Aktuális

A siker illata – II. rész







Estée Lauder Pleasures Intense
Elegancia és inspiráció

A megközelíthetetlenség, a sztárok illata, amelyhez decens kiskosztüm, finom bőrtáska és elegáns, fekete cipő társul. A hatalom, az előkelőség és a ragyogás illatát az egyedi kompozíciók kínálják, melyek az időtlenséget sugallják. A meleg, fás aromát rendszerint mediterrán vidékekről származó gyümölcsökkel vagy virágokkal “szelídítik”. Ezek az illatok nem túl feltűnőek, kifinomultak és simogatják a lelket.
Illatajánlat: Estée Lauder Pleasures Intense – Tahiti híres virága, a tiare teszi bársonyossá és fényűzővé. Sisley Eau du Soir – az arisztokrácia illata, nemcsak a parfüm nemes, hanem az üvegcse is, melynek üstököst ábrázoló női arcú kupakját aranyfüsttel vonták be, és sálgyűrűként is hordható. La Perla – a luxusnő nemes illata.








Tommy Hilfiger T- Girl
A sport élvezete


Mozognunk kellene, de nincs kedvünk. Mintha a tagjaink is ólomból lennének. Fújjuk magunkra a virágos természet illatát, amelytől rögtön fittek leszünk, a mozgáshoz, a fizikai teljesítőképességhez pedig megkapjuk a kezdő lökést.
Illat ajánlat: Tommy Hilfiger T-Girl – a frissítő üdeség a vad lángvirágokkal elegyedik, amitől kedvet kapunk a mozgásra. Kenzo Parfum d’été – nemcsak az izmainkra, hanem a memóriánkra is jó hatással van.








La Perla Creation
A választás kínja

A parfümválasztás öröm és kínszenvedés egyszerre, hiszen a bevásárlóközpontok parfümériáiban legalább háromszáz illat között válogathatunk. Mielőtt döntünk, fontos, hogy tisztázzuk magunkban, milyen alkalomra vesszük! Mert ha visszafogott illatot viselünk az esti bulin, akkor máris megmagyarázható a rosszkedvünk. Ám a napközbeni komoly megbeszéléshez feltett erőteljes parfüm is biztos utat jelent a kudarchoz.


Vezessen az orr!





A szokás szerint először felvesszük a ruhát, majd beparfümözzük magunkat. Próbáljuk ki ezt fordítva! Fújjuk magunkra az illatot, majd hunyjuk be a szemünket, és hagyjuk, hogy az orrunkon keresztül a hangulatunk vezessen a ruha kiválasztásában. Lehet, hogy nem is a szürke pulcsi, hanem a piros kis mellény után fogunk nyúlni. Azt biztos, hogy ösztönösen a hangulatunkhoz illő ruhát fogjuk kiválasztani.


No, és a férfiak?

Elmúltak már azok az idők, amikor a teremtés koronájának elég volt némi arcszeszt magára locsolnia, és máris vonzónak érezte magát. A férfiak napjainkban ugyanúgy használják az illatosítókat, mint a nők. Az alapszabály rájuk is igaz: a munkában inkább a klasszikusabb, míg este a merészebb kölnik ajánlottak.
Nappalra: Avon Class Act, Paco Rabanne Pour Homme, Hugo Boss Baldessarini. Sportoláshoz: Hugo Boss In Motion, Tommy Hilfiger T. Estére, alkalomra: Givenchy Pour Homme, Yves Saint Laurent M7, Christian Lacroix Bazar.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top