Aktuális

Élet a Big Brother után

A Picasso Branch után a Back II Black következett. Bebe volt az, aki fellázadt Kozsó sztárcsinálója ellen. Angéla viszont a Nagy Testvér szárnyán repült fel a csúcsra.







Bebe
„Megcsinálták” – de nem bírta

– Egy véletlen folytán keveredtem a Picasso Branch válogatására. Korábban évekig énekeltem különböző zenekarokban, de nem volt alkalmam az igazi kitörésre – meséli Bebe. A Back II Black zenekar énekese régebben Kozsó egyik fiúcsapatának volt a tagja. – A válogatás nagyon profi módon történt. Beszélgettek velünk, megnézték a tánctudásunkat, tudunk-e énekelni, beszélünk-e nyelveket. Két forduló után Kozso hívott fel. Elmondta, hogy lát bennem fantáziát, próbáljunk meg együtt dolgozni. A szerződést sürgősen megkötöttük, a fiúkkal néhány nap múlva már a stúdióban énekeltük fel a dalokat. Igazi mélyvíz volt, ránk szakadt a munka és a sok kötöttség. Az életünk percről percre meg volt írva, egy forgatókönyvben rögzítették a szerepeinket, amelyeket folyamatosan játszanunk kellett. Barátnőnk nem lehetett, a lányrajongók miatt. Híreket generáltak rólunk, hogy érdekesek legyünk, és szerepeljünk a médiában. A külsőnk miatt naponta kellett edzeni, ezt ellenőrizték is. Aztán ott volt a napló. Este, lefekvés előtt, részletesen le kellett írnunk, hogy mit csináltunk aznap. Azóta sem tudom, ez miért kellett, talán ellenőrizhetőbbek voltunk így? Rá kellett jönnöm, hogy ehhez túl nagy az egóm, még ha egyébként csapatjátékos is vagyok.

Az énekes nem vitatja, hogy sokat tanult a Picasso Branchban eltöltött idő alatt.
– Bizonyos értelemben a menedzsment segített előadóművésszé válnom. Megtanultam interjút adni, volt olyan este, amikor végigvettek velem minden lehetséges újságírói kérdést. Megtanultam észrevétlenül irányítani egy interjút, hogy arról beszélhessek, amiről én szeretnék.

Végül Bebe lázadni kezdett. Nem járt táncórára, nem ment el edzeni. Aztán kiszállt. A hirtelen jött ismertségnek örül, hiszen részben így figyelt fel rá később a Back II Black zenekar.

– Nem bántam meg a Picasso Branch-ban töltött időszakot, és elismerem, hogy sokkal jobb dolgunk volt, mint a mostani valóságshow-sztároknak. Őket nagyon sajnálom, látom, ahogy egymás után megrokkannak. Két perc alatt sztárokat faragnak belőlük, addig facsarják őket, amíg lehet, majd magukra hagyják őket. Nekünk ennél sokkal jobb dolgunk volt. Minket is facsartak, a produkció volt a legfontosabb, de a menedzserek tisztán játszottak, tudtuk, mire számíthatunk. Az más kérdés, hogy képtelen voltam végigcsinálni.








Angéla
Élet a Big Brother után

Alig ülünk le az asztalhoz, már a tenyerét mutogatja, hogy milyen kérges lett az ásástól. Angélát most gyulai panziójuk építése köti le. Családi vállalkozás, amelyben teljes erőbedobással vesz részt.

Angéla médiaszereplése a munkakeresésben és a párkapcsolatok terén sem hozott igazi előnyöket. A munkaadók tartottak tőle, hogy a vendégek mindig csak a Nagy Testvérről tennének fel kérdéseket, s ez gátolná a hatékony munkavégzést. A félénkebb férfiak nem mertek közelíteni, a pénzesek pedig kívül estek az érdeklődési körén. Persze azért hozott jót is a valóságshow. Angéla hálával gondol vissza Danubius rádiós munkájára és arra, hogy „sehol nem érzem magam egyedül, mert még mindig megismernek, és hozzám csapódnak.”

Budapestre azért jött, mert kezdődik a főiskola. „Mivel már harmincéves elmúltam, szükségem lenne egy olyan diplomára, ami hasznosítható.” Ha minden jól megy, európai uniós közgazdász lesz.
A bentlakásos szerelem, Bálint, már említés szintjén sem szerepel hétköznapjaiban. Rövid ideig éltek csak együtt Pesten, azóta elváltak útjaik. A kettejüket összehozó elszigetelt életmód „kint” nem működött, még a mesés brazil út sem menthette meg. Ezután másfél év magány következett, ám négy hónapja felbukkant a BB-lány életében egy békéscsabai fiatalember, aki elzárkózott minden kukucskáló show-tól, s így most befolyásolás nélkül bontakozhat a románc.

Angéla sem nézi ezt a műsorfajtát. „Amikor a Big Brother indult, nem tudtuk, mire számíthatunk. Jópofa dolognak tűnt. Nem mondom, hogy ez volt életem legnagyobb eseménye. Inkább egyfajta állomása. De volt már jobb is. A szereplési vágyam elmúlt.” A sajtó őt sem kímélte, szerencsére túljutott a nehéz időszakon, mégpedig úgy, hogy nem igényelt pszichológust. Igaz, azóta fenntartással kezeli az újságírókat. „Amikor jól vagy, akkor senki sem érdeklődik irántad.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top