeket a kis sérelmeket épp olyan fontos megbocsátani, mint a nagyokat, hiszen ellenkező esetben naggyá nőhetnek.

Ha csak keresed a szerelmet: 
csillagok arra biztatnak, hogy engedd el az összes előítéletedet. Hogy milyen előítéleteket? Nézz csak magadba: rengeteg negatív ítéleted van az ellenkező nemmel és a párkapcsolatokkal kapcsolatban. Ezeket bocsásd meg. Bocsásd meg az exeid tévedéseit, és bocsásd meg magadnak a saját mellényúlásaidat. Csak ez után léphetsz tovább egy szerelem felé.

Nézz bele ebbe is!
Heti asztrovideo: Légy résen!
Heti holdnaptár szeptember 30-ától

Hétvégi szerelmi horoszkóp augusztus 9-tőlMÉRLEG

Ha párkapcsolatban élsz: Egy lépés. Mindössze ennyit kell tennetek. Néha elég ijesztőnek hangzik, hogy meg kell dolgozni a boldog párkapcsolatért. De ez a gyakorlatban annyit jelent, hogy mindössze egy lépést kell tennetek érte. Mindig egy lépést. Egyszerre sohasem kell többet. Ezen a hétvégén ez az apró lépés mindent jobbá, szebbé és boldogabbá tehet.

Ha csak keresed a szerelmet: Egy lépés. Mindössze ennyi választ el attól a jobb és boldogabb önmagadtól, aki magához vonzza a Nagy Őt. Szeretnél az az ember lenni, akibe a Lélektársa azonnal beleszeret? Ha igen, akkor arra biztatlak, hogy bátran tedd meg azt az egyetlen egy apró lépést. Hogy mi az? ezt pontosan tudod és érzed a lelked mélyén, mert hetek óta erre vágysz.

Nézz bele ebbe is!
Heti asztrovideo: Légy résen!
Heti holdnaptár szeptember 30-ától

Hétvégi szerelmi horoszkóp augusztus 9-tőlSKORPIÓ

Ha párkapcsolatban élsz: Csodálatos érzés, amikor meglátod a másikban a szerelmet. Amikor a párod szemében ott csillog ugyanaz a fény, amit az első randin is láttál. Most ez a szerelmi csillogás ott van mindkettőtökben, és mindketten ügyesen mutatjátok ki egymásnak a szereteteteket, a vonzalmatokat és a nagyrabecsüléseteket. Mindezt a hétköznapi veszekedések ellenére is észreveszitek egymásban.

Ha csak keresed a szerelmet: Egyszerűen csak engedd meg magadnak, hogy kifejezd az érdeklődésedet, hogy kifejezd a nagyrabecsülésedet, hogy kifejezd a szeretetedet. Ha izzókhoz kellene hasonlítanom téged, biztos hogy nem egy kis fénnyel pislákoló karácsonyfa égő lennél. Olyan egyéniséged van, amely egy reflektornak felel meg. Bátran áraszd a fényed a környezetedre, ez a ragyogás hozza meg a szerelmet neked!

Nézz bele ebbe is!
Heti asztrovideo: Légy résen!
Heti holdnaptár szeptember 30-ától

Hétvégi szerelmi horoszkóp augusztus 9-tőlNYILAS

Ha párkapcsolatban élsz: Le a kishitűséggel! Itt az ideje, hogy elkezdj hinni a szerelemben, a kapcsolatotokban. Ne félj attól, hogy ez a hit vagy ezek az érzelmek divatjamúltak lennének, hiszen messze nem erről van szó. Az érzelmi életed, az érzelmeid most megújulhatnak, új színekkel, új fénnyel, új élettel telhetnek meg. És ez megújítja a szerelmi életedet is.

Ha csak keresed a szerelmet: A hited és az elvárásod alakítják az életedet. A hétvégén nincs más dolgod, mint megtalálni magadban a hitet. Találd meg magadban a pozitív elvárásokat és azt a boldog és szeretetteli részedet, aki tudja: csak jó dolgok történhetnek veled. Ha a szíved legmélyére nézel, tudod: megérdemled a szerelmet, és ez a szerelem nemsokára – talán órákon belül – rád talál.

Nézz bele ebbe is!
Heti asztrovideo: Légy résen!
Heti holdnaptár szeptember 30-ától

Hétvégi szerelmi horoszkóp augusztus 9-tőlBAK

Ha párkapcsolatban élsz: Néha azt érzed, hogy egyszerre vagy a párod szerelme, szeretője, nővére, anyukája, edzője, főnöke, pszichológusa… Ezen a hétvégén nyugodtan vedd fel a dietetikust és az edzőt is az otthoni foglalkozásaid közé. Most alkalmas az idő arra, hogy mindkettőtök életmódját egészségesebbé tedd. Itt az ideje a sportolásnak, itt az ideje a könnyű étrendnek és a több folyadék fogyasztásának!

Ha csak keresed a szerelmet: Ha egészségesebben élsz, ha többet mozogsz, ha kevesebb kalóriadús ételt vagy gyors kaját fogyasztasz, akkor előbb leszel szerelmes. Ezt a tételt nemcsak a csillagok üzenik a hétvégén, de a tudomány is igazoltnak látja: hiszen ha egészségesen élsz, és sugárzol az életerőtől mindenki felfigyel rád. Arról nem is beszélve, hogy egy edzőteremben milyen könnyű ismerkedni.

Nézz bele ebbe is!
Heti asztrovideo: Légy résen!
Heti holdnaptár szeptember 30-ától

Hétvégi szerelmi horoszkóp augusztus 9-tőlVÍZÖNTŐ

Ha párkapcsolatban élsz: Búcsúzzatok el a régi negatív berögződésekről, és alakítsatok ki magatoknak új szokásokat. Hogy ezt nem lehet? De miért ne lehetne? A régi berögződéseket is ti választottátok, és bármikor dönthettek úgy, hogy újakra cserélitek. Itt az ideje csupa kedves, szeretetteli és felemelő új berögződést választani, mert ez megerősíti a szerelmeteket is.

Ha csak keresed a szerelmet: Hamarosan megérted, hogy az életed tele van pozitív lehetőségekkel, tele van esélyekkel, és tele van olyan utakkal, amelyek mind a boldogságodhoz vezetnek. A hétvége legfontosabb tanítása az lesz a számodra, hogy semmit sem tudsz elrontani, és minden tévedésed kijavítható. Ne ostorozd magad a hibáidért, inkább javítsd ki őket.

Nézz bele ebbe is!
Heti asztrovideo: Légy résen!
Heti holdnaptár szeptember 30-ától

Hétvégi szerelmi horoszkóp augusztus 9-tőlHALAK

Ha párkapcsolatban élsz: Ne vedd át mások pesszimizmusát és negatív gondolatait! Az, hogy a barátnőid, az anyukád vagy valaki más nem hisz a boldog szerelemben, nem jelenti azt, hogy neked nem lehet boldog a kapcsolatod. A szerelem a tiétek, nem másoké. Nem kell megfelelnetek semmilyen elvárásnak. Egyszerűen csak szeressétek egymást, úgy ahogyan nektek a legjobb.

Ha csak keresed a szerelmet: Nem kellenek aggódnod és előre vetítened a negatív, pesszimista mozit a fejedben. Ahelyett, hogy egy-egy sztorit és lehetőséget azonnal negatívba fordítanál magadban, inkább foglalkozz hasznos dolgokkal. Mit szólnál ahhoz, ha száműznéd az életedből a heti stresszt? A Nagy Ő ugyanis csak akkor ismer rád, ha kisimult, boldog és nevetős leszel.

Nézz bele ebbe is!
Heti asztrovideo: Légy résen!
Heti holdnaptár szeptember 30-ától

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top