nlc.hu
Aktuális
Hol az a fránya G-pont?

Hol az a fránya G-pont?

Én már mindenütt kerestem azt a bizonyos G-pontot. Még az ágy alatt is. Talán csak nagyon elbújt, és még van esélyem megtalálni, de inkább úgy sejdítem, lemaradt a barlangban a születésemkor. Merci





Kedves Merci!

Megnyugtatásképpen elmesélem a saját történetemet. Gimnazista voltam, amikor megtisztelte látogatásával városkánkat Dr. Veres Pali bácsi. Évtizedekig ő volt kis hazánk fő szexuálpszichológusa és szexuális felvilágosítója. Őt nyomták a TV-ben, és az újságok hasábjain is ő válaszolt az intim kérdésekre. Nyitottan, kíváncsian mentem el az előadására a hajdúnánási kultúrházba. Élő lobogóként hirdette, hogy a nők maszturbáljanak, ismerjék meg az orgazmusukat. Felvilágosított az ügyben is, hogy a nőknek csak klitorális orgazmusa van, és a hüvelyben azért nem lehetséges a gyönyört átélni, mert nincsenek idegvégződések. Kicsippentve a hüvelyből egy darab szövetmintát, a tudomány azt állapította meg, hogy nem létezhet vaginális orgazmus. És én ezt akkor ott el is hittem.

Míg nem találkoztam a férjemmel, aki megtörte a jeget, és romba döntötte Pali bácsi munkásságának ezt a részét (pedig előtte jó néhány pasim, szerelmem, szeretőm próbálozott már örömöt szerezni). Én magam is roppantul csodálkoztam, hogy a szerelem hatására micsoda metamorfózison mentem keresztül, de a lényeg, hogy megtapasztaltam – és tapasztalom azóta is rendszeresen, bibi – hogy van klitorális és vaginális orgazmus is. (Sőt, van egy jó hírem: anális és pszeudó is, de ennyi infót nem dobok rád egyszerre.) De nem csak egyszerűen hagyományos csúcsorgazmust lehet átélni a hüvelyben, hanem több szintes “fennsíkosat” is. Ezt kicsit részletesebben elmagyarázom.





Az ember érzi, hogy közeledik az orgazmus. (Hát ez bizony maga a földi mennyország…) Aztán jön az orgazmus-küszöb, majd maga a big-mega élmény. És tart a gyönyör, tart, majd nem lefele indul el az orgazmusgörbe, hanem fölfele. Tehát: az orgazmus-szint elkezd emelkedni, létrejön egy magasabb fokozata a gyönyörnek. Tulajdonképpen egy folyamatos orgazmusról van szó, ami egyre magasabb szintekre lép. És akkor elérkezel a második szintre, és egy újabb orgazmus-küszöbön átlépve ismét élvezel. Igen, az élvezésen belül élvezel! Elementáris! Azt hiszed, hogy nincs tovább, ennek már vége kell, hogy legyen, de ismét tart az orgazmusod. És tart és tart, és csak élvezel és élvezel. És azt hiszed, hogy vége, és ezután lenyugszol, de nem! Még tovább emelkedik a gyönyörérzet. Nekem a maximum, amit eddig valaha is átéltem, az 5 fennsíkos orgazmus. (Ezt azért neveztem el így, mert Görögországban láttam egy ilyen több fennsíkos kis szigetet, és azonnal fel is kiáltottam: “Nahát, én ilyeneket élvezek!”)

Persze itt már morzsája sincs az öntudatnak, de épp ez az egészben a lényeg: a teljes biztonságban és gyönyörben átélt öntudatlanság! Olyan, mintha átmosnának belülről színtiszta, fénylő energiával!(Most eszembe jutott az a Frankenstein filmparódia, amit még vagy 15 éve láttam, ahol a mester – maga Frankenstein – gyártott egy olyan készüléket, ami képes volt másfél órás orgazmust indukálni. Ezt a szerkezetet kipróbálta szolgáján, Quasimodón, aki az átélt élmény után öltötte föl ismert fizimiskáját…)

Úgy gondolom, ahhoz, hogy megtapasztald a vaginális orgazmust – ami igenis MINDEN nőnek van, és egész egyszerűen alanyi jogon jár -, a legfontosabb az odaadás. Úgy szoktam mondani, az egyik legfantasztikusabb pillanat egy férfi mellett, amikor “meghág az odaadás-szelleme”! Nem tehetek mást, mintha egy vákuum beszippantana, egyszerűen “csak” odaadom magam. Ez maximális kiszolgáltatottság, és persze mégsem az. Maximális biztonság, maga a feltétel nélküliség. Tehát nincs semmiféle elvárás, nincs agyalás, elképzelés, akarás, kontrollálás, tudatosság, egyszerűen “csak” az odaadás van. És ettől válik a férfi igazán férfivé. Nappá, dominánssá, irányítóvá, és amikor magáévá tesz, egy kis időre a férfi és a nő létrehozza a teljességet. Megteremtik, megalkotják, egy falatnyi időre mintegy rekonstruálják a hiánytalan mindenséget. Mert az ilyen együttlétben minden ott van, minden, ami valaha is történt ezen a planétán.

Azt mondom hát neked: ne keresd tovább a G-pontodat! Mennél jobban keresed, annál távolabb fogsz kerülni a lényegtől! Vagyis: ne legyen benned akarás, csak a nyers, szent hagyás! Vágyad az orgazmus iránt természetes. Fogalmazd meg, mondd ki, kérjed, majd dobd el az egész gondolatot, mint egy bumerángot, és ne foglalkozz többé vele! Ne félj, vissza fog térni, amikor már nem akarod ilyen görcsösen! Mert így nem fog menni. Ha úgy állsz neki szeretkezni, hogy “na drágám, ma is próbáljuk megkeresni a G-pontomat”, az egész misztériumot egy megoldatlan matek egyenleggé silányítod. Engedd el az akarást, és érezd meg az odaadás ízét! A feltétel nélküliség ízét! Ne legyen benned elvárás, sem magaddal, sem a másikkal szemben! Légy a színtiszta, üres, szándéktalan “vanás”, és meglátod, visszaér majd az a bumeráng! Drukkolok!

Soma Mamagésa

Az élettapasztalatot nem lehet tanulni, se tanítani. Aki pedig a birtokában van, az nagy dolognak van a birtokában. Soma Mamagésa gazdag élettapsztalatokban. Írj neki, kérd a tanácsát: soma@nlcafe.hu.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top