Ezo

A csillagjegyed megmondja, hová kirándulj idén ősszel – 1. rész

Használd ki a napos őszi hétvégéket, és irány a természet! A horoszkópod segít eldönteni, milyen szabadtéri program az ideális számodra.

 Az ősz szuper lehetőségeket nyújt, hogy hétvégente kiszakadhassunk a városból és feltöltődhessünk a természetben. De a kirándulás sem jelenti mindenki számára ugyanazt: van, akinek inkább kalandot és megmérettetést, és van, akinek csakis a pihenést. A csillagjegyeink szerencsére ez ügyben is képben vannak, és segítenek dönteni, hogy milyen programot válasszunk idén ősszel.

A csillagjegyed megmondja, hová kirándulj idén ősszel - 1. rész

Kos

Kosként a pörgős, aktív programokat szereted. Egy raftinggal vagy hegymászással egybekötött túra, vagy edzés a maratonra jelenti a megfelelő kikapcsolódást a számodra.

Bika

A túrázáshoz neked hozzátartozik a vásárolgatás és természetesen egy kiadós ebéd is! Ezért olyan útvonalat válassz, ahol útba esnek kedves falvak is, ahol válogathatsz a helyi áruk között és jóllakhatsz egy hangulatos vendéglőben.

Ikrek

Hogy lekösd az állandóan cikázó gondolataidat, valami olyan programot válassz, ahol egy célra fókuszálhatsz – például sziklamászást vagy íjászkodást. Ha nem érzed elég fittnek magad, egy vidéki filmfesztivál vagy borkóstoló-kirándulás lesz a tökéletes kikapcsolódás.

Rák

Mivel hajlamos vagy minden szabadidődet a konyhában tölteni, ezért egy kiadós túra kempingezéssel egybekötve jót fog tenni, hogy kiszakadj a mindennapi sürgés-forgásból. Tapasztald meg, milyen feltöltőek a természet elemei.

Oroszlán

Válassz valami olyan programot, ami adrenalint pumpál a szervezetedbe: ez lehet sziklamászás vagy lovaglás is. Ám a kikapcsolódás nem lehet teljes egy finom vacsora nélkül!

Szűz

 A kertészkedés, akár egy saját, akár egy közösségi kertben, maximálisan kikapcsol téged. Egy farm meglátogatása is hasonlóan feltöltő erejűként tud hatni rád.

Forrás: Daily Horoscope

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top