Aktuális

Epres Panni, Benedek Tibor + 1 kisfiú

Tavaly egy plázában bámészkodtam éppen, amikor szétnyílt az embertömeg, és jöttek õk, kézen fogva. Megkapott a látvány, ahogyan kiragyogtak a sokaságból, ahogyan összesimultak...




Most is valami hasonló érzés fog el, amikor megérkezik Tibor. Ott vagyunk tucatnyian a fotózáshoz, de ők, percekig csak egymásnak vannak. Aztán Tibornak is sminkelnie, öltöznie kell.

– Most beszéljünk, mert edzésről rohantam ide, aztán sietek vissza edzésre! – mondja, aztán halkan, mosolyogva hozzáfűzi: – Mit szólsz, egy hónap múlva itt lesz a fiam!

– Hű, de büszke vagy!

– A lányomra is ugyanilyen büszke vagyok… csak Ginevrát… maradjon köztünk, kicsit elrontottam… Inkább anyja voltam, mint apja! Mindenért aggódtam! Amikor csecsemő volt, éjjel többször is felkeltem, megnézni, hogy nincs-e kitakarózva. Meg órákig csak azt figyeltem, hogyan szuszog. Ha rám mosolygott, attól olvadtam el, ha legörbült a szája, amiatt estem pánikba.

– Nem rontottál el rajta semmit! Talpraesett, életrevaló kiscsaj!

– A fiammal akkor is más lesz! Ő keményebben lesz fogva. Beszéltük például Pannival, hogy nem fektetjük majd magunk közé, hogy nem kényeztetjük majd agyon, hogy nem ő lesz a család közepe, hanem egy ember a családból. Igazi, kemény srácot nevelek majd belőle!

Panni izgul, Panni lámpalázas, Panni csaknem két órával korábban érkezik a műterembe, hogy mire a fotózásra kerülne a sor, addigra minden rendben legyen. Epres Panni az eleven mítosz, a hatalmas nemzetközi karriert befutott, világszerte ismert modell, számos világcég arca, a szakma királynője most szorongva vár. Egyrészt áldott állapotba kerülésének kilencedik hónapjában áll most a masina elé, ami önmagában is rendkívüli esemény. Ráadásul ezúttal férjével, a vízilabda-fenomén Benedek Tiborral lesz a fotózkodás, és, mint kiderül, ez az első alkalom, hogy együtt fényképezik őket. Panni tehát izgatott: Tibor, az örök nyughatatlan, a maga szenvedélyességével miként viseli majd a sminkelést, az öltözködést, a fotózást? Meg egyébként is, nem furcsa-e ő így, nagy pocival? Furcsa? Dehogy! Gyönyörűbb, mint valaha. Egyébként is csodálatos szemeiben szentséges derű ragyog, Greco álmodott ilyen Madonnákat.

– Kiskoromban – meséli Panni –, amikor kérdezték, mi akarok lenni, azt mondtam, hogy bohóc. Imádtam mókázni, aztán többször rám szóltak, hogy fogjam vissza magam, mert sok lesz belőlem. Azóta inkább tartózkodónak mutatom magamat.





– Tibornál is sokszor az az érzésem, hogy inkább tartózkodó…


– De emögött nála vulkáni természet van! Fantasztikus akarat, szenvedély, elszántság. Ahogyan múlnak az évek egymás mellett, úgy csodálom egyre inkább tisztességét, tartását, kedvességét, férfiasságát… Különleges ember.

– Tudom, hogy csúnya, amit kérdezek, de amikor összekötötték életüket, tudhatta, hogy Tiboré egy nagyon különös, öntörvényű, összetartó család, tele fura, zseniális, szuverén egyéniségekkel. Nem tartott tőle, hogy miként fogadják majd be?

– Megmondom őszintén, én egyedül az apósomtól, Miklóstól tartottam a családból. Tőle viszont nagyon. Tibor az első pillanatban elbűvölt, belé tizenhat éves korom óta, mint egy nagyágyú, szerelmes vagyok. Ő mindig a biztonságot jelentette számomra. Tibor mamája igazi családanya. Csodálatosan kedves, sugárzó, nyíltszívű egyéniség, akit az első pillanatban megszerettem. Miklósról viszont, aki egyik kedvenc színészem volt, úgy gondoltam, megközelíthetetlen, kimért, szikár ember lehet, de hamar rájöttem, hogy ez csak látszat. Amikor megszeret, elfogad valakit, akkor szeretetteljes és kedves. A társalgásaink meglehetősen sajátosak: ő odavet egy félmondatos megjegyzést, én pedig negyedórát kuncogok rajta, aztán egy újabb megjegyzés, újabb kuncogás, és ez így megy akár órákon keresztül. És van egy különlegesség: kiskoromban anyukám, ha becézett, Cicvareknek hívott. Meg használtuk otthon a bájgli meg a bezony kifejezéseket is. Később tudtam meg, hogy ezek mind Tibor nagyapjának, az egykori nagy színésznek nyelvi leleményei voltak, aki szintén Benedek Tibor volt.

– A gyereket hogy fogják hívni? Tibor lesz vagy Miklós?

– Egyik sem. Találtunk neki egy nagyon szép nevet, de ez még titok.

A teljes interjút a Nők Lapja június 6-án megjelenő számában találjátok, amelyben még két híres családról is olvashattok!









Még több az e heti Nők Lapjából:
• „Ne kongassunk vészharangot a család felett!” »
• Mentsük meg a férfiakat! »
• Szívünk királya, Dada! »
• Padlizsán, a megunhatatlan »
• Kolumbiai csavargások »
• Tesó Kft.  »
• Híres emberek, három családból »
• Tinik a forró flaszteron »

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top