Ezo

Heti házimunka a holdnaptár alapján

A Hold ezen a héten sem hagy cserben. A kedd még éppen alkalmas az utolsó simításokra, sőt teljesen új irányok kipróbálására is, új hagyományok megteremtésére akár. Ám a hét közepétől inkább a szórakozás és pihenés felé terelné a növekedésnek induló Hold még a házi tündéreket is!

A hét eleji Újhold erőt használhatod a teljes megújulásra, és akár az utolsó pillanatba is olyan ünnepi otthont varázsolhatsz, amilyent megálmodtál. Az ajándékcsomagolásban is veled tart a Hold; mesés és mókás pillanatokat, valamint remek eredményt ígér. A Bak holdhatás miatt alkalmas a hétfő és a kedd is ügyes bevásárlásra. A last minute karácsonyi készülődés idén igazán hatékony lehet! Üljetek le, és nézzétek át, hogy állnak a pénzügyeitek jelenleg. A Hold szerint most remek ötletek és jó döntések terelhetnek az anyagi biztonság felé, ha foglalkozol a kérdéssel.

Heti házimunka a holdnaptár alapján

Szerdán és csütörtökön, ha nagyon nagy a késztetés a takarításra, akkor a portalanítás a javasolt holdirány. Használhatod azonban a Vízöntő Hold energiáit lelked feltöltésére. Használd az aromaterápiát az ünnepi hangulat maximalizálására, és pihenj! Hagyd, hogy átjárjon a karácsony!

Mi várható a hétvégén? Tudd meg a Zöldéletmód blogról!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top