nlc.hu
Aktuális
A föld mélyének titkos sugarai – II. rész

A föld mélyének titkos sugarai – II. rész

A lakás átrendezése

Szinte pánik uralkodott el a házaspáron, amikor meglátták a lakás alaprajzában az ártalmas földsugárzásokat jelölő színes vonalakat. Lelki szemeik előtt gyorsan szertefoszlott a nappaliban építendő galéria álma. Ám, ahogy a radiesztéta bejelölte az alaprajzba az ágyak, a műszaki berendezések, az ülőgarnitúra és az íróasztal helyét, azután elmagyarázta, hova kerüljön a galéria, honnan induljon a lépcsőfeljáró a magaslatra, megnyugodtak a kedélyek.

Zitáék aznap este áttolták az ágyakat a megadott helyekre, amitől a szobájuk úgy nézett ki, mint egy csatatér. De mindhárman nyugodtan végigdurmolták az éjszakát, és reggel frissen ébredtek.

Vízérre nem épül autópálya

Németországban az autópályák és utak tervezése előtt földsugárzásmérést végeztetnek, és ahol vízér húzódik, oda nem terveznek hosszabb utakat. Ugyanis a vízér álmosító, gyengítő hatással van az emberi szervezetre, ezért ha valaki sokat autózik vízér fölött, vezetés közben sűrűbben elszundít.

Sugárzásmentes tantermek

Az egyik Vas megyei általános iskola igazgatónője arra panaszkodott, hogy bizonyos tantermekben a gyermekek nem tudnak figyelni, és a tanár is majdnem elalszik a saját óráján, míg vannak olyan osztályok, ahol állandóak a verekedések. Földsugárzásmérés során kiderült, hogy az egyik termet a vízerek, a másikat a Hartmann-sávok hálózzák be. Radiesztéta segítségével a sugárzó sávokat kikerülve helyezték el az asztalokat, székeket, amelytől az osztály első pillanatban kaotikusnak látszott, de megszűntek a problémák, és mindenki jól érzi magát.

A varázsvessző története

Több ezer évvel ezelőtt “a varázsvesszős ember” véleménye volt a döntő abban, hova építsék a házat, hol fúrjanak kutat, hol legyen a tehén istállója. A középkori boszorkányüldözés a földsugárzásmérést ördöginek minősítette, és üldözte. Az igazi áttörésre 1930-ig kellett várni, amikor a francia Bouly abbé hivatalosan írt a radiesztéziáról. Arról, hogy az emberi test az idegrendszeren keresztül képes bioelektromos érzékelésre, melyet fémpálcával hozhat a felszínre.

Magyarországon dr. Herendi Mihály kutatta a Föld sugárzásait, és felfedezett egy rendszert, amelyről 1950-es években értesítette a Magyar Tudományos Akadémiát, ahol válaszra sem méltatták. Így aztán a világon nem róla, hanem a német Hartmann-ról nevezték el a híres hálót.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top